anouk92 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Nuka nadal bez swojego domku! Pilnie go potrzebuje - to kachana sunia a tak naprawdę nie ma swojego ludzia:shake: Quote
elainfo Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 no to nuka hoopaj do góry przypominaj sie wszystkim... Quote
BasiaD Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nuczka ślicznotko sama bym Cię chętnie zabrała gdybym mogła! Hopaj na 1 stronkę po domek! Quote
przyjaciel_koni Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Psinka już tyle czasu bez domu i człowieka !!!!!! Bardzo prosimy o pomoc !!!!! To pilna sprawa !!! Quote
przyjaciel_koni Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Niewielka i z niewielkimi wymaganiami - pomóżcie szukać domu dla Nuki !!!! Quote
BasiaD Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Kto przygarnir piękną sunieczkę??? Ona już tak długo czeka ....:placz: Quote
przyjaciel_koni Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Nikt nie zagląda...... Psinka bardzo prosi o zainteresowanie i pomoc Dogo !!!!! Quote
gamoń Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Mam chętnego na młoda ,nieduzą sunie.Mieszkalaby w okolicach W-wy.Spała by w domu.W ciągu dnia byłaby na dworze. Pan nie ma własciwie żadnych wymagań oprócz tego aby była chałaśliwa .Nie agresywna tylko czujna i szczekająca.Jaka jest Nuka moze ma szanse???? Ma byc nieduza i szczekajaca:lol: Podaje e-maila .Przeslijcie zdjecia i uwagi na niego. kolderniak@buziaczek.pl Quote
iczing Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 gdzie robicie sterylkę ? jaka ona jest duża? naręczna, siatkoa czy samobieżna ? a charakter? prosil mnie jeden domek o PRZRSZPIEGI ! Quote
BasiaD Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To taka śliczna sunieczka i na dodatek już wysterylizowana! Teraz tylko do domku ( oczywiście najlepszego na świecie! ) i już! Nuczka nie i Tobie się wreszcie poszczęści , ty ślicznotko juz czekasz o wile za długo! Quote
BasiaD Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Hej ślicznotko,gdzie się podziały cioteczki co miały domek dla Ciebie??? Do góry na 1 przypominać osobie hopaj! Quote
BasiaD Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nuczka a gdzieś Ty się zapodziała?? Do góry na 1 wracaj po domek! Quote
anouk92 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Nuka jest wysterylizowana. Na oko waży ok. 10-12 kg. Przebywa w miejscu gdzie jest dużo psiakó i jak wszystkie biegną do furtki i szczekają to i ona szczeka - ale nie wiem jak by się zachowywała gdyby była sama. To kochana psinka, taka na spacery i do przytulania:loveu: W razie czego podaje mój telefon: 513-077-146 Quote
anouk92 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='gamoń']Mam chętnego na młoda ,nieduzą sunie.Mieszkalaby w okolicach W-wy.Spała by w domu.W ciągu dnia byłaby na dworze. Pan nie ma własciwie żadnych wymagań oprócz tego aby była chałaśliwa .Nie agresywna tylko czujna i szczekająca.Jaka jest Nuka moze ma szanse???? Ma byc nieduza i szczekajaca:lol: Podaje e-maila .Przeslijcie zdjecia i uwagi na niego. kolderniak@buziaczek.pl Wysłałam maila pod podany adres Quote
gamoń Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Sorry ale zainteresowany nie zadzwonił.:shake: Ludzie to są zmienni.:shake: Szukajmy dalej Quote
Recommended Posts