Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przez pierwsze kilka dni błąkała się po mieście i trafiła przed tesco i poszła do domu za bratem dziewczyny która do mnie dzwoniła była u nich około tygodnia.Dziś w głosie szczecińskim będzie o tym artykol bo powiedzieli że to ich pierwszy sukces na portalu cztery łapy.

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monia846 napisał(a):
przez pierwsze kilka dni błąkała się po mieście i trafiła przed tesco i poszła do domu za bratem dziewczyny która do mnie dzwoniła była u nich około tygodnia.Dziś w głosie szczecińskim będzie o tym artykol bo powiedzieli że to ich pierwszy sukces na portalu cztery łapy.

Cudownie jest czytac, ze jednak sa ludzie o wielkim sercu, ktorzy nie wierza w mit psa mordercy :) Strasznie sie ciesze, ze Dafi juz w domku!

Posted

[quote name='some']Marta a moze podasz mi maila , ja zrobie skan a Ty to jakos wrzucisz na stronhe o ile uznasz za stsosowne?[/QUOTE]
Ok moge wrzucic skan... moj mail [email]zurawska@gmail.com[/email]

Posted

Nie powiem, troche we mnie zawrzalo pod koniec czytania... Pani Moniko, co Pani na to, ze fundacja jest wlascicielem Dafi i ze planuja odebrac psa??????? Ciekawe na jakiej podstawie, skoro czip jest na Was, a umowy nie ma... nie wspominajac, po jakim czasie od zaginiecia Dafi pokazal sie ten zalosny artykul...[URL="http://lh4.ggpht.com/_1pBGizGCSbk/TPy8Dkyh6nI/AAAAAAAAFuA/jUQlqgZvV5U/s512/viewer.jpg"]
[/URL]

Posted

fajnie nie? mialam takie same odczucia jak Ty czytając to... no i przede wszystkim zaskoczył mnie termin umieszczenia artykulu... znowu mialo byc po prostu glosno?

Posted

[quote name='ageralion']Nie powiem, troche we mnie zawrzalo pod koniec czytania... Pani Moniko, co Pani na to, ze fundacja jest wlascicielem Dafi i ze planuja odebrac psa??????? Ciekawe na jakiej podstawie, skoro czip jest na Was, a umowy nie ma... nie wspominajac, po jakim czasie od zaginiecia Dafi pokazal sie ten zalosny artykul...

[URL="http://lh4.ggpht.com/_1pBGizGCSbk/TPy8Dkyh6nI/AAAAAAAAFuA/jUQlqgZvV5U/s512/viewer.jpg"]
[/URL][/QUOTE]

:shock: ....

daj kochana prosze w większej rozdzielczości ... dając link nie musisz zmniejszać do regulaminowych wymiarów

Posted

[quote name='ageralion']To nie ja, to picasa :( Szukam jak wyexportowac fotke w oryginalnym rozmiarze.... ehhhh[/QUOTE]

może wrzuć na żabę ;)

[url]http://www.imageshack.us/[/url]

Posted

hmmm to jest list napisany do redakcji, wiec nawet jak coś to p. Monika chyba nie może zadac sprostowania... jesli chcialaby sie oczywiscie w to bawic. moze Agnieszka cos wiecej powie ;)

Posted

Zastanawiam sie czy ja moge wkleic ten link do skanu kuriera. Czy to nie narusza praw autorskich?

PS usunelam link tak na wszelki wypadek.... kto chetny na lekture, niech pisze na PW

Alicjo usunelabys link z mojej cytowanej wypowiedzi :oops: wole dmuchac na zimne, zeby ktos zyczliwy nie narobil mi klopotow (szukaja haka na mnie od jakiegos czasu ;))

Posted

hmm kurcze nie wiem. to moze usun a dla zainteresowanych na maila? albo wrzucic to jako tresc (wkleic do worda i skopiowac tutaj - ale nie wiem czy to cos zmienia ) Aga pomoz!! ;)

Posted

[quote name='ageralion']Zastanawiam sie czy ja moge wkleic ten link do skanu kuriera. Czy to nie narusza praw autorskich?

PS usunelam link tak na wszelki wypadek.... kto chetny na lekture, niech pisze na PW

Alicjo usunelabys link z mojej cytowanej wypowiedzi :oops: wole dmuchac na zimne, zeby ktos zyczliwy nie narobil mi klopotow (szukaja haka na mnie od jakiegos czasu ;))[/QUOTE]

zrobione ;]