snuszak Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 tak dziś Pani dzwoniła, wszystko dalej aktualne, jedzie w piątek więc może weekendowa wizyta jeśli będziecie mieć czas? Quote
Ajula Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 sobota nie da rady, bo ja caly dzień aż do wieczora jestem w pracy, a Krzysiek też już ma plany niedziela ewentualnie Quote
snuszak Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 to już zależy od Was, ja nie ta niedziela to np następna, ważne by kiedyś wpaść i sprawdzić :) w piątek wszystko napiszę co i jak Quote
supergoga Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 To ja trzymam kciuki, mamy tyle psów teraz że nie ogarniam. Quote
snuszak Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Piko pojechał z nową Panią i chłopakami, chyba był zadowolony :) Ajula, później wyślę tobie adres, no i dane kontaktowe do nowej właścicielki. Quote
PaulinaT Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Aaaa! czyli on dopiero w piątek pojechał :) Quote
Ajula Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 nie dzwoniłam jeszcze do Pani, żeby się umówić, wczoraj wróciłam tak późno z pracy, że nie zadzwoniłam dziś jestem chora i wolałam się nigdzie nie wybierać Quote
snuszak Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 spokojnie damy czas na zapoznanie się, oswojenie wszystkim z nową sytuacją i zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Quote
Ajula Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 tak właśnie pomyślałam, dlatego już się nie umawiałam na siłę Quote
Ajula Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 pozdrowienia od Piko :) Piko jest szczęśliwym zadbanym pieskiem - każdemu psiakowi życzę takiego domku :loveu: Quote
Ajula Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 śliczny piesek :loveu: na kolanach u ukochanej Pańci :) Quote
snuszak Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Ajula bardzo ale to bardzo dziękuję za wizytę i fotki :multi: Piko szczęśliwy, miał chłopak szczęście tak szybko do domu trafił ;) Quote
SylwiaBielawska Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Piko jest z nami już pół roku, podrósł, przytył 5 kilogramów lub więcej, codziennie spędza 2-3 godziny w stajni z końmi i innymi psiakami, jest bardzo towarzyski i uwielbiany przez wszystkich:cool:. Biega przy rowerze i jest na maksa rozpieszczony przez nas. Uwielbia być drapany może wtedy leżeć godziniami. Mamy nadzieje, że jest z nami szczęśliwy.:bye:Od Piko (Bardzo często wołamy na niego Pikaczu) Quote
snuszak Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Dziękuję za bezpośrednie wieści, a może uda się wstawić jakieś aktualne zdjęcia? Fajnie, że udało się przyzwyczaić Pikaczu :evil_lol: do stajni, to świetna sprawa na wybieganie i obcowanie z innymi czterołapnymi i kopytnymi znajomymi :) znam z autopsji lepszego spaceru niż taki chyba nie ma. Gdybym mogła prosić o zdjęcia, bardzo ale to bardzo jestem ciekawa jak to nasz chłopak przytył :) Pozdrawiam i proszę wygłaskać ode mnie Piko. Quote
snuszak Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 no to wstawiam zdjęcia Pikaczu no psiak ma jak w raju :) Quote
snuszak Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Piko :):) po targach końskich dostałam nowe fotki Piko od jego Pani, pisała że są bardzo w nim zakochani i zadowoleni Quote
Recommended Posts