samoglow Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 miejsce na te dwudziestke:evil_lol: PaulinaT napisał(a):A Kinga coś podejrzanie ucichła... :roll: Quote
PaulinaT Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Noooo pewnie ze tak, to na pewno bardzo wyczerpujące i absorbujące zajęcie :diabloti: Quote
Ela_and_Krzys Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 poszla szykowac poslania i miski dla armii psow :) Quote
PaulinaT Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ela_and_Krzys napisał(a):poszla szykowac poslania i miski dla armii psow :) trzeba dodać jeszcze: TAKICH psów... :evil_lol: Quote
kinga Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 śmiejcie się, śmiejcie :diabloti: Wy tu się śmiejecie, a ja tymczasem... :stupid: ponieważ lada dzień mogę spodziewać się inwazji wszystkich możliwych podhalanów z Polski :-( ( Camara jest konkretna :roll: ) + Foresta - zakasałam rękawy i wzięłam sie do roboty... materiały gromadzę... - BUDY będę budować :eviltong: :eviltong: :eviltong: : tu zdjecia z Drachmą - na dowód, ze nie kłamię :shake: :lol: : jak myślicie - starczy mi tego? :hmmmm: (ps: u mnie nawet w marcu jest zielono i jabłka rosną na drzewie... :p ) Quote
karina1002 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Kinga, to skoro juz tak będziesz tłukła te budy hurtowo, to może mi jedną wytłuczesz, bo mi jakos nie wychodzi :razz: . Wprawdzie Pytia w domu, ale może się przydac komuś innemu :). Quote
Camara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 przynajmniej masz dobrą miarkę :p Jak do budy wejdzie Drachma - znaczy, że buda w sam raz :evillaug: bo ja szukam taką 19-nastkę jak Bruno. Dorodną i wyrośniętą :cool3: Quote
samoglow Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 to ja mam pomysl :evil_lol: Podobno u Ciebie nie ma mowy juz o dodatkowym psie, bo TZ by tego juz nie wytrzymal. Ale korzystajac z naszych postow mozesz powiedziec, ze nie masz wyjscia. Albo 19 podhalanow, albo....jeden Forest :loveu: No chyba odpowiedz jest jasna.....:p [quote name='kinga']śmiejcie się, śmiejcie :diabloti: Wy tu się śmiejecie, a ja tymczasem... :stupid: ponieważ lada dzień mogę spodziewać się inwazji wszystkich możliwych podhalanów z Polski :-( ( Camara jest konkretna :roll: ) + Foresta - zakasałam rękawy i wzięłam sie do roboty... materiały gromadzę... - BUDY będę budować :eviltong: :eviltong: :eviltong: : tu zdjecia z Drachmą - na dowód, ze nie kłamię :shake: :lol: : jak myślicie - starczy mi tego? :hmmmm: (ps: u mnie nawet w marcu jest zielono i jabłka rosną na drzewie... :p ) Quote
Ela_and_Krzys Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 e nieee, ustalilismy ze Forest i 19 podhalanow nie mozna sie teraz rozdrabniac :) zwlaszcza ze budy - jak rozumiem - gotowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
lupe Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 olaboa ! Kinga daczę na budy poswięciła !:evil_lol: i psa do roboty zagoniła!:diabloti: Quote
kinga Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 karina1002 napisał(a):Kinga, to skoro juz tak będziesz tłukła te budy hurtowo, to może mi jedną wytłuczesz, bo mi jakos nie wychodzi :razz: . Wprawdzie Pytia w domu, ale może się przydac komuś innemu :). tak sobie myślę... :-o i zgroza mnie ogarnia wielka ...:shake: :hmmmm: - no bo jak za Pytii przykładem te wszystkie podhalany odmówią mieszkania w budach :eek2: i zaczną mi sie pakować wszystkie 19 ( plus Forest) do domu... - to ja :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
Ela_and_Krzys Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 musisz zaczac wzmacniac lozka, sofy :) tyle kg psa :) :) :) Quote
Camara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 kinga napisał(a): .... i zaczną mi sie pakować wszystkie 19 ( plus Forest) do domu... .... oczywiście, że wszystkie będą jak najbardziej domowe :p za to obiecuję, że zaden nie będzie wchodził na kanapy! za Foresta nie odpowiadam, bo to tambylec, czyli koszalinianin - a te są nieprzewidywalne :evil_lol: Kinga, cieszysz sie?? no powiedz, ze się cieszysz :mad: Quote
samoglow Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 na kanapy? Wystawi sie je do ogrodu i bedzie zarazem wygodnie i przestronnie :evil_lol: ja mysle, ze Kinga nie wiedziala dotad zupelnie jakich ma pomyslowych przyjaciol na dogo....:razz: Quote
kinga Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Ela_and_Krzys']musisz zaczac wzmacniac lozka, sofy :) tyle kg psa :) :) :) wzmacniam :placz: obetonowuję :placz: - tym bardziej, ze Camara ostatnio -ni z tego niz owego- przysłała mi pw pod tytułem: "Umowa adopcyjna" :niewiem: Quote
samoglow Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 przepraszam, ale tak dla upewnienia sie: czy to "Schronisko u Kingi" przyjmowac bedzie tylko podhalany i Foresty, czy tez inne stwory :lol: Quote
PaulinaT Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Się porobiło. I widzisz Kinga? cza było brać Foresta póki był sam jeden - a nie w pakiecie... tym no, promocyjnym :p Quote
Camara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 kinga napisał(a):.... - tym bardziej, ze Camara ostatnio -ni z tego niz owego- przysłała mi pw pod tytułem: "Umowa adopcyjna" :niewiem: jakie ni z tego ni z owego ???? pół godziny ci tłumaczyłam, że nawet znajomym nie oddaje psa bez umowy. Spodziewaj się jeszcze 18-takich pw :p samolglow - Kinga wie jakich ma znajomych na dogo :cool3: i nieczego dobrego po nas się nie spodziewa :shake: za wyjątkiem dobrych psów :evil_lol: i vice-versa :evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='kinga']wzmacniam :placz: obetonowuję :placz: - Hi, hi..... spójrzcie na tę "miseczkę" :evil_lol: z lewej strony betoniarki. Kinga przygotowana jest już na wszystko :loveu: Danka Quote
PaulinaT Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 lupe napisał(a): Strasznie proszę o mniejszą wersję... bo Hefren jest w nowym domu już nie :cool3: i Maksio też :multi: więc zwalnia mi się sporo miejsca - miejsca w sam raz dla Foresta.... Quote
wanda szostek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wznowiłam ogłoszenie Foresta w isu.pl. Zmieniłam tytuł, zdjęcie , no i troszkę w treśći. Quote
samoglow Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 jakas dziwna cisza zapadla w tym temacie, ze tak powiem...:eviltong: karina1002 napisał(a):Kinga, jak tam prace budowlane? ;) Quote
gkatarzynka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No, Forest...nie poddawaj sie i biegnij do domku!!!! Quote
Camara Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 mimo wszystko, jeszcze próbujemy: http://www.allegro.pl/item175673419_nie_zasluzyl_na_to_by_byc_niczyj.html Quote
Recommended Posts