Jump to content
Dogomania

Bialutka Lady...Pojechała do swojego domu! Wyzdrowiała!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angielka to anioł nie pies. Wprawdzie podczas kąpieli u mnie w domu-mam 2 koty, nie sprawdzałam jej reakcji na nie, ale nie sądzę, żeby wyrządziła jakiemukolwiek stworzeniu jakąś krzywdę. Ona jest naprawdę bardzo grzeczna i przytulaśna.
Jeśli chodzi o sterylkę to nie wiem ile będzie kosztowała akurat sterylka Lady, ale w okolichach W-wy te zabiegi są dość drogie-myślę, że ok. 250 zł..

Posted

Angielka potrzebuje PRAWDZIWEGO domu. Nie zza krat. Zasługuje chyba na ciepły kąt?! Sytuacja w fundacji niczego nie załatwia! Owszem jest tam bezpieczna, ale nadal wśród 80 innych psów, a ona potrzebuje Człowieka dla siebie, tylko dla siebie...

Posted

umieściłam Angielkę na eoferty i na gratce. Albo na jednym albo na drugim Hania przeczytała o Fidze w afrykańskim klimacie i teraz są razem. Moze i tym razem się uda.Jeżeli będzie ktoś poważnie zainteresowany to przekażę Emir. Napisalam że będzie wysterylizowana. Jutro też wpłacę grosik. Heeej, ciotki, nie zapominajmy o suni!

Posted

Masza4 napisał(a):
Szukamy szukamy domu dla Lady, już zima, a ona nadal na dworze...:-(
Szanse są minimalne bez sterylki :placz:

Lady była w boksie tylko przez okres kwarantanny; teraz spi w domu razem z całą domowa bandą; jest b. spokojna, absolutnie nieagresywna, choć swojej miski pilnuje dobrze; sterylka w przyszłym tyg. pozdrawiam
EMIR

Posted

Masza4 napisał(a):
Nie zapominajmy o niej, to ważne by znaleźć jej dom! Dom na stałe! Ona nadal przebywa za kratami...

Masza - prosze Cię - jakie kraty? w pokojach i kuchni?
EMIR

Posted

Szczerze mówiąc to mówienie, że na mrozie i że za kratami bardziej chwyta za serce, niż że w ciepłym domu.

Ja jestem osobiście w tej panience zakochana od pierwszego wejrzenia (jest strasznie podobna do suni, którą straciliśmy rok temu), ale jestem juz zapsiona.

Hop, hop!