Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...ponieważ Forest, przeniesiony jakiś czas temu do boksu hotelowego, pokutuje tam nadal - odwiedzajac go, nawet przez kraty - mam dla niego indywidualnie więcej czasu ;)

wyglada to tak - Forest na mój widok zaczyna się strasznie żalić, rozczulać nad sobą, opowiadac załosnym i cierpiętniczym głosem, jakie to ma życie
( szczerze mówiac, po siedzeniu przez parę tygodni w zamkniętym boksie w zamkniętym budynku - ja bym też korzystała z okazji, gdyby ktokolwiek zechciał wysłuchac moich żalów...:cool3: )

no to ja mu mówię zawsze szorstko : Stary, weź się w garść :razz:

stary usiłuje wziać się w garść :lol: - przy czym usiłuje zarazem wziąć mnie w swoją garść - czyli błyskawicznie łąpie mnie zębami za:
- rękaw
- w przypadku podwiniętego rękawa - za rękę
- w przypadku braku powyższych - chwycił ostatnio mojego buta ( z nogą w środku)
i wciąga sobie te trofea jak najgłębiej do boksu - bo Forest nie uznaje półśrodków pt: kawałek dłoni do głaskania :shake:

no wiec wkładam tę rękę aż po ramię, wygłaskując tego mokrego, śmierdzącego i ogromnie wtedy szczęśliwego - psa...

...a co sie dzieje przy moim odejściu - to wolę nawet nie wspominać :placz:

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie dziwie, ze sie zali, no bo jak dlugo mozna budowac ten hotel dla podhalanow i Foresta?:shake:
No, Kinga, wez sie w garsc!!!:evil_lol:

kinga napisał(a):
...ponieważ Forest, przeniesiony jakiś czas temu do boksu hotelowego, pokutuje tam nadal - odwiedzajac go, nawet przez kraty - mam dla niego indywidualnie więcej czasu ;)

wyglada to tak - Forest na mój widok zaczyna się strasznie żalić, rozczulać nad sobą, opowiadac załosnym i cierpiętniczym głosem, jakie to ma życie
( szczerze mówiac, po siedzeniu przez parę tygodni w zamkniętym boksie w zamkniętym budynku - ja bym też korzystała z okazji, gdyby ktokolwiek zechciał wysłuchac moich żalów...:cool3: )

no to ja mu mówię zawsze szorstko : Stary, weź się w garść :razz:

stary usiłuje wziać się w garść :lol: - przy czym usiłuje zarazem wziąć mnie w swoją garść - czyli błyskawicznie łąpie mnie zębami za:
- rękaw
- w przypadku podwiniętego rękawa - za rękę
- w przypadku braku powyższych - chwycił ostatnio mojego buta ( z nogą w środku)
i wciąga sobie te trofea jak najgłębiej do boksu - bo Forest nie uznaje półśrodków pt: kawałek dłoni do głaskania :shake:

no wiec wkładam tę rękę aż po ramię, wygłaskując tego mokrego, śmierdzącego i ogromnie wtedy szczęśliwego - psa...

...a co sie dzieje przy moim odejściu - to wolę nawet nie wspominać :placz:

Posted

ja byłam w realu i wczoraj, i dzisiaj :lol:

dzisiaj Forest ma dobry dzień - bo opuścił malutki boks hotelowy i został przeniesiony na duży wybieg z kilkoma budami

lata po tym wybiegu przeszczęśliwy, uśmiechnięty od ucha do ucha - jak się okazuje, w pewnym etapie życia szczęście jest rzeczą względną :roll:

ja się tylko boję - bo to wybieg koedukacyjny - zeby nie wpakował się w żadne psie awantury... :shake:

Posted

meldunek z frontu:

Forest nadal cały happy na dużym wybiegu :lol:

i zakochany :cool3:

bo na wybiegu była też suka prawdopodobnie z cieczką, gdyż od razu wpadła w oko Forestowi

... oraz drugi pies, prześliczny, kudłaty, biały Kokos

... no i słyszę dziś od kierowniczki:

- a ten pani pupilek to miał zajście z Kokosikiem - i Kokosik właśnie dziś rano był szyty...

no i Kokos nie jest już biały :shake:
ani śliczny :shake:
ale na szczęście wybudził się już z narkozy - i dalej jest kochany ;)

oj, ta przysłowiowa kosc niezgody... w postaci suki z cieczką :mad:

domy, domy na gwałt potrzebne - bo mi sie psy pozabijają w schronie na amen :placz:

Posted

pani kierowniczka nie kojarzy walk psow z cieczka suki? :mad:
To jakies zboczenie, te koedukacyjne wybiegi?
czy opis Kokosa na Allegro ma brzmiec: polatany, niegdys bialy Kokos.....?:shake:

kinga napisał(a):
meldunek z frontu:

