swan Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ja dopiero co sobie zainstalowałam i założyłam skype'a, ale mam słabiutkie połączenie internetowe, więc rozmowa jest niewyraźna i przerywana, ale inne opcje działają a jaki to pomysł? Quote
kinga Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 ja skype'a nie mam w użyciu :shake: - tj. głośnika nie mam ciągle :oops: - mimo, ze Wandzie dawałam już dawno słowo honoru, ze sobie kupię :oops: ale wynika to po części z tego, ze w pracy, gdzie spędzam większośc dnia, jeszcze uchodzi mi walenie w klawiaturę ( w psich sprawach) - natomiast wszelkie dłuższe rozmowy już podpadaja :cool3: widzisz, Wanda - ciężki materiał masz ze mną do obróbki...:oops: Quote
wanda szostek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 samoglow napisał(a):pomoca - mam Skype'a :loveu: Jak masz to się ciesz. W czym Ci pomoc potrzebna? Quote
PaulinaT Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='wanda szostek'] Mam pewien pomysł na szukanie domu dla Foresta, ale potrzebna pomoc. Jeżeli ktoś chętny do pomocy i ma skypa , to proszę o kontakt (wilga2006) [quote name='samoglow']sluze pomoca - mam Skype'a :loveu: [quote name='wanda szostek']Jak masz to się ciesz. W czym Ci pomoc potrzebna? :hmmmm: czegoś tu nie rozumiem :niewiem: Quote
kinga Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 PaulinaT napisał(a)::hmmmm: czegoś tu nie rozumiem :niewiem: ani ja :shake: Quote
samoglow Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nie. :cool3: zacznijmy od poczatku: mam Skype'a i jestem chetna do pomocy w szukaniu domu dla Foresta.....:lol: PaulinaT napisał(a)::hmmmm: czegoś tu nie rozumiem :niewiem: Quote
PaulinaT Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 No ja też mam i ja się przydam to włączę :cool3: bo na codzień to mam wyłączony :roll: Moje skypowe imię jest bardzo zaskakujące - paulinatob :diabloti: Quote
wanda szostek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Nie dogadałyśmy się. Na tym wątku opisałam mój pomysł , nie wiem czy Wam się spodoba. Dla mnie kazdy jest dobry bo może się uda http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4581936#post4581936 Quote
samoglow Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 wysylac:lol: Wszystkim Wam, wielbicielom Foresta i innych zwierzakow zycze najlepszych, najpiekniejszych Swiat:p Quote
karina1002 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Matko, Forest, ty tu sie błąkasz od lipca 2006 !!! To niedopuszczalne!! Kinga, czy jest jakiś mały banerek Foresta? Bo mi sie nie chce szukać :eviltong: a miejsce po Maksie się zwolniło :p . Quote
PaulinaT Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 karina1002 napisał(a):Kinga, czy jest jakiś mały banerek Foresta? Bo mi sie nie chce szukać :eviltong: a miejsce po Maksie się zwolniło :p . Nie ma... a ja też mam miejsce... Quote
wanda szostek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dziś dałam ogłoszenie Forestowi na: 4you KupSprzedaj Quote
karina1002 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kto zrobi banerek ??? Ja jeszcze nie umiem :) Quote
kinga Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 karina1002 napisał(a):Matko, Forest, ty tu sie błąkasz od lipca 2006 !!! To niedopuszczalne!! :p . no niedopuszczalne :angryy: a to jest taki naprawdę strasznie kochany pies :lol: - wpadłam dziś wielkim przelotem do schronu rano - i gdy tylko Forest mnie zobaczył - zaczął sie tak strasznie cieszyć :lol: - oczywiście bardzo akustycznie :lol: Forest jest teraz na większym wybiegu - na tym, z którego wykopał Kokosa :mad: - co ma dobre strony, bo sobie chociaż trochę polata po wybiegu, ale ma i złe- bo siatka jest tam taka gęsta, ze za nic w świecie nie mogę go pogłaskać :shake: - udaje mi się tylko jednym paluszkiem :niewiem: Quote
