Masza4 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 W 16, na rogu, na przeciwko wejścia. Jest w boksie z taką czarną bułeczką i drugą, dośc ostrą sunią. Quote
Tiger Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Angielka !!!! Do domku !!! Kto ją zabierze z tego strasznego miejsca ???!!!! Quote
iza84 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Dziewczyny!- mam nadzieję, że jutro pojadę do schroniska i zobaczę te bidulki:( szukam małego psiaka... najlepiej taki który zmieści się na rękach:p Gdzie jest ulica Grygowa?(jakiś targ tam niby jest)- stamtąd mam wsiąść do autobusu (7,11,36,50) i jazda na pancerniakow.. nie jestem z Lublina.. dajcie odpowiedz! Quote
Misiek2003 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Trzymam kciuki że coś się uda niestety też nie jestem z Lublina Quote
Misiek2003 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Jeszcze raz hop do gory przed weekendem Quote
Misiek2003 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 pora na wieczorny spacer przedweekendowy Quote
Masza4 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Na ulicę Grygową dojedziesz 7 i 11 (11-końcowy-zajezdnia kochanego MPK :mad:) Ul. Pancerniaków to prostopadla do Grygowej, na przeciwko końcowego. Zobaczysz dużego betonowego słonia, tam musisz skręcić (w tę ulicę). Miniesz Rosjan sprzedających 'papierosy, spirytus, muzykę' :eviltong: i musisz dojść do przedsiębiorstwa produkującego kostkę brukową-tam wiszą jakieś chorągiewki, stoją są brukowe płoty. To będzie po prawej, a po lewej jest schronisko, prawie na przeciwko tego przedsiębiorstwa. Piewsza idąc od Grygowej będzie siedziba psów policyjnych (budynek podobny do schroniska), następny to będzie już schron. Zwróć proszę uwagę na boks 36, tam jest Gałka, bardzo kochana, biedna psina http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1798628#post1798628 Piszę o niej, bo właściwie nie ma szans na adopcje, jest zwykła suką, na którą nikt nigdy nie zwrócił uwagi:placz: A na Angielkę jest chętna pani, ta z Legnicy, tylko, że może ją zabrać dopiero za miesiąc :-( Uważam jednak, że zapewniłaby jej dobre warunki. W boksie 33 też jest super sunia-Fela :) To czarno-biała, malutka, bardzo ciesząca się :) suczka. Daj znać! :roll: Quote
Tiger Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Jeżeli szukasz maleńkiego pieska to Fela z boksu nr 33 - tak jak pisze Masza jest przecudowna..... Malutka i bardzo przytulaśna..... Jest łaciata - czarno-biała....Zwróc na nią uwagę - ma super krzywy zgryz..... I koniecznie daj znać.....Nawet jak nic nie wybierzesz.....Może innym, razem.... Quote
Masza4 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Iza87 czy wybrałaś dla siebie jakiegoś biedaka? Quote
Masza4 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 szukamy transportu Lublin-Legnica dla Angielki! Quote
Jo37 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Szkoda ,że nie zgrało się tego transportu z Zosią bo mogło być" prawie" po drodze . Niestety finanse nie pozwalają mi na podróż do Legnicy ale jeżeli będzie taka potrzeba to mogę przetrzymać Angielkę parę dni w Warszawie . Quote
Masza4 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 To już coś! Możliwe, że łatwiej będzie znaleźć transport z Wawy właśnie... Quote
Jo37 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Może jednak wyciagnąć ją ze schroniska ,żeby nie było jak z Fiszką . Jeżeli domek czeka to może transport kombinowany np do Wrocławia . Może przyszły domek jest w stanie dołożyc coś do transportu . Ja na razie odpadam bo roztargniony pan nie zdążył zahamować i mój samochód czeka na miejsce w warsztacie . Quote
plastelina Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ja 23 lub 24 jade do Bielawy ,to jest 70km. od Wrocławia.Mogłabym wziąc sunie ze sobą tylko nie wiem jeszcze czy będe jechać samochodem czy pociągiem.Musiałby też ktoś we Wrocławiu przetrzymać sunie bo z tego co wyczytałam to pani może ją za miesiąc wziasc. Quote
Masza4 Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Jo37 czyliu mogłabyś przetrzymać sunię kilka/może -naście dni? Może będzie transport do Warszawy, a później będziemy kombinować dalszy. Ważne, że jeden kawałek będzie na nami...Może doprowadziłabyś Angielkę trochę do ładu. Boję się, że ona nie dotrwa transportu do Wrocka lub Legnicy, bo jest w koszmarnym stanie psychicznym! Quote
Jo37 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Napisz proszę dokładnie na czym miałoby polegać " doprowadzenie do ładu " .Niestety nie mam dużego doświaqdczenia z psami . Tak naprawdę miałam tylko dożycę niemiecką ,która była zupełnie bezproblemowa . Sunia musiałaby zostawać sama w domu na kilka godzin .Czasami zostawałaby u mojej mamy ,która wyjeżdża 1 września . Quote
Masza4 Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Przez doprowadzenie do ładu mam na myśli małą kąpiel (ale nie zaraz po przyjeździe, bo wtedy większy stres) i jakieś czesanko :) Sunia jestw tej chwili bardzo brudna, aż siwa od kurzu...Możliwe, że transport do Warszawy byłby w poniedziałek. Co Ty na to? Quote
tanitka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Masza4 jeśli myślisz o "moim" transporcie, to on byłby w drugiej połowie przyszłego tygodnia np czwartek-piątek?? W poniedziałek to Jacek jedzie z W-wy do Lublina i musiałby wziac ode mnie już transporter na Angielkę.:lol: Quote
Recommended Posts