Forest nadal cały happy na dużym wybiegu :lol:

i zakochany :cool3:

bo na wybiegu była też suka prawdopodobnie z cieczką, gdyż od razu wpadła w oko Forestowi

... no i słyszę dziś od kierowniczki:

- a ten pani pupilek to miał zajście z Kokosikiem - i Kokosik właśnie dziś rano był szyty...

ale na szczęście wybudził się już z narkozy - i dalej jest kochany ;)

oj, ta przysłowiowa kosc niezgody... w postaci suki z cieczką :mad:

domy, domy na gwałt potrzebne - bo mi sie psy pozabijają w schronie na amen :placz:

Posted

samoglow napisał(a):
pani kierowniczka nie kojarzy walk psow z cieczka suki? :mad:
To jakies zboczenie, te koedukacyjne wybiegi?
czy opis Kokosa na Allegro ma brzmiec: polatany, niegdys bialy Kokos.....?:shake:

to jest największa bolączka koszalinskiego schronu - brak sterylek i przeładowanie :shake:
suki z cieczkami są najczęściej - po wykryciu - izolowane, tylko czasem te cieczki są trudne do wykrycia - stad np. takie białe Kokosy robią sie mniej białe :-( - a zdaje sie, ze Lincoln cierpiał też z powodu cieczki Pytii, z którą był na wybiegu...

a Kokos teraz wygląda słabo :shake: - ale niech już może na allegro zostanie taki ciut ładniejszy... :razz:

Posted

No i proszę jak się Forest pokazał. Z dobrej strony, ba! najlepszej! :razz:
Bo to przecież oczywiste że stanął w obronie czci i cnoty swojej ukochanej :diabloti:

Posted

kinga napisał(a):

... no i słyszę dziś od kierowniczki:ś
:

o zesz Forest, tyyyy lobuzie !!!!! jak mogles ??:angryy:
Kinga, to ma być ciapa Forest Gump ? to kryminalista! niedobry Forest, niedobry.......nie taki ladny jak Kokos to musial mu kęsim kęsim zrobić ??
:shake: :shake:
Szybko domku dla prawie pięknego i prawie grzecznego :-P Foresta!!! gdzie jestes ? zanim Kokosa zmarnuje, takiego Kokosika.....:shake:
A dlaczego Kokos nie jest juz bialy ??

Posted

lupe napisał(a):

A dlaczego Kokos nie jest juz bialy ??

bo mu Forest wygryzł pod okiem dziurę na 2 cm :oops:
i ma teraz pysk że pozal się BOże :shake:

Posted

kinga napisał(a):
bo mu Forest wygryzł pod okiem dziurę na 2 cm :oops:
i ma teraz pysk że pozal się BOże :shake:

o moj boze! ale wylize sie ? :crazyeye: :-( co z nim teraz bedzie ?
A Forestowi nic nie jest ? Tak to jak ich dwoch, ona jedna.....kurczak blady

Posted

[quote name='lupe']o moj boze! ale wylize sie ? :crazyeye: :-( co z nim teraz bedzie ?
A Forestowi nic nie jest ? Tak to jak ich dwoch, ona jedna.....kurczak blady

przy mnie wybudził sie z narkozy - i zaczął głośno domagać się wypuszczenia zza krat - czyli wyliże się, odpukać...
i zarośnie, odpukać...

- a dla zobrazowania incydentu - Kokos we własnej kudłatej osobie - jeszcze przed bliskim spotkaniem trzeciego stopnia z Forestem:

Posted

[quote name='lupe']Dwa Mistery Schroniska - nie mogly sie polubic, oj nie.....
A to wszystko przez te ...sukę.:diabloti::roll:
A ladna chociaz ?

... Tola ;)

Posted

Te psiaki z Koszalina to wszystkie takie jakieś ładne.
A w ogóle, to wy nie macie co robic w nocy?? :crazyeye: Nie spicie?
Może to i dobrze, że nie mam intrentu w domu :p
I miec nie będę. TPsa mi powiedziała, że jak se położe światłowody, to se będe miała:).

Posted

karina1002 napisał(a):
Te psiaki z Koszalina to wszystkie takie jakieś ładne.

Ototo - własnie, to jakies czary-mary sa!

karina1002 napisał(a):
Może to i dobrze, że nie mam intrentu w domu :p
I miec nie będę. TPsa mi powiedziała, że jak se położe światłowody, to se będe miała:).

I sie babo ciesz - internet w domu to straszna sprawa... :shake:

Posted

w sobotę dzwoniła w sprawie Foresta pani z Warszawy - miała się przespać z tematem
... ale chyba wyszło jednak na : nie - bo znów cisza jak makiem zasiał :razz: