Jump to content
Dogomania

Bialutka Lady...Pojechała do swojego domu! Wyzdrowiała!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jo37 napisał(a):
Czy ta pani z Warszawy była w schronisku ???

Nie zauważyłam Twojego postu wcześniej :oops:
Pani nie była łaskawa nawet zadzwonić i odmówić jak człowiek a co mówić o tym, by przjechać?! Sama mam ochote teraz do niej przedzwonić :angryy:

Posted

Dziewczyny, zlitujcie sie - po pierwsze nie ma co sprawdzac domu - piesek mialby isc do mnie, a ja juz mam 4 sunie z sochaczewskiego Azorka, popytajcie ktoras z sochaczewskich wolontariuszek. Po drugie - skoro sunia nie jest czipowana, to napisalam ze sprawa nieaktualna, bo Szwedzi zadaja(w tej kolejnosci): czip, szczepienie na wscieklizne, odczekac 120 dni, zrobic proby w Pulawach. Czyli ponad 4 miesiace czekania w niewiedzy, bo nie wiadomo jak proby wypadna.....
Jo37, nastepnym razem zanim chcesz jakis dom sprawdzac, to popatrz na jakich watkach ta osoba byla i co pisala.....

Posted

Osiolek napisał(a):
Dziewczyny, zlitujcie sie - po pierwsze nie ma co sprawdzac domu - piesek mialby isc do mnie, a ja juz mam 4 sunie z sochaczewskiego Azorka, popytajcie ktoras z sochaczewskich wolontariuszek. Po drugie - skoro sunia nie jest czipowana, to napisalam ze sprawa nieaktualna, bo Szwedzi zadaja(w tej kolejnosci): czip, szczepienie na wscieklizne, odczekac 120 dni, zrobic proby w Pulawach. Czyli ponad 4 miesiace czekania w niewiedzy, bo nie wiadomo jak proby wypadna.....
Jo37, nastepnym razem zanim chcesz jakis dom sprawdzac, to popatrz na jakich watkach ta osoba byla i co pisala.....

Nie wiadomo czy Angielka bylaby w schronie 120 dni. Nie jestem w stanie jej 'zaklepać' bo w kierownictwie nie ma dobrej woli i nie traktują nas-wolontariuszy jako osoby odpowiednie do przeprowadzania adopcji (lepiej, żeby pies sam padł na nosówkę... :angryy: )

Posted

Masza4, ja jej nie chce zaklepywac..... Zal mi sie psiny zrobilo, a akurat szukam jakiegos okruszka, bo sunia ktora zaklepalam w maju na 120 dni i po ktora wlasnie mialam jechac - tak sie zadomowila na tymczasie ze najlepiej dla niej bedzie jej nie ruszac. No i jestem w kropce - potrzebuje pieska do wyjazdu na "juz", przyjezdzam do Polski za dwa tygodnie i chce wyjechac z pieskiem.
Dziekuje za dobre checi :-)

Posted

myślę, że byłaby naprawdę miłą i niekłopotliwą towarzyszką. Kto weźmie Angielkę? Ludzie boją się brać dorosłych psów a one też są kochane i odwdzięczą się swoją wiernością i miłością.... A i dobry uczynek zostanie spełniony....