Koma Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 ajj nie będe sie teraz rozpisywać o problemach zdrowotnych :lol: w każdym razie już jest lepiej ;) Quote
bellatriks Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Koma napisał(a):ajj nie będe sie teraz rozpisywać o problemach zdrowotnych :lol: w każdym razie już jest lepiej ;) No to życze żeby było zupełnie dobrze;) PZDR Quote
mila_2 Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 to ja się nieśmiało podepnę pod temat - poszukuję osoby chętnej na wspólne spacery z psiakami w ciągu tygodnia...najlepiej z okolic starego Polesia... Quote
Givera Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 ...najlepiej z okolic starego Polesia... Mila_2 a co masz na myśli pisząc stare Polesie, bo ja jakoś nie kojarzę :shake: My z Beiroszką mieszkamy na Retkini (okolice Lidla) więc całkiem niedaleko. Ale pracuję na Wileńskiej i czasami zabieram ze sobą Beirę. Quote
mila_2 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 powiem tak - mieszkamy na Legionów przy Jerzego...czyli stare Polesie to okolice Więckowskiego, 1 Maja, Zielona i okolice. Ale i Retkinia jest niedaleko, więc jesli jesteś chętna Gibvera, my z Betą jesteśmy w stanie podjechać. Zalezy mi żeby Młoda mogła się wybiegać... Quote
Givera Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Powiem tak... :multi: My bardzo chętnie się spotkamy. Beira też jest jeszcze młoda więc potrzebuje dużo ruchu a zimą samej nie zawsze mam siłe się zmobilizować do większego spacerku. A jeszcze lepiej, że Beiroszka będzie miała kumpele do brykania.:multi: :multi: Ps. Muszę tylko wcześniej wiedzieć, kiedy i w jakich godzinach chcesz się spotkać, żebym mogła urwać się "na moment" z pracy:lol: Quote
mila_2 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 no u mnie spotkania sa możliwe tylko po pracy. Czyli jestem dostępna powiedzmy od 17.00 (zaim dojdę do domu, zjem coś itp., itd.) - mam nadzieję, że to nie za późno...no i może miejsce ustalimy :):) no i już się cieszę :multi: Quote
Givera Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Nio to super, że tak późno, tym lepiej dla mnie, nie będę musiała urywać się z pracy. Dla mnie godzina nie gra roli, miejsce jeśli tylko będzie w okolicach Retkini też nie (nie możemy jeszcze za bardzo nigdzie dojeżdać bo prawko się dopiero "zdaje":multi: ). No właśnie tylko z miejscem teraz może być mały problem. My musimy być zdala od ulicy, tak w razie czego. Chodzimy zawsze w okolice Lublinka tylko tam z "oświetleniem" trochę słabo, ale możemy spróbować. Chyba, że masz inną propozycję. Ja też już się cieszę. Beira, jak tylko jej powiem, będzie pewnie w siódmym niebie.:multi: :multi: :evil_lol: A w jakim wieku jest Twój piesek, bo jak się zorientowałam to sznaucerka? Quote
mila_2 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Lublinek - może być, chyba że Zdrowie - okolice zoo - choć nie wiem czy to dobry pomysł, okolice Maratońskiej chyba też nie - bo z jednej strony ulica a z drugiej tory kolejowe:mad: a dobrze żeby sunei sobie pobiegały...Beta ma prawie 5 m-cy (14-go ma "urodziny") i to sznaucerka olbrzymka :) Quote
Ajrisz Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No, to my tez sie dopisujemy! Mieszkamy na Zlotnie, ale na Zdrowie czy Retkinie mamy bezposredni dojazd :D Quote
mila_2 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Ajrisz - jesteś gotowa na dzisiaj??:D:D ja jestem zwarta i gotowa - czekamy na Giverę co do miejsca i godziny :multi: Quote
Givera Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 No, to my tez sie dopisujemy! No to teraz Beira oszaleje z radości. Weźmy byka za rogi :evil_lol: i ustalmy kiedy dokładnie się spotykamy, o której godzince (już wstępnie ustalone, że ok. 18) i w którym miejscu.:multi: :multi: Quote
mila_2 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Givera - a Zdrowie Ci pasuje?? może ok. 17 przy wejściu do zoo byśmy się wszystkie umówiły... btw. Ajrisz - masz w podpisie namiary na klub agility - my do p. Zdzisia do przedszkola chodzimy w weekendy:D:D:D Quote
