Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie co? Zagotowało się we mnie, gdy dostałam maila od ageralion :angryy::angryy::angryy:. Co to babsko sobie wyobraża??? Przecież ona nie kiwnęła palcem, by pomóc odnaleźć sunię, co za suka! Ona ustaliła, że suka jest w schronisku??? Przecież ja tam byłam, ja dzwoniłam do właścicieli, ona nie miała o niczym pojęcia i miała to głęboko w d.... zarówno za pierwszym, jak i za drugim razem :angryy::angryy::angryy:

To już przekracza wszelkie formy zwykłej ludzkiej przyzwoitości i jest świństwem, nawet biorąc pod uwagę działalność PE i Pani Prezes :shake::shake::shake::angryy::angryy::angryy:

Zarówno książeczka, jak i chip są wystawione na aktualnych właścicieli Dafne. Rozmawiając z właścicielem po pierwszym zaginięciu suni, dowiedziałam się, że nie dostali od Pani Prezes ani umowy, ani książeczki zdrowia...

P.S. Jestem gotowa zeznawać przed sądem, jak wyglądała sytuacja z zaginięciem Dafne i jej odnalezieniem. I myślę, że nie ja jedna. Ta zas...ana fundacja nie miała nic wspólnego z jej odnalezieniem :angryy:

EDIT: Marta, umieść też tą informację na wątku Dafne, tam zagląda więcej ludzi, też tych WIERZĄCYCH FUNDACJI - może oczy im się w końcu otworzą.

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale to juz nawet nie chodzi o to, co ona sobie moze a czego nie. tylko dlaczego pisze klamstwa??? na jakiej podstawie i jaki ma w tym cel?! moze p. Monika JAKO WLASCICIEL DAFNE zechcialaby to sprostowac w Kurierze???

Posted

[quote name='some']ale to juz nawet nie chodzi o to, co ona sobie moze a czego nie. tylko dlaczego pisze klamstwa??? na jakiej podstawie i jaki ma w tym cel?! moze p. Monika JAKO WLASCICIEL DAFNE zechcialaby to sprostowac w Kurierze???[/QUOTE]

myślę że P.Monika ma pełne prawo napisać riposte sandrze ...taką od serca :diabloti:

Posted

to bylo by rozsadne. mam nadzieje ze p. Monika wejdzie na watek i przeczyta dzisiejsze nowinki, chyba że sama juz wczesniej czytala papierowe wydanie kuriera

Posted

[quote name='some']ale to juz nawet nie chodzi o to, co ona sobie moze a czego nie. tylko dlaczego pisze klamstwa??? na jakiej podstawie i jaki ma w tym cel?! moze p. Monika JAKO WLASCICIEL DAFNE zechcialaby to sprostowac w Kurierze???[/QUOTE]

Olu, w jakim celu? Może chciała komuś zrobić na złość? Może mi, bo pomagałam p.Monice szukać Dafne i śmiałam, już nie pierwszy raz, wytknąć Szanownej Pani Prezes błędy? A może po to, by cokolwiek o jej fundacji (że zacytuję koleżankę z dogomanii ;)) Pro Srequo pisano? Któż to wie.... tonący brzytwy się chwyta...
A największe zaniedbania powstały nie po stronie p. Moniki, ale po stronie Fundacji, która nie dopełniła obowiązku zachipowania psa i przekazania książeczki zdrowia, nie wspominając o podpisaniu umowy adopcyjnej ... No chyba, że Dafne nadal była w DT...

Posted

Monia - artykuł ukazałam się w Kurierze Szczecińskim - mogę Ci wysłać zeskanowanego, jeśli podasz maila - najlepiej na PW.
Artykuł ukazał się staraniem Pani Prezes Fundacji PE, w tydzień po tym, jak Dafi była już w domku - gdzie szanowna Pani Prezes opisuje, jak to po pierwszym zaginięciu Dafne odnalazła ją w schronisku i Was zawiadomiła i że Dafi zaginęła po raz drugi, a ona jej szuka.... i że chce odebrać psa.

Po pierwsze - to nie ona znalazła Dafi w schronisku, lecz ja ją zobaczyłam, koleżanki dały mi o niej znać i znalazły Twoje ogłoszenie na Infoludku - pokojarzyłyśmy fakty i zadzwoniłam do Twojego męża, że Dafi jest w schronisku i bardzo za Wami tęskni.

Po drugie - Pani Prezes (celowo z wielkich liter, choć nie z powodu szacunku ;)) - nie kiwnęła nawet palcem, by pomóc Wam szukać Dafi,

Po trzecie - Pani Prezes nie ma szans, by Wam sunię odebrać, więc nic się nie martwcie, w razie kłopotów pomożemy!

Ale pamiętajcie proszę, o adresówce przy obroży Dafi i nie spuszczaniu jej ze smyczy (można kupić długą 20 metrową linkę, by mogła sobie swobodniej pobiegać) ;)