lika1771 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Zobaczcie czy nie podobna :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 lika mam dla Ciebie od wieso 20 zł dla suni - możesz mi podać nr konta? Quote
lika1771 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='malawaszka']lika mam dla Ciebie od wieso 20 zł dla suni - możesz mi podać nr konta? Cioteczko jezeli Wiesio sie zgodzi przeznacz na sznaucery napewno bardziej si przydadza ja sobie poradze. Wiesio bardzo,bardzo dziekuje:buzi: Quote
wieso Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 nie ma za co dziekowac, to chyba ja musze.....za to ze moge spokojniej spac....wiedzac ze mala bedzie miala dobrze..... Quote
malawaszka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 to ja mogę to dla Swissa dodać? byłoby 70 zł od wieso dla Swissa edit :splat: bardzo jestem mądra - najpier to dodałam tam a potem napisałam tu :oops: ale jeśli wieso chcesz dla innego to nie ma problemu żeby przenieść - sznupków niestety pod dostatkiem :roll: Quote
wieso Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 malawaszka napisał(a):to ja mogę to dla Swissa dodać? byłoby 70 zł od wieso dla Swissa edit :splat: bardzo jestem mądra - najpier to dodałam tam a potem napisałam tu :oops: ale jeśli wieso chcesz dla innego to nie ma problemu żeby przenieść - sznupków niestety pod dostatkiem :roll: z mojej strony nie ma sprzeciwu :) Quote
jamagda Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Malutka jest sliczna. Trymam za nią kciuki Quote
lika1771 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 jamagda napisał(a):Malutka jest sliczna. Trymam za nią kciuki Juz nie moge sie doczekac jak Ja wezme i doprowadze do porzadku bedzie miss dogomani;) Quote
Ewanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Śliczna malutka, czy wiadomo co z jej skórą? ... a może możnaby zacząć leczyć ją jeszcze w schronisku, choćby spryskać fiprexem? Quote
lika1771 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Ewanka napisał(a):Śliczna malutka, czy wiadomo co z jej skórą? ... a może możnaby zacząć leczyć ją jeszcze w schronisku, choćby spryskać fiprexem? Niestety musimy czekac to jest i tak konspiracja bo schron nie daje na dt, mam nadzieje ze to nic powaznego Quote
Ewanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 lika1771 napisał(a):Niestety musimy czekac to jest i tak konspiracja bo schron nie daje na dt, mam nadzieje ze to nic powaznego a, rozumiem ;) ... a może w trakcie odwiedzin pobierz dyskretknie (wg wskazówek weta) troszkę zeskrobiny i dać na badanie, bo z tego co widzę, to malutka będzie tam jeszcze ok. tygodnia ... miałabyś już wtedy wyniki i jakąś koncepcję czym ją leczyć. Tak sobie tylko głośno myślę ;) Quote
lika1771 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Ewanka napisał(a):a, rozumiem ;) ... a może w trakcie odwiedzin pobierz dyskretknie (wg wskazówek weta) troszkę zeskrobiny i dać na badanie, bo z tego co widzę, to malutka będzie tam jeszcze ok. tygodnia ... miałabyś już wtedy wyniki i jakąś koncepcję czym ją leczyć. Tak sobie tylko głośno myślę ;) Niestety nie ma takiej mozliwosci,mam nadzieje ze jesli cos Jej dolega to sunie lecza,jeszcze 5 dni Quote
Ewanka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 lika1771 napisał(a):Niestety nie ma takiej mozliwosci,mam nadzieje ze jesli cos Jej dolega to sunie lecza,jeszcze 5 dni Mam też taką nadzieję, Malutka jest śliczna ... z pewnością będzie u Ciebie szczęśliwa :) Quote
lika1771 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Kurcze dzwonili ze schroniska,Darek nie mogł odebrac bo był w pracy,pozniej dzwonił nie odbierali. Boze juz mnie kreci co sie stało? Jutro zadzwoni i juz sie boje............ Quote
wieso Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ojejku trzymamy kciuki zeby bylo dobrze..... Quote
lika1771 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 I sie nie dodzwonił, schronisko dzisiaj krocej czynne bo od 10 do 12.30,trafi mnie zastanawiam sie o co chodzi?Jutro znowu,mam nadzieje ze sie uda Quote
lika1771 Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Jaja poprostu jaja,Darek dzwonił od 10 do 12.30 co 10 minut nikt ni odebrał. Jutro dzwonimy znowu Quote
lika1771 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='malawaszka']i co i co????????? :mdleje:[/QUOTE] Schronisko czynne od 10,zaraz Darek przyjezdza i dzwonimy co oni chca................. Quote
lika1771 Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 W sumie nie wiadomo po co dzwonili, bo była inna babka moze zeby sie upewnic czy napewno przyjedzie po nia.W kazdym razie sunke w srode zabieramy:lol: Quote
Betbet Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Boze a ja tu zawał prawie miałam!!!!!!!!!!!! Lika Ty ją na DT bierzesz? Czy tak z nastawieniem że mooooże...;) Quote
Recommended Posts