Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

opowiesz o Forescie w schronie i znow nie beda chcieli wierzyc, az...pokazesz im foty, a wtedy szczeki opadna......az Ci zazdroszcze, ze zobaczysz te opadniete szczeki :diabloti: :evil_lol: :lol:

Posted

Kasie napisał(a):
No a gdzie te zdjecia?

będą będą ;)
ale ponieważ Panstwo mieszkają w nowym domu zaledwie od paru dni, dopiero na dnich mają im podłaczać internet - póki co, korzystają z niego okazjonalnie

Kasiu, a Ty zapomniałaś, jak Forest wyglada? :-o

...więc dla przypomnienia powtarzam to, co usłyszałam przez telefon: że przypomina Chucka Norrisa :evil_lol:

Posted

uxmal napisał(a):
...
Bo czy wytrymowany, czy wyczesany to na drugim miejscu.
Oj jemu by sie przyadł dobry trymer:):))))))

czyżby propozycja??? a może pojedziesz na wakacje nad morze... i tak (niby) przypadkiem zademonstrujesz na modelu Foreście pokaz umiejętności :cool3:

(dobrze, ze nie widziałaś moich popisów w trymowaniu Killera :oops:)

Posted

wieści są świeże :lol: - bo wczoraj wieczorem rozmawiałam z Panią pół godziny na temat, jaki to Forest jest cudowny i mądry i dostojny i już-nie-pamiętam-jaki-jeszcze :evil_lol:

nic a nic się nie popsuł przez te półtora tygodnia :p

z rozlicznego menu, jakie mu zaproponowano - wybrał łaskawie... królicze serca :crazyeye:
niestety, popsuli mu przyjemnosć, gdyż do króliczych serc dosypują mu ... suchej karmy - jako ze wzgardził jakimikolwiek innymi dodatkami - wiec chcac nie chcąc - musi cedzić tę suchą przez zęby...:evil_lol:

ponieważ Państwo w nowym domu nadal nie mają internetu, zdjęcia będą na dniach - ale podobno jest ich dużo i model na nich śliczny :loveu:

i w ogóle, jak ja wczoraj słuchałam tych achów i ochów na jego temat... to tak sobie pomyślałam, że choć czas psu biegnie dużo szybciej, niż ludziom, to nawet ten długi rok warto mu było czekać w smutku i stresie - bo teraz trafił do takiego psiego raju, ze aż głowa boli :lol:

O. :loveu:

Posted

No i sie wzruszyłam jak nie wiadomo co.
Bo ja wiedziałam przecież że Forest w domu jest.
I wiedziałam przeciez że dom jest dobry takie że najlepszy.
Ale i tak ... no i tak... :oops: nadwrażliwość oczu dała znac o sobie.
I Forest kochany w domku jest och ach.

Posted

no to, kochani - żeby nie było, ze kłamię jak z nut czy coś :oops: - Forest w nowej odsłonie!!! :lol:

Forest Plażujący
Forest Obżarty Królikami
Forest Wreszcie Kochany:

Posted

co za ironia losu ...

przecież Forest znalazł się w schronisku bo przeszkadzał Pani w plażowaniu.....:diabloti:

a tu taka piękna sesja na plaży :loveu:

Posted

Kinga cieszę się niesamowicie. Kibicowałam , chociaż wpisów nie robiłam.
Mówiłam, że trzeba czasu i cierpliwości, no i wiary.
Z radością usunę ogłoszenia. Szkoda, że mój rudy nie doczekał.

Posted

Kasie napisał(a):
Co słychać u Foresta?

ano...

Forest odkarmiony, zagłaskany, wyczesany... pławiąc się w zachwytach swoich Państwa...zaczał z nudów kombinować :cool3:

- że moze tak by sie wspiąc wyzej w rodzinnej hierarchii? - co też postanowił wprawić w czyn

na szczęście - przynajmniej na razie - zrozumiał łobuz, ze nie tędy droga :mad: - a że jest psem - mam nadzieję, ze nadal :roll: - mądrym i wrazliwym, wiec dezaprobatę swoich Państwa przetrawił, przemyślał ...i sie uspokoił