Karilka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Słuchajcie jutro wyjeżdżam i nie ma mnie do poniedziałku. Tydzień niestety zajęty. Kto sie pisze na sobotę, godzinę np: 12 za tydzień?:cool3: Quote
BlackSheWolf Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Aga K napisał(a):za to koj wprost przeciwnie ;) moze by to jakos polaczyc ? z miłą chęcią :) Quote
Karilka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 No to jak tam drodzy Łodzianie? Idziemy gdzieś? Quote
Fauka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jestem z Łodzi i chętnie poszłabym na jakieś spotkanie dogomaniaków :) Quote
amigo i ja Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ja na spacer jak najbardziej za:) Ktoś reflektuje okolice lasu Łagiewnickiego, Arturówka?? Quote
kari Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 a gdzie w okolicy jeździcie z psem, żeby się wykąpał? :razz: Quote
Sock Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ja jestem z Łodzi to super miasto :PP Ps ja też nie wiem gdzie wolno się kąpać z psami, jak ktoś wie, bardzo mi pomoże czekam :PP:p Quote
amigo i ja Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ja polecam Arturówek:) albo do 12 rano albo po 18 ... ja chodze codziennie psa pławić i nikt problemów nie robi;) Quote
Sock Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Bardzo dziękuje wam :) a co z tym spotkaniem :)? Quote
Sock Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Co z tym spotkaniem chętnie bym się spotkała :** Odpowiadajcie w ogóle ;) Quote
rufus295 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kurde, ja mieszkam na Radogoszczu to do Arturówka mam rzut beretem, tylko jeszcze nie kąpałem Meli w stawie, ja i owszem w tym roku się kąpałem w Arturówku ale woda za czysta nie była i żona mówi że Meli nie da tam wykąpać:laugh2_2:. Ja na spotkanie jak najbardziej jestem chętny tylko w weekendy o 12.30 mamy z Melą szkolenie:roll: ale też bliziutko Łagiewnik także po obiedzie jak najbardziej :lol: Quote
Sock Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ja oczywiście też jestem chętna na spotkanie, tylko czemu tylko 2 osoby kto jeszcze? :) Quote
Agniecha93 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ja mogłabym podjechać... gdyby nie jeden problem :roll: Orion obszczekuje i jeży się na każdego psa, pracujemy nad tym, ale nie wiem kiedy będziemy mogli przybyć na takie spotkanie:shake: Quote
simbik Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Sock napisał(a):Ja oczywiście też jestem chętna na spotkanie, tylko czemu tylko 2 osoby kto jeszcze? :) My się możemy dołączyć, tylko może nie koniecznie w Arturówku :roll:. Najchętniej okolice lotniska, lub generalnie jakieś duże otwarte przestrzenie z dala od jezdni i zbyt dużej ilości ludzi. Quote
Zuza&Ofi Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hih, rufus295 chyba widzieliśmy się ostatnio w Łagiewnikach :cool3: Ja z ofinem na spotkanie bardzo chętnie, ale niestety raczej mamy napięty terminarz (teraz mam dorywczą pracę, a od weekendu tygodniowe szkolenie..) Ale będę śledzić Wasze ustalenia, moze nam sie jednak uda dotrzec ;) Quote
aśka-od-dagona Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 O, mamusiu..."trochę" człowieka nie ma, a tu takie zmiany w grupie spacerkowej;P Quote
aśka-od-dagona Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ano jakoś tak się nieszczęśliwie złożyło i co gorsze zminienoło się tylko to, ze zamiast 'aśki' używam do ludzi pełnej wersji imieniaxD, a charakter bez zmian;) W każdym razie żyję, znalazłam się tu znowu, nawet podjęłam trud odzyskania hasła^^ Nadrabiam tematy i wiem, że już trochę czasu minęło ale naprawdę przykro mi z powodu Miki:( Quote
Karilka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 To jak Łodzianie? Kiedy ten spacer?;) Co myślicie o parku 3 maja? Chyba największy i najfajniejszy;). Quote
aśka-od-dagona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Zdrowie jest większe;) ale w sumie... chętnie bym się z Wami wybrała, ale sama nie wiem. Jakby to jeszcze była 'stara' ekipa, która Dagon zna... ale trochę się obawiam, bo w sumie nie wiem jak on teraz reaguje na obce psy, gdyż takich unikamy. No, ale jak coś ustalicie to się określę:) Quote
Karilka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ja sie wybieram od zawsze na ten spacer dogomaniacki a nigdy nie mam czasu. Cholerka. 15? Sobota? Pasuje? Park 3 maja? Zdrowie nie jest chyba większe:roll::shake: Quote
Recommended Posts