Jump to content
Dogomania

Bialutka Lady...Pojechała do swojego domu! Wyzdrowiała!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

o co chodzi z tym kierownictwem schroniska? juz ktorys post czytam ze w naszym schronisku sa jakies problemy kierownictwo- wolontariusze.....a przy opkazji czy ktos rozpoznaje psa w avatarku?????;)

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po telefonie chyba w piątek, Angielka była w schronisku. na razie nie mam możliwości tam pojechać i sprawdzić osobiście, ale trzeba będzie tak zrović przed przyjazdem tej pani z wawy. myślę jednak, że Angielka jest, bo już tak długo siedzi w schronie i nie ma nią żadnego zainteresowania, więc czemu akurat teraz miałoby być....:mad:

Posted

To może ta Pani pojedzie po dziewuszkę i jak jej nie znajdzie, to najpierw kogoś ubije, a potem weźmie jakiegoś innego psa, a może Angielka dalej czeka? To, cholerka jest jakiś bzik, wolontariuszki stają na głowie, żeby dać suni dobry dom, a ktoś (nawet wiemy kto) jest przeciwny, dlaczego?!

Posted

ania14p napisał(a):
To może ta Pani pojedzie po dziewuszkę i jak jej nie znajdzie, to najpierw kogoś ubije, a potem weźmie jakiegoś innego psa, a może Angielka dalej czeka? To, cholerka jest jakiś bzik, wolontariuszki stają na głowie, żeby dać suni dobry dom, a ktoś (nawet wiemy kto) jest przeciwny, dlaczego?!

skąd my to znamy.U nas bylo tak samo.Wylalismy kierownika,teraz jest nowy i wspolpraca uklada sie ok.A psy idą do adopcji.Jeszcze tylko wetke-:stupid: nalezaloby wymienic....zrobcie to samo,trzeba walczyc o psy.Rozpętajcie akcje w necie,tak jak my.

Posted

Juz dawno rozpętałysmy wojnę, teraz tylko trzeba utrzeć komuś nosa w UM niestety...Na stronie dziennika wschodniego jest artuluł o schronie. 'Zabijanie czyli najprostsze rozwiązanie' Przeczytajcie jak osoba zarządzająca schroniskiem od kilkunastu lat tłumaczy dlaczegp psy siedzą w boksach z sukami. Żenada!

Posted

Angielka jest w schronie!
widziałałyśmy ją z anielicą wczoraj.....

Jest bardzo brudna , a przez to ,że kudłatka to cała pupa jest w koopie......widok na pewno nie zachęcający do adopcji.....
Angielka wygląda na strszą psicę ....ale to tylko moje spostrzeżenie....Ona raczej nie chce podchodzić do krat i nie nadstawia się do głaskania....Wg mnie to pies ,który potrzebuje spokojnego kąta, spokojnego domu.....
Ma jedno oko niebieskie - pstrokate , a drugie brązowe - bardzo fajnie to wygląda....
Wydaje mi się ,ze jej potrzebny byłby tymczas aby zaadoptowała się od nowa z człowiekiem....

A oto angielka wczoraj....

Posted

Dzisiaj środa, niby jutro miałaby przyjechać po Angielkę pani z Warszawy. Tylko, że juz nie zadzwoniła i pewnie się nie zjawi :angryy: Szkoda, że tacy są ludzie. Nawet nie zadzwoni i nie powie szczerze, że się rozmysliła...szkoda, bo dla Angielki był dom w Legnicy a teraz nie mam już kontaktu z tą dziewczyną.

Posted

cały czas Angielka ma aukcję na allegro

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=124653467

[quote name='Masza4']Dzisiaj środa, niby jutro miałaby przyjechać po Angielkę pani z Warszawy. Tylko, że juz nie zadzwoniła i pewnie się nie zjawi :angryy: Szkoda, że tacy są ludzie. Nawet nie zadzwoni i nie powie szczerze, że się rozmysliła...szkoda, bo dla Angielki był dom w Legnicy a teraz nie mam już kontaktu z tą dziewczyną.

a to dla nas nauka, że jak jest dobry dom to należy psa oddawać (chyba, że jest gwarancja na 1000 % , że dom będzie)
szkoda psinki
a może ją warto wykąpać?
a może trzeba ją ze schronu wyciągnąć, bo brudna, zaniedbana to domku nie znajdzie ?

Posted

Zgadzam się z Irmą . Inna sprawa ,że w Waszym schronisku to psy zadziwiająco często znikają i znajdują się w boksach .