Temida Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Olenko myślę, że tak. Jutro będę rozmawiać z Panią Elą, operacja zaklepana to najważniejsze. Zaraz uzupełnię wpłaty :) Dziękuję wszystkim. Quote
Olena84 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Temido, powinny dojsc do Ciebie 2 wplaty od osob z facebooka, podam nazwiska na pw, wiec jak dojda daj mi znac pierwszysmi literami im. i nazw. Quote
.blueberry. Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Temida podawaj konto na PW. Niestety się przeliczyłam i mogę puścić jedynie 50 zł :( Quote
Temida Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Kotek się szykuje na jutro. Dzięki za wpłaty :) Quote
Temida Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Jutro operacja Pusia. KOCHANI JESTEŚCIE WIELCY:) Wpłaty są dużo większe. Poinformowałam o tym p. Elę, reakcji chyba nie muszę opisywać. Tak, więc oprócz Pusia pomoc otrzyma na pewno: Kajtuś- będzie miał zoperowane dzikie mięso w uchu i zrobioną morfologię. Lusia- podleczenie ząbków, bo stan poważny, może będzie trzeba usunąć niektóre. Jak będzie już po wszystkim wstawię rachunki za zabiegi i postaram się o zdjęcia. Dziękuję WAM za WSZYSTKO. Quote
Temida Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Wigunia na tą chwilę zrobiona operacja Pusia, za parę dni Kajtuś i Lusia. Jak zostanie kasy to kupię karmę i środek do czyszczenia uszek. Dzisiaj Pusio miał operację, uszko zostało przecięte, wyczyszczona ropa ze środka. Operacja była popołudniu, więc jeszcze pewnie śpi. Za jakiś czas zdjęcie szwów, będzie jeszcze dostawał antybiotyk. Quote
Temida Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 podliczyłam kasę i jeszcze możemy wysterylizować Biankę i zrobię zakupy w sensie puszek i karmy. Jak będę już mieć fakturki z lecznicy i paragony to wrzucę :) Dziękuję ogromnie, bo będę mogła wyleczyć wszystkie kotki p. Eli, które potrzebują pomocy. Dziękuję i idę sobie popłakać ze szczęścia. JESTEŚCIE NIESAMOWICI. Trzymajcie kciuki, aby krówki udało się odebrać z tych koszmarnych warunków jeszcze w tym tygodniu. (pisałam na wątku Franusia). Dziękuję WAM. Quote
Ra_dunia Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Cieszę się, że udało się zebrać pieniążki, bo ja niestety obecnie nie jestem z stanie pomóc :( Quote
Temida Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Pusio już wybudzony, czuje się lepiej, dzisiaj odpoczywa na podusiach, a jutro wizyta kontrolna u weta. A na sobotę umówiłam operację Kajtka i ziarniaka. Pani Eli zrobiłam szpitalik z domu :) Quote
Ewa&Duffel Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Super, że już po operacji i wszystko poszło dobrze :) Moja wpłata poszła dopiero dziś, przepraszam, ale kompletnie zapomniałam. Quote
Temida Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Dziękuję Ewo :) Ja też się cieszę, że już tej ropy nie będzie. Quote
wiga138 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 czy konto - to z pierszej strony ? Chcę tez coś wpłacić - na Pusia lub inne biedaki dla Pani Eli :):):) Quote
Temida Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Wigusia to z 1-szego postu :) Na sobotę Kajtuś, później kociczka i karmę kupię i Biankę wysterylizuję :) Quote
sylwiaso Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Temidko przesłąłam jeszcze raz 20zł to rozdysponuj na innego kocinia!!!tylko wpisałam dla Pusia bo nie wiedziałm jak napisać! Quote
Temida Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Dzięki Sylwusia, to będzie dla kociczek :) Quote
malicja Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 puscilam 20,- do rozdysponowania wg.potrzeb :-) Quote
Temida Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Dziękuję Agatko na pewno się przyda :) Quote
sylwija Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ja tez czekam z niecierpliwością na informacje o Pusiu Quote
Recommended Posts