kinga Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 gkatarzynka - dzięki za trzymanie ręki na pulsie ;) z tym, ze Forest do budy się nie nadaje prawie na 100%, bo on strachajło i bida :oops: Quote
gkatarzynka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 No tak wlasnie myslalam i dlatego powiedzialam sasiadce, ze dla Niej znajde innego psa....Zreszta nie moglabym patrzec jak psiak podobny do mojego Elmo siedzialby przy budzie:loveu: ...A swoja droga to mysle, ze jak Forest znajdzie w koncu swoj domek, to stanie sie conajmniej psem zaczepno -:mad: obronnym, jak Elmo- on zaczepia a ja bronie:eviltong: Quote
samoglow Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 tam u Ciebie jest sporo groznych wilkowatych, moze jakis by sie nadal zamiast Foresta? Czy w ogole przeciwna jestes budzie?[quote name='kinga']gkatarzynka - dzięki za trzymanie ręki na pulsie ;) z tym, ze Forest do budy się nie nadaje prawie na 100%, bo on strachajło i bida :oops: Quote
kinga Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 ale gkatarzynka jest - o ile się orientuję - z południa Polski ;) myślę, ze po ogłoszeniu, ze czegokolwiek takiego szuka do stróżowania - bedzie raczej cierpiała na kleskę urodzaju ;) - i sporo takich stróżujących psów znajdzie na wyciągnięcie ręki ;) Quote
gkatarzynka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Tak, z tym napewno nie bedzie problemu, tylko narazie tego nie robie, bo jeszcze troszke za zimno.... A sasiadka chce psa jak juz bedzie troszke cieplej, zeby bylo mu sie latwiej przyzwyczaic do nowego terenu ( w kazdym razie tak to tlumaczy) A ja po prostu zakochalam sie w Forescie:loveu: jak w moim Elmo:loveu: :loveu: :loveu: i dlatego szukam mu domku- i jesli znajdzie sie na poludniu, to mysle, ze tez bedzie dobrze, prawda??:cool3: Moj Elmo jest z Żor wiec tez mial kawalek drogi do pokonania:loveu: Quote
PaulinaT Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :crazyeye: Forest do budy?? Forest do budy :angryy: Forest nie może iść do budy.... :placz::placz::placz: Ja mam w głowie taki wymarzony dom dla Foresta - i tam nie ma budy, ani tyci tyci :niewiem: Quote
gkatarzynka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No przeciez mowie, ze mi go szkoda do budy:loveu: I naprawde wcale nie zamierzam go reklamowac tej mojej sasiadce, tylko komus, kto bedzie chcial Forescika do domku....Damy rade:mad: Quote
PaulinaT Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No :p Ja się tylko zawsze boję w przypadku psów przebywających w schroniskach, ze któregoś dnia pojawi się taki ktoś kto chce wlaśnie psa na łańcuch i wybierze akurat tego... :-( Ale tfutfutfu tym razem tak nie będzie :mad: Quote
Amanita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No i znowu podnoszę Foresta. Domku mógłbyś się już znaleźć... Quote
kinga Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 ojej, ojej , ile banerków !!!:mdleje: - klęska urodzaju :placz: - który banerek mam wybrać? :niewiem: lupe - dziękuję bardzo - mam nadzieję, ze mu przyniosą ( wszystkie trzy :p ) szczęście... Quote
PaulinaT Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No nie :placz: I co ja mam teraz zrobić?? :niewiem: :placz: Dopiero od wczoraj w moim podpisie zagościł Hefren, przeciez nie moge go dzisiaj wygonić... :-( Quote
samoglow Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 wyganiaj Hefrena, ja postaram sie ulzyc Kindze z tymi banerkami:eviltong: PaulinaT napisał(a):No nie :placz: I co ja mam teraz zrobić?? :niewiem: :placz: Dopiero od wczoraj w moim podpisie zagościł Hefren, przeciez nie moge go dzisiaj wygonić... :-( Quote
kinga Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 samoglow - banerki lupe są lepsze, niż nam się wydawało :lol: są już automatycznie podlinkowane - czyli nie trzeba kopiowac dodatkowo adresu - wystarczy skopiować sam banerek i wstawić w swój podpis ;) - i nic, ale to nic już nie trzeba robić :multi: - popraw, bo ludziom łatwiej się klika w banerek, niż w adres obok niego :lol: ( doszłam do tych mądrych wniosków metodą prób i błędów :evil_lol: ) a Forest Obanerkowany - wpieriod! ;) Quote
swan Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 mój podpis jest pusty odkąd pożegnałam się z Marko i Negrą.... czas go zapełnić, mam nadzieję efektywnie:cool3: Quote
samoglow Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 mi sie udalo. Moj geniusz wzbil sie na wyzyny!:eviltong: [quote name='kinga']samoglow - banerki lupe są lepsze, niż nam się wydawało :lol: są już automatycznie podlinkowane - czyli nie trzeba kopiowac dodatkowo adresu - wystarczy skopiować sam banerek i wstawić w swój podpis ;) - i nic, ale to nic już nie trzeba robić :multi: - popraw, bo ludziom łatwiej się klika w banerek, niż w adres obok niego :lol: ( doszłam do tych mądrych wniosków metodą prób i błędów :evil_lol: ) a Forest Obanerkowany - wpieriod! ;) Quote
swan Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 samoglow help!! jak pisałam mojego poprzedniego posta, myślałam, że podpis już mam:oops: na podglądzie jest a w wątku nie ma:mad: a ja myślałam,że ja umiem to robić:cool1: Quote
samoglow Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 pomoc nadciaga:diabloti: Ja zrobilam tak: kliknelam prawym klawiszem myszy na wybrany banerek z postu lupe z Forestem. jak kliknelam, to zaznaczylam kopiuj. Potem weszlam w panel uzytkownika, potem w edytuj podpis i w to duze okno prawym klawiszem myszy kliknelam wklej. Jak baner sie pojawil to pod tym oknem jest zapisz, czy cos takiego. No i sie zapisal. Napisalam nowy post i juz banerek w podpisie byl. Jak Ci sie uda, to oznacza nie tylko, ze jestem genialna, ale ze jestem doskonalym komputerowcem-pedagogiem:evil_lol: i w nadchodzacych godzinach moge peknac z dumy......oczywiscie ze szkoda dla swiata zwierzat!:placz: swan napisał(a):samoglow help!! jak pisałam mojego poprzedniego posta, myślałam, że podpis już mam:oops: na podglądzie jest a w wątku nie ma:mad: a ja myślałam,że ja umiem to robić:cool1: Quote
swan Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 dobra, wydawało mi się że zrobiłam DOKŁADNIE tak jak piszesz, a się nie udało no to robię jeszcze raz, i jak się uda , to przykro mi mówić, ale .......będziemy słuchać jak pękasz:evil_lol: Quote
masienka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 rety! Swan:crazyeye: A coz za bestyje Ty masz w Avatarku?:hmmmm: Jakos tak znajomo wyglada:loveu: :loveu: :loveu: Quote
swan Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 no jak to kogo ???? ten wielki nochal? toż to dzikus we własnej futrzanej osobie:cool3: a zobaczymy, czy też mam podpis? No samoglow, chwila prawdy nadeszła:razz: Quote
masienka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Masz i podpis :) czakamy na gloooosne BUM! ;) Quote
Recommended Posts