Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']lika mam dla Ciebie od wieso 20 zł dla suni - możesz mi podać nr konta?

Cioteczko jezeli Wiesio sie zgodzi przeznacz na sznaucery napewno bardziej si przydadza ja sobie poradze.
Wiesio bardzo,bardzo dziekuje:buzi:

Posted

to ja mogę to dla Swissa dodać? byłoby 70 zł od wieso dla Swissa

edit
:splat: bardzo jestem mądra - najpier to dodałam tam a potem napisałam tu :oops: ale jeśli wieso chcesz dla innego to nie ma problemu żeby przenieść - sznupków niestety pod dostatkiem :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
to ja mogę to dla Swissa dodać? byłoby 70 zł od wieso dla Swissa

edit
:splat: bardzo jestem mądra - najpier to dodałam tam a potem napisałam tu :oops: ale jeśli wieso chcesz dla innego to nie ma problemu żeby przenieść - sznupków niestety pod dostatkiem :roll:

z mojej strony nie ma sprzeciwu :)

Posted

Ewanka napisał(a):
Śliczna malutka, czy wiadomo co z jej skórą? ... a może możnaby zacząć leczyć ją jeszcze w schronisku, choćby spryskać fiprexem?

Niestety musimy czekac to jest i tak konspiracja bo schron nie daje na dt, mam nadzieje ze to nic powaznego

Posted

lika1771 napisał(a):
Niestety musimy czekac to jest i tak konspiracja bo schron nie daje na dt, mam nadzieje ze to nic powaznego

a, rozumiem ;)

... a może w trakcie odwiedzin pobierz dyskretknie (wg wskazówek weta) troszkę zeskrobiny i dać na badanie, bo z tego co widzę, to malutka będzie tam jeszcze ok. tygodnia ... miałabyś już wtedy wyniki i jakąś koncepcję czym ją leczyć.

Tak sobie tylko głośno myślę ;)

Posted

Ewanka napisał(a):
a, rozumiem ;)

... a może w trakcie odwiedzin pobierz dyskretknie (wg wskazówek weta) troszkę zeskrobiny i dać na badanie, bo z tego co widzę, to malutka będzie tam jeszcze ok. tygodnia ... miałabyś już wtedy wyniki i jakąś koncepcję czym ją leczyć.

Tak sobie tylko głośno myślę ;)

Niestety nie ma takiej mozliwosci,mam nadzieje ze jesli cos Jej dolega to sunie lecza,jeszcze 5 dni

Posted

lika1771 napisał(a):
Niestety nie ma takiej mozliwosci,mam nadzieje ze jesli cos Jej dolega to sunie lecza,jeszcze 5 dni

Mam też taką nadzieję, Malutka jest śliczna ... z pewnością będzie u Ciebie szczęśliwa :)

Posted

Kurcze dzwonili ze schroniska,Darek nie mogł odebrac bo był w pracy,pozniej dzwonił nie odbierali.
Boze juz mnie kreci co sie stało?
Jutro zadzwoni i juz sie boje............