anouk92 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Nuka to ok.1,5 roczna sunia. Przybłąkała się na targowisko w Zielonce w zeszłym tygodniu. Jest w zaawansowanej ciąży - w czwartek będzie sterylka aborcyjna. Nuka to najłagodniejsza a zarazem najsmutniejsza sunia jaką spotkałam. Jest bardzo smutna, ale wystarczy trochę mizianka żeby ją rozweselić. Szukam dla niej domku tymczasowgo od czwartku (jutro) ponieważ po sterylce nie mamy z nią co zrobić. Sunia będzie w pokoju pełnym psów a to nie są odpowiednie warunki po operacji. Nie możemy czekać ze sterylką bo ona może w każdej chwili urodzić - a tego nie chcemy. Czy ktoś może dać tej suni kilka dni u siebie. Oto Nuka: Quote
myszon Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 a sunia jest przekoffana .... a wyraz oczek ma jak moja PanDzia ... Quote
anouk92 Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 To tylko 1 godz. pociągiem - transport się znajdzie. Quote
Ania-Sonia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='anouk92'] Ale ona ma smutne spojrzenie! :placz: Czy ktoś może pomóc tej suni???!!!! Quote
anouk92 Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Nuka jest mała i nie zajmie dużo miejsca. Quote
Moriaaa Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 A co będzie z suńką po tych kilku dniach na tymczasie?Bo rozumiem z pierwszego postu,że tymczas tylko na kilka dni...a co potem??? Quote
Ania-Sonia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Kochane, biedne maleństwo. Szkoda, że zginęła tutaj w powodzi innych psich nieszczęść. Quote
anouk92 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Byłam na urlopie i dlatego nie zaglądałam. Nuka na razie siedzi w klatce i dochodzi do siebie po sterylce. Dalej szukamy domku tymczasowego lub najlepiej docelowego - tak aby sunia mogła wyjść jak najszybciej z klatki. Quote
anouk92 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Sunia jest bardzo grzeczna, posłuszna i przekochana:loveu: . Wychodzi na krótkie spacerki - niestety nie zbyt często bo Pani u której jest ma inne psiaki na głowie i jeszcze swoja pracę. Quote
anouk92 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Pomoc w znalezieniu tomku tymczasowego pilnie potrzebna. Sunia bardzo męczy się w cisnej klatce. Wypuszczona z niej jest atakowana przez inne psy.:placz: Już lepiej się czuje po sterylce i bardzo chce wyjść z klatki. Nuka jest piękną psiną. Idealną do mieszkania. Quote
BasiaD Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Podnoszę smutaska, domek pilnie potrzebnY! Domku zgłoś się! Quote
Ania-Sonia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Strasznie biedna ta Nuka :shake: :shake: :shake: Quote
anouk92 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Biedna Nuka bardzo prosi o pomoc. Po jej oczkach widać jak bardzo się męczy w tej klatce. Quote
Recommended Posts