karina1002 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Matko kochana, co tak długo ten Forest tu robi?? Kinga, allegro ma, nie? Quote
kinga Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 ma, ma - Camara puszcza go cyklicznie i bezskutecznie na allegro :roll: no i nie ma szcześcia :shake: , pechowiec straszny... Quote
karina1002 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No pechowiec ogromny. W sumie ładny psiak, wygląda na przytulankę. Nie wiem czemu nie ma zainteresowania. A w jakieś lokalnej gazecie ma ogłoszenia? A w TOZ-ie nie szukają domków? U nas do TOZ-u to cały czas ludzie dzwonią i proszą o psiaki i kobiety podrzucaja jakieś znajdy. I duzy odzew jest z kramiku w lokalnej gazecie. Quote
kinga Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 opowiem wam wczorajszą historyjkę o Foreście zapewne nie powinnam tego robić, gdyż jego małe szanse na adopcję zmniejszają się i tak, ale tak mnie wczoraj rozczulił, ze... jednak Wam opowiem wpadłam wczoraj do schroniska, psy rozleniwione słoncem - pochowane w budach i boksach, ale stopniowo przebudzały sie i wypełniały wolą do życia. Foresta jakoś też nie widziałam... parę dni temu w schronisku nastał kaukaz - taki, że prawie przed nim klęknęłam, jak go zobaczyłam :loveu: - przewielki i przepiękny no i kaukaza dali na wybieg do Foresta nie wiem, o co im poszło, nie wiem, który zaczął, czy o jakąś znów sukę z cieczką, czy o kość - dosć, ze się ścięły dzień wcześniej pracownicy interweniując, chcieli złapac Foresta, zeby go eksmitować z wybiegu, ale Forest strasznie przerażony - nie dał się :shake: no to wzięli kaukaza, który wniebowzięty wyszedł z nimi - bo kaukaz do ludzi jak anioł ale ten Forest, który nadal miał być na wybiegu - zniknął, jak kamien w wodę od czasu awantury - ( od razu przypomniał mi się Linki, którego na podobnym wybiegu tez kiedyś nie mogli znaleźć) zapytałam o niego - i zaczęły sie poszukiwania zeszli się wszyscy pracownicy, przyszła kierowniczka, po kolei przetrząsają wszystkie budy - nic wchodzą do tych bud, podnoszą dachy - Foresta ani śladu :shake: ...a ja zaczynam sie zastanawiać, czy czasem kaukaz go nie wchłonąl w całości :-( w koncu pod jedną budą z podestem wypatrzyli malutki podkop - taki moze na 15 cm wysokości - no, góra dla jamnika - od razy stwierdzili, ze tam to na pewno go nie ma, bo on jest duży - ale jeden z pracowników włożył tam kija, i... wszystkim szczęki opadły - z malutkiej dziury wynurzyła się rozczochrana morda z okrągłymi jak talerze, przestraszonymi oczami - a potem cały Forest... o, wyglądał tak, jak kiedyś, wywleczony do zdjeć: on bidul zaszył się po tej awanturze pod budą i spędził tam ponad dobę - jakim cudem się zmieścił, nie mam pojęcia :shake: a po wypchnięciu z tej kryjówki wyglądał tak, ze kierowniczka westchnęła: - no, to znowu moze go pani na nowo zacząć oswajać...:shake: Quote
lupe Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Boze, biedny Forest.....jak mi go strasznie żal...naprawde....:shake: Wcale mu sie nie dziwie, taki kaukaz to przy nim jak niedzwiedz.....dobrze, ze zabrali juz niedzwiedzia gdzie indziej....oj ten Forest sie za czesto wdaje...czy on jest kastrowany ? Oj przydalby sie mu domek.....taki ladny pies.... A tak na marginesie.... Czy ten Kaukaz nie byl czasem w zmowie z Kokosem ? :razz: Quote
Recommended Posts