mila_2 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 no i Dziewczyny zniknęły;) zatem ja robię tak - dziś po pracy biorę Młodą "pd pachę" i drepczemy spacerkiem na Zdrowie, koło 17 powinnyśmy pojawić się koło zoo. Jeśłi ktoś jest chętny serdecznie zapraszam:lol: Znakiem rozpoznawczym będzie czarna sunia z czerwoną obrożą. Ja zaś będę w zielonym płaszczu, czapce i szaliku (wszystko zielone;) ) Czekamy:) Quote
Givera Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Ja jestem :multi: Niestety :placz: dzisiaj raczej nam się nie uda. Mam niespodziewaną wizytę :shake: , której niestety nie jestem w stanie odwołać. Ale jak tylko będziecie miały ochotę to jutro jestem wolna i jak najbardziej chętna :evil_lol: . A jak nie jutro to NA PEWNO spotkamy się w weekend na szkoleniu!! :multi: :multi: :multi: My też tam chodzimy!!!! Tak myślałam, że sznaucerka Beta nie jest mi tak zupełnie "obca".:lol: Quote
mila_2 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 :crazyeye: jaki ten świat mały :D:D:D zatem Givera - widzimy się jutro bo ja chętnie i jutro z Młodą przyjdę. Dzisiejsze spotkanie uważam za aktualne :) Quote
Klaudia:-) Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Rozumiem,że zimą też tam chodzicie?My bawimy się tam w agility no i narazie zrobiłam sobie zimową przerwe,ale w ten weekend 21-22.01 chciałabym tam pojechać.Będziecie na przedszkolu o 10? Quote
mila_2 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 na 10 chodzimy...większość przeszkód do agility jest pochowana obecnie. btw. byłyśmy dziś z Betką na Zdrowiu - niestey, nikt poza mną nie dotarł, ale nic straconego - Givera, Ty na pewno będziesz kojarzyć - spotkałyśmy wracając Borysa - więc było w tył zwrot i spowrotem na Zdrowie i tak minęło nam 2,5 godziny na świeżym powietrzu :multi: btw 1/ czy jutro możemy się spotkać koło 17.30? mam do załatwienia pewną sprawę po pracy i na 17.00 moge na zdrowie nie zdążyć:( Quote
Koma Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę że jeździcie tam na szkolenie... :shake: Ale to ode mnie daleeeko :roll: A mojej paskudzie przydałoby się podszkolenie :evil_lol: Może poróbcie jakieś foteczki na spotkaniach? ;) Pozdrawiam :) Quote
bellatriks Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 tak, fotki konieecznie!:multi: Koma: masz PP, bedą ferie, to ją podszkolisz:eviltong: :mad: i na nastepne spotkanko pójdziesz bez obaw:p Quote
Ajrisz Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 btw. Ajrisz - masz w podpisie namiary na klub agility - my do p. Zdzisia do przedszkola chodzimy w weekendy Chodzimy, chodzimy! Ale ten weekend nam odpada, bo wyjezdzamy ;-( Poza tym dla mnie godzina 10 to jakies nieporozumienie, ja wtedy przechodze w faze REM ;-) Givera, to ja Was widzialam z rhodesianka zatem. Bete tez kojarze, czy ona ma ogonek? Quote
teqquila Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 My tez tam chodzimy na treningi :P teraz zima nie ale jak sie zrobi cieplo napewno sie pojawimy :) moze jakos w nastepny weekend na zdrowi tylko moze troche wczesniej :) Quote
mila_2 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Koma napisał(a):Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę że jeździcie tam na szkolenie... :shake: Ale to ode mnie daleeeko :roll: A mojej paskudzie przydałoby się podszkolenie :evil_lol: Może poróbcie jakieś foteczki na spotkaniach? ;) Pozdrawiam :) fotki ze szkolenia są m.in. w galerii Bety Ajrisz - Beta ma niestety obcięty ogonek...ogoniasty sznaucer to Facet;) Kaszmir - kolega Bety starszy od niej o 2 m-ce:) Quote
Givera Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 btw 1/ czy jutro możemy się spotkać koło 17.30? mam do załatwienia pewną sprawę po pracy i na 17.00 moge na zdrowie nie zdążyć:-( Powiem tak...:lol: Nie wiem Mila_2 czy Ci tak pasuje, ale ja będę wolna dopiero po 18. I zanim tam dojdę (podróży autobusem nie zaryzykuję, zresztą kagańca "jeszcze" nie mamy, a to raptem 2 przystanki) to będziemy koło 18.30. A i jeszcze jedno: będziemy szły od strony Retkini, i jeśli to nie byłyby problem, może spotkałybyśmy się u zbiegu Retkińskiej i Krzemienieckiej?? Wiesz o co mi chodzi??:-o Albo po prostu przy muszli koncertowej, ale nie wiem czy tam bezpiecznie? Kurcze, ale namieszałam :diabloti: Może poróbcie jakieś foteczki na spotkaniach? ;-) Ok Koma. Obiecuję zabrać aparat i porobić kilka fotek. W przyszłym tygodniiu wrzucę tu kilka zdjęć przedszkolaków.:multi: :diabloti: Quote
Recommended Posts