monia846 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 przez pierwsze kilka dni błąkała się po mieście i trafiła przed tesco i poszła do domu za bratem dziewczyny która do mnie dzwoniła była u nich około tygodnia.Dziś w głosie szczecińskim będzie o tym artykol bo powiedzieli że to ich pierwszy sukces na portalu cztery łapy. Quote
ageralion Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 monia846 napisał(a):przez pierwsze kilka dni błąkała się po mieście i trafiła przed tesco i poszła do domu za bratem dziewczyny która do mnie dzwoniła była u nich około tygodnia.Dziś w głosie szczecińskim będzie o tym artykol bo powiedzieli że to ich pierwszy sukces na portalu cztery łapy. Cudownie jest czytac, ze jednak sa ludzie o wielkim sercu, ktorzy nie wierza w mit psa mordercy :) Strasznie sie ciesze, ze Dafi juz w domku! Quote
some Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 hmmm ciekawy artykul w Kurierze Szczecińskim ... w formie listu od p. Sandry Koćmiel. ktoś czytał? Quote
ageralion Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='some']hmmm ciekawy artykul w Kurierze Szczecińskim ... w formie listu od p. Sandry Koćmiel. ktoś czytał?[/QUOTE] Z checia poczytam... dasz link? Quote
some Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 kurcze czytalam w wydaniu papierowym :) poczekajcie sprobuje na necie znalezc Quote
some Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Marta a moze podasz mi maila , ja zrobie skan a Ty to jakos wrzucisz na stronhe o ile uznasz za stsosowne? Quote
Alicja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='some']Marta a moze podasz mi maila , ja zrobie skan a Ty to jakos wrzucisz na stronhe o ile uznasz za stsosowne?[/QUOTE] albo linka do skana ;) Quote
ageralion Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='some']Marta a moze podasz mi maila , ja zrobie skan a Ty to jakos wrzucisz na stronhe o ile uznasz za stsosowne?[/QUOTE] Ok moge wrzucic skan... moj mail [email]zurawska@gmail.com[/email] Quote
ageralion Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Nie powiem, troche we mnie zawrzalo pod koniec czytania... Pani Moniko, co Pani na to, ze fundacja jest wlascicielem Dafi i ze planuja odebrac psa??????? Ciekawe na jakiej podstawie, skoro czip jest na Was, a umowy nie ma... nie wspominajac, po jakim czasie od zaginiecia Dafi pokazal sie ten zalosny artykul...[URL="http://lh4.ggpht.com/_1pBGizGCSbk/TPy8Dkyh6nI/AAAAAAAAFuA/jUQlqgZvV5U/s512/viewer.jpg"] [/URL] Quote
some Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 fajnie nie? mialam takie same odczucia jak Ty czytając to... no i przede wszystkim zaskoczył mnie termin umieszczenia artykulu... znowu mialo byc po prostu glosno? Quote
Alicja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ageralion']Nie powiem, troche we mnie zawrzalo pod koniec czytania... Pani Moniko, co Pani na to, ze fundacja jest wlascicielem Dafi i ze planuja odebrac psa??????? Ciekawe na jakiej podstawie, skoro czip jest na Was, a umowy nie ma... nie wspominajac, po jakim czasie od zaginiecia Dafi pokazal sie ten zalosny artykul... [URL="http://lh4.ggpht.com/_1pBGizGCSbk/TPy8Dkyh6nI/AAAAAAAAFuA/jUQlqgZvV5U/s512/viewer.jpg"] [/URL][/QUOTE] :shock: .... daj kochana prosze w większej rozdzielczości ... dając link nie musisz zmniejszać do regulaminowych wymiarów Quote
ageralion Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 To nie ja, to picasa :( Szukam jak wyexportowac fotke w oryginalnym rozmiarze.... ehhhh Quote
Alicja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Skoro czip na p.Monikę , warto i książeczkę przepisać na siebie i Sandra moze sobie ....:roll: Quote
ageralion Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [U][U]Jesli ktos chce poczytac, piszcie PW[/U] [/U] Quote
Alicja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ageralion']To nie ja, to picasa :( Szukam jak wyexportowac fotke w oryginalnym rozmiarze.... ehhhh[/QUOTE] może wrzuć na żabę ;) [url]http://www.imageshack.us/[/url] Quote
ageralion Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Widac teraz? Czy dalej probowac z wiekszym rozmiarem... Quote
Alicja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ageralion']Widac teraz? Czy dalej probowac z wiekszym rozmiarem...[/QUOTE] widać :) ale laska popłynęla :roll: Quote
some Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 hmmm to jest list napisany do redakcji, wiec nawet jak coś to p. Monika chyba nie może zadac sprostowania... jesli chcialaby sie oczywiscie w to bawic. moze Agnieszka cos wiecej powie ;) Quote
ageralion Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Zastanawiam sie czy ja moge wkleic ten link do skanu kuriera. Czy to nie narusza praw autorskich? PS usunelam link tak na wszelki wypadek.... kto chetny na lekture, niech pisze na PW Alicjo usunelabys link z mojej cytowanej wypowiedzi :oops: wole dmuchac na zimne, zeby ktos zyczliwy nie narobil mi klopotow (szukaja haka na mnie od jakiegos czasu ;)) Quote
some Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 hmm kurcze nie wiem. to moze usun a dla zainteresowanych na maila? albo wrzucic to jako tresc (wkleic do worda i skopiowac tutaj - ale nie wiem czy to cos zmienia ) Aga pomoz!! ;) Quote
Alicja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ageralion']Zastanawiam sie czy ja moge wkleic ten link do skanu kuriera. Czy to nie narusza praw autorskich? PS usunelam link tak na wszelki wypadek.... kto chetny na lekture, niech pisze na PW Alicjo usunelabys link z mojej cytowanej wypowiedzi :oops: wole dmuchac na zimne, zeby ktos zyczliwy nie narobil mi klopotow (szukaja haka na mnie od jakiegos czasu ;))[/QUOTE] zrobione ;] Quote
ageralion Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Alicja']zrobione ;][/QUOTE] Dzieki :kiss_2: PS Moryn idzie na sprzedaz... [url]http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=145173755533151[/url] Quote
Recommended Posts