Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maila nie bede tu kopiowac bo takich rzeczy nie powinno sie robic ale odpisze by sie skontaktowali z Tobą (na numer w ogłoszeniu)
co do wizyty to najlepiej jakbys sama zobaczyła warunki i poznała ich osobiście ale poczekajmy czy wogule zadzwonią bo jesli sa poważnie zainteresowani to powinni byli to zrobic skoro jest podany telefon i umowic sie na jakies spotkanie skorą sa miejscowi.

Posted

danka1234 napisał(a):
maila nie bede tu kopiowac bo takich rzeczy nie powinno sie robic ale odpisze by sie skontaktowali z Tobą (na numer w ogłoszeniu)
co do wizyty to najlepiej jakbys sama zobaczyła warunki i poznała ich osobiście ale poczekajmy czy wogule zadzwonią bo jesli sa poważnie zainteresowani to powinni byli to zrobic skoro jest podany telefon i umowic sie na jakies spotkanie skorą sa miejscowi.

Tez prawda,jezeli jest tel. to powinni zadzwonic jak im zalezy.

Posted

otita napisał(a):
A co z Gdańskiem i Bytowem? Rozumiem, że obie panie zgodziły się na wizytę przedadopcyjną?

Tak tylko szukam cioteczek do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej

Posted

Wizyte zrobi brazowa.
Danusiu dzwonił chyba ten Pan z maila, ale on mi sie nie widzi po rozmowie tel.troche wypytałam i mieli pieska ktory im uciekł:shake: maja coreczke 10m jak to Pan powiedział kocha bawic sie z psiakiem.Moze tamten dlatego uciekł?

Posted

Dostałam takiego maila:

Witaj,
Poniżej znajduje sie wiadomość od użytkownika portalu eSłupsk odnośnie Twojego ogłoszenia.

Wiadomość: witam
czy ogloszenie jest nadal aktualne, piesek jest piekny, tylko ze jestem z poza slupska...
Imię i nazwisko: dagmara
Telefon:
Adres e-mail: dagus2@poczta.fm

Link do twojego ogłoszenia: www.eslupsk.pl/ogloszenia,wyswietl,id,87938.html.
Ogłoszenie będzie widoczne do: 24-02-2011

Posted

Dzwoniła tez Pani z Słupska,jutro brazowa pojdzie na wizyte i zobaczymy jak wyjdzie pozytywnie to tam pojedzie,a jak nie to zrobie wizyte tutaj.Denerwuja mnie tel. typu szukam pieska dla dzieci..........

Posted

Wizyta przeprowadzona domek super.Pani bardzo fajna,konkretna widac ze kocha zwierzaczki,pozostaje tylko zapoznanie sie.Mam nadzieje ze to bedzie miłosc od pierwszego wejrzenia:loveu:

Dziekuje bardzo brazowej za rzetelnie przeprowadzenie wizyty:calus:

Posted

lika1771 napisał(a):
Wizyta przeprowadzona domek super.Pani bardzo fajna,konkretna widac ze kocha zwierzaczki,pozostaje tylko zapoznanie sie.Mam nadzieje ze to bedzie miłosc od pierwszego wejrzenia:loveu:

czy Pani przyjedzie do Słupska na zapoznanie sie z sunią?

Posted

Pojechała:placz::placz: tak mi zle pokochałam juz bardzo kruszynke,z Pania bede miała kontakt bedzie mi przysyłac zdjecia.

Kto ma umowe adopcyjna poprosze na maila oleexd@wp.pl

Wszystkim bardzo dziekuje:Rose:dzieki Wam sunia ma super domek :lol:

Posted

Ja wiedziałam, że tak będzie! :fadein: Wiedziałam, że będziesz ryczeć! :placz: Spisałaś się na medal! :thumbs:Buziaczki ze 102! Usuwam ogłoszenia!

Posted

Zadzwoniłam sunia w samochodzie super spała cała droge,w domku troche niesmiała ale Pani mowiła ze jak poszła do łazienki to ja obserwowała.W tej chwili lezy na wersalce i gryzie ucho:lol: