Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nauka z tego płynie następująca: robota leży lub puka do drzwi przeszkadzając czytać ważne rzeczy a w dodatku przy odrobinie dobrych chęci ostateczny termin może być ostateczniejszy - czy dobrze zrozumiałam??

Posted

[quote name='samoglow']termin nie jest ostateczny, zawsze jest jakis ostateczniejszy.....:p

myślisz, samoglow, że jak mam w druku z urzędu napisane:

ostateczny termin oddania - do końca maja 2007

mogę to jakoś inaczej interpretować? :multi:

Posted

by trzeba jakiegos za przeproszeniem Falandysza. A sobie powiedz: co masz zrobic dzisiaj, zrob pojutrze - bedziesz miala 2 dni wolnego.:evil_lol: [quote=kinga;5761982]myślisz, samoglow, że jak mam w druku z urzędu napisane:

ostateczny termin oddania - do końca maja 2007

mogę to jakoś inaczej interpretować? :multi:

Posted

dobrze, bo Ostateczny to jest tylko SAD (do obejrzenia w Muz. Nar. w Gdansku w wykonaniu malarza Memmlinga):p [quote name='PaulinaT']A nauka z tego płynie następująca: robota leży lub puka do drzwi przeszkadzając czytać ważne rzeczy a w dodatku przy odrobinie dobrych chęci ostateczny termin może być ostateczniejszy - czy dobrze zrozumiałam??

Posted

[quote name='Kasie']Zawsze uważałam ze słowa to tylko kwestia interpretacji.

czyli odtad gdy na moje pytanie , czy np. chcesz kolejnego kaukaza - odpowiesz:

- nie!

mogę to interpretować dowolnie? :loveu:

Posted

Kasie napisał(a):

A ja Twoje pytanie mogę też dowolnie interpretować, na przykład jako żart...

ok, kochana - Ty sobie interpretuj jak chcesz i zaśmiewaj sie dowoli :lol: - tylko proszę Cię, następnego dnia odwiąż od własnego ogrodzenia tego kaukaza, co Ci sie w nocy nie-wiadomo-skad pojawił... :eviltong:

Posted

sie przyblakal niechcacy i trzeba go przechowac i to wcale nie kaukaz, tylko troche wyrosniety i bardziej owlosiony spaniel...tak, tak, niezla interpretacja:loveu:

kinga napisał(a):
ok, kochana - Ty sobie interpretuj jak chcesz i zaśmiewaj sie dowoli :lol: - tylko proszę Cię, następnego dnia odwiąż od własnego ogrodzenia tego kaukaza, co Ci sie w nocy nie-wiadomo-skad pojawił... :eviltong:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Jest interpretacja i nadinterpretacja... :roll:

ciiiichoooo :mad:

jak już i tak wpakuję sie w kłopoty służbowe z tym nieprzekraczalnym terminem - to moze chociaż ugram coś na kaukazach przerzucanych do Kasi :oops:

Posted

kinga napisał(a):
ciiiichoooo :mad:

jak już i tak wpakuję sie w kłopoty służbowe z tym nieprzekraczalnym terminem - to moze chociaż ugram coś na kaukazach przerzucanych do Kasi :oops:

ale to w dwie strony można... bo większa nadinterpretacja to wzięcie Twoich słów o kaukazach szykowanych do drogi przez 3/4 Polski jako żart :evil_lol:

Posted

PaulinaT napisał(a):
ale to w dwie strony można... bo większa nadinterpretacja to wzięcie Twoich słów o kaukazach szykowanych do drogi przez 3/4 Polski jako żart :evil_lol:

jasne - Ty wiesz cos na ten temat, prawda?

- jak dzwonię w sobotę o świcie i mówię, ze jakaś abstrakcyjna wyżlica stoi niemal u twoich bram i trzeba sie nią zajać - to ona stoi, prawda?

- a jak dzwonię po pół roku i mówię, ze dwa groźne bydlaki są juz na rogatkach Poznania i też trzeba sie nimi zająć - to one też SĄ W REALU...

...i dlatego jak nieopatrznie poprosiłaś przez telefon o DWA FORESTY w dowód wdzięczności - to sie potem szybciutko z tego wycofywałaś... :shake:

Posted

kinga napisał(a):
...i dlatego jak nieopatrznie poprosiłaś przez telefon o DWA FORESTY w dowód wdzięczności - to sie potem szybciutko z tego wycofywałaś... :shake:

Ja bym to zinterpretowała, ze przejezyczenie było w słowie DWA i bym dostarczyła Paulinie JEDEN FOREST. Przeczież to oczywiste.

Posted

kinga napisał(a):
...i dlatego jak nieopatrznie poprosiłaś przez telefon o DWA FORESTY w dowód wdzięczności

bosz... ty to ale masz pamięć :crazyeye:

A tak zgadza się wszystko - codojoty!

Posted

Ja mam! Ale co z tego? Ni emam już wolnego kojca, nie mam wolnego pomieszczenia w domu dla kolejnego psa...
No przecież ktoś w końcu musi chcieć Foresta!

Posted

Witaj Foresciku kochany :)

uxmal a to konkurs na ilosc czy inne kryteria tez ? :evil_lol:

"Kiedyś miałem swego Pana i kochałem go nad życie ........."

Miałem kiedyś swego Pana
i kochałem Go nad życie
Miałem kiedyś swego pana
to w serduszku tkwi mym skrycie
Potem nadszedł
dzień ten straszny
Pan zostawił mnie przy płocie
Podsłyszałem wtedy właśnie