Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki Koka boi sie schodzic ze schodow i mam problem bo jak probuje ja zachecic zeby zeszła to ona szczeka,
a ze mieszkam w bloku i mam nie ciekawa sasiadke nie mam pojecia jak ja nauczyc:shake:

Posted

Spróbuj na silę, po prostu ją pociągnij lekko niech zjedzie z jednego/dwóch schodków.
Dawać i prosić to za dużo więc trzeba trochę psa pomęczyć.
Przy takich przypadkach robienie coś na silę może przekonać psa i zburzyć barierę strachu przed schodami.
W końcu zobaczy że będzie musiała to zrobić i już! :)

Posted

Kana napisał(a):
Spróbuj na silę, po prostu ją pociągnij lekko niech zjedzie z jednego/dwóch schodków.
Przy takich przypadkach robienie coś na silę może przekonać psa i zburzyć barierę strachu przed schodami.

Dziekuje sprobuje tym sposobem:lol:

Posted

Moja Tina ma lęk wysokości :nerwy:. Prawdopodobnie dlatego, że wrzucono ją do schroniska przez spory płot. Po dwóch latach odważyła się sama wyjść na balkon :crazyeye: (ale nie na brzeg). Po schodach nadal idzie przytulona do ściany. Ale podejrzewam, że za rybą to by do studni wskoczyła!:facelick:

Posted

Kana napisał(a):
Nie boisz się jej puszczać luzem już teraz?

To jest teren ogrodzony,specjalnie poszłam zeby Jej zdjecia zrobic, ale jak widac fotograf ze mnie zaden.
Ona bardzo sie trzyma mojej jednej suni,ktora mimo zaczepek nie chce sie z Koka bawic:shake:

Posted

Ale cudny maluch:loveu:
Jeśli to jeszcze aktualne-moja jedna suńka jako szczylek też bała się schodzić ze schodów. Zaczęłyśmy naukę od schodzenia z jednego, ostatniego, na którym ją stawiałam, potem z dwóch, trzech i tak po kilkunastu razach załapała. Może tak spróbujcie:p

Posted

Kana napisał(a):

Dobry pomysł,udało sie:lol: sa postepy:multi:
Cioteczki kiedy szczeniakowi wypadaja zabki?

Posted

Otita czy mogłabys zrobic ogłoszenia?Tylko bardzo prosze zeby nie pisac ze ze schronu,bo nasz schron nie wydaje do dt i bede miała problemy(juz miałam przy moim pierwszym tymczasie ze schroniska)

Posted

Jasne, że zrobię ogłoszenia, tylko napisz czy chciałabyś jeszcze coś dodać, czy mam tworzyć z tego co na wątku i jakieś namiary na Cię!
Awantura już była? :mad:

Posted

otita napisał(a):
Jasne, że zrobię ogłoszenia, tylko napisz czy chciałabyś jeszcze coś dodać, czy mam tworzyć z tego co na wątku i jakieś namiary na Cię!
Awantura już była? :mad:

Cioteczko ja jestem zupełne beztalecie w pisaniu tekstow,jezeli mozesz to napisz jakis ładny:user:
Moj nr. to 661485146 dziekuje:loveu:

Posted

Wesołych Świąt Wszystkim życzę!

Dałam kilka takich ogłoszeń:

KOKA - to śliczna kudłata sunia w wieku 4 miesięcy - takie cudo na krótkich łapkach, ciągle machające ogonkiem.
Jest malutka i wiele już nie urośnie. Nie ma z nią żadnych problemów przy kontaktach z dziećmi, czy innymi psami.
Jest bardzo uważna i ciągle wpatrzona w człowieka, wesoła i przyjaźnie nastawiona do każdego.
Jak każdemu szczeniaczkowi trzeba jej poświęcić trochę czasu, za co na pewno odwdzięczy się ogromną psią miłością.
Chciałabym ją oddać w dobre (i tylko dobre) ręce, najchętniej komuś ze Słupska,
po podpisaniu umowy adopcyjnej i zgodzie na wizyte przedadopcyjną.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany adopcją Koki proszę o kontakt:
tel. 661485146

Jak coś mam zmienić daj znać. Jestem teraz u rodziców i ciągle wylatuję z internetu, a na dodatek córcia na święta sprzedała mi grypę żołądkową. :mdleje:Cud, że udało mi się tyle napisać. Pojutrze będę już u siebie. Szybko wysyłam!

Posted

Miałam tel.dzwonił Pan ze chce pieska dla corek bo im obiecał i czy dzisiaj mogłby po Nia przyjechac,zapytałam w jakim wieku sa dziewczynki 5l,3l i roczek.Grzecznie powiedziałam ze odemnie psiaczka nie dostanie,bo dziewczynki sa jeszcze za małe i koka to nie pluszowa zabawka.

Posted

przez przypadek znalazłam watek,nie wiedziałam ze masz na tymczasie psinke z naszego schronu.
napiszcie na jakich portalach sunia ma zrobione ogłoszenia to dorobie ogłoszeń,chyba ze ma jzu duzo i nie potrzebuje,czy allegro tez ma zrobione?