Agnie Koty Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 10- tego też coś skapnę.:oops: Ziarnko do ziarnka... Quote
Masza4 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 20 zł to też dużo Agnie Koty. Dziękujemy Ci ślicznie! :loveu: Lady nie jest ogłaszana, tekst o niej znajduje się tylko tutaj, na dogo... Quote
rebellia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Zapytałam Emir czy mogę ją wystawić na Allegro ;) (aha - mam się jeszcze wstrzymać ;) ) Quote
Agnes01 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ja moze nie w temacie, ale widzialam tego psa jakis czas temu na allegro... Quote
Agnie Koty Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 a i owszem, miała aukcję na allegro jak jeszcze była w schronie. Pewnie z ogloszeniami trzeba będzie ruszyć z kopyta po sterylce.... Tam mi zapadła w pamięć ta psina.. Quote
Agnie Koty Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 nieduża angielska lady w każdym calu szuka ciepłego domu na zimę! Quote
Masza4 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Szukamy szukamy domu dla Lady, już zima, a ona nadal na dworze...:-( Szanse są minimalne bez sterylki :placz: Quote
Masza4 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Nie zapominajmy o niej, to ważne by znaleźć jej dom! Dom na stałe! Ona nadal przebywa za kratami... Quote
Agnie Koty Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 hm, Masza, a nie wiadomo jak Angielka dogaduje się z kotami? i ile będzie kosztowala sterylka? Quote
Masza4 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Angielka to anioł nie pies. Wprawdzie podczas kąpieli u mnie w domu-mam 2 koty, nie sprawdzałam jej reakcji na nie, ale nie sądzę, żeby wyrządziła jakiemukolwiek stworzeniu jakąś krzywdę. Ona jest naprawdę bardzo grzeczna i przytulaśna. Jeśli chodzi o sterylkę to nie wiem ile będzie kosztowała akurat sterylka Lady, ale w okolichach W-wy te zabiegi są dość drogie-myślę, że ok. 250 zł.. Quote
Masza4 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Angielka potrzebuje PRAWDZIWEGO domu. Nie zza krat. Zasługuje chyba na ciepły kąt?! Sytuacja w fundacji niczego nie załatwia! Owszem jest tam bezpieczna, ale nadal wśród 80 innych psów, a ona potrzebuje Człowieka dla siebie, tylko dla siebie... Quote
Masza4 Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Niunia potrzebuje człowieka na już! I do tego pieniędzy na sterylkę :-( Quote
Agnie Koty Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 umieściłam Angielkę na eoferty i na gratce. Albo na jednym albo na drugim Hania przeczytała o Fidze w afrykańskim klimacie i teraz są razem. Moze i tym razem się uda.Jeżeli będzie ktoś poważnie zainteresowany to przekażę Emir. Napisalam że będzie wysterylizowana. Jutro też wpłacę grosik. Heeej, ciotki, nie zapominajmy o suni! Quote
Masza4 Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Dzięki!!! Podnosimy, suczysko jest potrzebujące! Quote
emir Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Masza4 napisał(a):Szukamy szukamy domu dla Lady, już zima, a ona nadal na dworze...:-( Szanse są minimalne bez sterylki :placz: Lady była w boksie tylko przez okres kwarantanny; teraz spi w domu razem z całą domowa bandą; jest b. spokojna, absolutnie nieagresywna, choć swojej miski pilnuje dobrze; sterylka w przyszłym tyg. pozdrawiam EMIR Quote
emir Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Masza4 napisał(a):Nie zapominajmy o niej, to ważne by znaleźć jej dom! Dom na stałe! Ona nadal przebywa za kratami... Masza - prosze Cię - jakie kraty? w pokojach i kuchni? EMIR Quote
Masza4 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Za kratami, w boksie była wtedy gdy ostatnio dzwoniłam, dobrze że siedzi sobie w domciu. Na sterylkę mamy 20 jak na razie, prześlę je. Quote
Agnie Koty Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ten pies ma być na Boże Narodzenie w swoim domu! Help! Powiesze ją u p. Magdy w lecznicy. Jak znam życie to Emir ją zna..... Quote
Agnie Koty Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ile Angielka może mieć lat? 6 czy więcej? Quote
PALATINA Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Szczerze mówiąc to mówienie, że na mrozie i że za kratami bardziej chwyta za serce, niż że w ciepłym domu. Ja jestem osobiście w tej panience zakochana od pierwszego wejrzenia (jest strasznie podobna do suni, którą straciliśmy rok temu), ale jestem juz zapsiona. Hop, hop! Quote
Recommended Posts