Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak wlasnie myslalam i dlatego powiedzialam sasiadce, ze dla Niej znajde innego psa....Zreszta nie moglabym patrzec jak psiak podobny do mojego Elmo siedzialby przy budzie:loveu: ...A swoja droga to mysle, ze jak Forest znajdzie w koncu swoj domek, to stanie sie conajmniej psem zaczepno -:mad: obronnym, jak Elmo- on zaczepia a ja bronie:eviltong:

Posted

tam u Ciebie jest sporo groznych wilkowatych, moze jakis by sie nadal zamiast Foresta? Czy w ogole przeciwna jestes budzie?[quote name='kinga']gkatarzynka - dzięki za trzymanie ręki na pulsie ;)

z tym, ze Forest do budy się nie nadaje prawie na 100%, bo on strachajło i bida :oops:

Posted

ale gkatarzynka jest - o ile się orientuję - z południa Polski ;)

myślę, ze po ogłoszeniu, ze czegokolwiek takiego szuka do stróżowania - bedzie raczej cierpiała na kleskę urodzaju ;) - i sporo takich stróżujących psów znajdzie na wyciągnięcie ręki ;)

Posted

Tak, z tym napewno nie bedzie problemu, tylko narazie tego nie robie, bo jeszcze troszke za zimno.... A sasiadka chce psa jak juz bedzie troszke cieplej, zeby bylo mu sie latwiej przyzwyczaic do nowego terenu ( w kazdym razie tak to tlumaczy)
A ja po prostu zakochalam sie w Forescie:loveu: jak w moim Elmo:loveu: :loveu: :loveu: i dlatego szukam mu domku- i jesli znajdzie sie na poludniu, to mysle, ze tez bedzie dobrze, prawda??:cool3: Moj Elmo jest z Żor wiec tez mial kawalek drogi do pokonania:loveu:

Posted

:crazyeye: Forest do budy?? Forest do budy :angryy:
Forest nie może iść do budy.... :placz::placz::placz:
Ja mam w głowie taki wymarzony dom dla Foresta - i tam nie ma budy, ani tyci tyci :niewiem:

Posted

No :p

Ja się tylko zawsze boję w przypadku psów przebywających w schroniskach, ze któregoś dnia pojawi się taki ktoś kto chce wlaśnie psa na łańcuch i wybierze akurat tego... :-( Ale tfutfutfu tym razem tak nie będzie :mad:

Posted

ojej, ojej , ile banerków !!!:mdleje:

- klęska urodzaju :placz: - który banerek mam wybrać? :niewiem:

lupe - dziękuję bardzo - mam nadzieję, ze mu przyniosą ( wszystkie trzy :p ) szczęście...

Posted

wyganiaj Hefrena, ja postaram sie ulzyc Kindze z tymi banerkami:eviltong:

PaulinaT napisał(a):
No nie :placz:
I co ja mam teraz zrobić?? :niewiem: :placz:
Dopiero od wczoraj w moim podpisie zagościł Hefren, przeciez nie moge go dzisiaj wygonić... :-(

Posted

samoglow - banerki lupe są lepsze, niż nam się wydawało :lol:

są już automatycznie podlinkowane - czyli nie trzeba kopiowac dodatkowo adresu - wystarczy skopiować sam banerek i wstawić w swój podpis ;) - i nic, ale to nic już nie trzeba robić :multi: - popraw, bo ludziom łatwiej się klika w banerek, niż w adres obok niego :lol: ( doszłam do tych mądrych wniosków metodą prób i błędów :evil_lol: )

a Forest Obanerkowany - wpieriod! ;)

Posted

mi sie udalo. Moj geniusz wzbil sie na wyzyny!:eviltong: [quote name='kinga']samoglow - banerki lupe są lepsze, niż nam się wydawało :lol:

są już automatycznie podlinkowane - czyli nie trzeba kopiowac dodatkowo adresu - wystarczy skopiować sam banerek i wstawić w swój podpis ;) - i nic, ale to nic już nie trzeba robić :multi: - popraw, bo ludziom łatwiej się klika w banerek, niż w adres obok niego :lol: ( doszłam do tych mądrych wniosków metodą prób i błędów :evil_lol: )

a Forest Obanerkowany - wpieriod! ;)

Posted

samoglow help!! jak pisałam mojego poprzedniego posta, myślałam, że podpis już mam:oops:

na podglądzie jest

a w wątku nie ma:mad:

a ja myślałam,że ja umiem to robić:cool1:

Posted

pomoc nadciaga:diabloti:
Ja zrobilam tak: kliknelam prawym klawiszem myszy na wybrany banerek z postu lupe z Forestem. jak kliknelam, to zaznaczylam kopiuj. Potem weszlam w panel uzytkownika, potem w edytuj podpis i w to duze okno prawym klawiszem myszy kliknelam wklej. Jak baner sie pojawil to pod tym oknem jest zapisz, czy cos takiego. No i sie zapisal. Napisalam nowy post i juz banerek w podpisie byl. Jak Ci sie uda, to oznacza nie tylko, ze jestem genialna, ale ze jestem doskonalym komputerowcem-pedagogiem:evil_lol: i w nadchodzacych godzinach moge peknac z dumy......oczywiscie ze szkoda dla swiata zwierzat!:placz:

swan napisał(a):
samoglow help!! jak pisałam mojego poprzedniego posta, myślałam, że podpis już mam:oops:

na podglądzie jest

a w wątku nie ma:mad:

a ja myślałam,że ja umiem to robić:cool1:

Posted

dobra, wydawało mi się że zrobiłam DOKŁADNIE tak jak piszesz, a się nie udało

no to robię jeszcze raz, i jak się uda , to przykro mi mówić, ale .......będziemy słuchać jak pękasz:evil_lol:

Posted

no jak to kogo ????

ten wielki nochal?

toż to dzikus we własnej futrzanej osobie:cool3:

a zobaczymy, czy też mam podpis?

No samoglow, chwila prawdy nadeszła:razz: