Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilką rozmawiałam z p. Elą, jutro mamy się spotkać.
Dzisiaj operację miał Kajtuś i właśnie zdawałam mi relację.
Co do Pusia to dzisiaj oglądał go weterynarz, rana goi się dość ładnie, ale była na tyle głęboka, że przez ok. pół roku będzie miał jeszcze podawane leki.
Ogólnie czuje się dobrze, ma apetyt. Zresztą zobaczę naocznie.
Jutro jak się spotkamy to postaram się o jakieś zdjęcia.

Pani Ela jeszcze raz prosiła, aby Wam podziękować za wsparcie.
Z moich wstępnych wyliczeń wynika, że spokojnie starczy na te zabiegi na które brakowało i jeszcze zostanie na karmę.
Ja ze swojej strony uszykowałam dla kotków p. Eli różne takie koce, posłanka, poduszeczki i jutro jej zawiozę.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pusio odwiedzony, widać, że dochodzi do siebie. Troszkę się peszy, bo nie ma gdzie miziać za jednym uszkiem. Drugie za to wymiziałam z większą mocą :)
Dzisiaj Kajtuś miał wyciętego tego ziarniaka i jeszcze sobie lulał.

Zdjęcia mam zrobione, wstawię jak się dokopie do kabelka :) ale mam też Pusia na komórce to jutro wstawię.

Pozdrowienia od kociaków, to wspaniałe uczucie jak mnie taka gromada otoczyła :)

Posted

Operacja Kajtusia, także udana. Dzwoniłam do p. Eli i wszystko dobrze.
Kabelek mi wcięło, ale mam jeszcze drugi, więc zdjęcia będę niedługo. A jest co oglądać :)

Posted

I obiecane zdjęcie Pusia. Uszko jeszcze troszkę zakrwawione, bo robiłam po wizycie u weta. Pan doktor stwierdził jeszcze, że założymy dwie klamry, aby lepiej zamknąć ranę, ale to w środę.

Posted

Pusio czuje się coraz lepiej. Wczoraj miał założone dwie klamry na uszku, aby się lepiej zrosło.

Piszę z konta koleżanki, bo chciałam zmienić meil i nie otrzymałam linku aktywacyjnego i nic nie mogę napisać. Już proszę moda o pomoc techniczną.
Temida

Posted

A dzisiaj rozmawiałam z p. Elą i umówiłam się, że pojedziemy w tym tygodniu razem z Pusiem i Kajtkiem do weta na kontrolę, bo takie mrozy, a Pani Ela nie ma środka lokomocji. A ja sobie za uszkami pomiziam nasze kicie. Pusio coraz lepiej. Widać że mu bardzo ulżyło, że go nie swędzi.

Posted

Zdjęcia są zrobione tylko jeszcze nie miałam jak się do kabelka dostać, Pusia to p. Ela zatrzyma po tym wszystkim, ale kotów szukających domów nie zabraknie.
Wczoraj jej przynieśli małe pudełko z kotkiem pod drzwi. Domu będzie szukać jeszcze cudowna koteczka troszkę z dłuższym futerkiem, p. Ela mówi że to chodząca przylepka.

Posted

KOCHANI!
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę WAM WSZYSTKIM
zdrowia, szczęścia, wszelkiej pomyślności,
codziennej radości i uśmiechu na twarzy,
bezkresu dobra za pomoc, którą niesiecie innym istotą
i spełnienia najskrytszych marzeń.

Dziękuję WAM za wsparcie i serce jakim obdarowywaliście mnie każdego dnia.