Tola Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Malutka nasza:loveu: Trzeba tu Marlenę sciagnac, to sobie chociaz na razie poogląda:cool3: Nadal swzukamy transportu... Quote
Tola Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 A gdzie mozna dostac takie koszulki z napisem Szukam domu? Quote
Energy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Tola']A gdzie mozna dostac takie koszulki z napisem Szukam domu? To było MaDi:p Jak wyjdzie w weekend to skąd transport, taka pogoda, że :shake: Quote
filodendron Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Zapisuję sobie - dzięki za zaproszenie na wątek Quote
Energy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='filodendron']Zapisuję sobie - dzięki za zaproszenie na wątek Fajnie, ze jesteś:lol: I jeszcze ostatnie zdjęcia suczynki:loveu:mała jest cudnym psiaczkiem:lol: Quote
Equus Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dziewczyny a ona nie ma krzywicy? Te przednie łapki ma jakieś takie "nieproste", a może to kwestia "rasy"? Quote
Energy Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Equus napisał(a):Dziewczyny a ona nie ma krzywicy? Te przednie łapki ma jakieś takie "nieproste", a może to kwestia "rasy"? Ona ma dość szeroką klatkę, może to stąd taka poza amstafa:cool3:wydaje mi się, że to jej uroda. Myślę, że wet by coś powiedział?:roll: Quote
IVV Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 mnie tez to zastanowilo....te lapki jakos tak dziwnie wygladaja ... Quote
sonia71 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ale fajna sesja :) Nela jak pensonarka zagląda spod rzęs...:) a tak na poważnie Tolu nie ruszamy z akcją finansową bo jakoś ten temat ucichł. Quote
agada Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Tola napisał(a):Malutka nasza:loveu: Trzeba tu Marlenę sciagnac, to sobie chociaz na razie poogląda:cool3: Nadal swzukamy transportu... Jak się pogoda nie uspokoi to może być z tym problem.... Ja na razie odcięta od świata jestem.... Quote
Tola Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 sonia71 napisał(a):ale fajna sesja :) Nela jak pensonarka zagląda spod rzęs...:) a tak na poważnie Tolu nie ruszamy z akcją finansową bo jakoś ten temat ucichł. Dopiero przy odbiorze Neli dowiemy sie o kosztach jej pobytu.. Piękna sesja:loveu: Dziękujemy równiez MaDi:loveu: Quote
Marlena:) Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jestem jestem i zaglądam codziennie. W transporcie niestety pomóc nie mogę, a i w weekend będę miała problem z odebraniem suni (szkolenie). Ale proszę, załatwiajcie wszystko jak najszybciej, bo sunia na Święta musi grzać doopkę w nowym domu! (ot cała magia świąt). A i my się doczekać nie możemy ;) Quote
MaDi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 O nie mam strasznie owłosione nogi i budy całe w soli:mad: Sunia ma szeroka klatkę, te łapki nie wyglądają tak jak na zdjęciach, trochę przekłamały ich wygląd bo niefortunnie je ustawiła. Ta apaszka jest na dużego psa dlatego trochę dziwnie wyszła. Pamiętajcie,że studentka nie jest do adopcji:diabloti: Quote
muzzy Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 MaDi napisał(a):O nie mam strasznie owłosione nogi i budy całe w soli:mad: Nelka też ma owłosione nogi, a butów nie ma wcale :D I nie narzeka :eviltong: Quote
MaDi Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 muzzy napisał(a):Nelka też ma owłosione nogi, a butów nie ma wcale :D I nie narzeka :eviltong: :roflt::roflt::roflt: Quote
filodendron Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Nie wiem, jakie są obrażenia Nelki i czy to się nada, ale jeśli uznacie za właściwe (czy wet uzna), to mogę odstąpić niepełne opakowanie (48 kapsułek) naturalnego (nie syntetycznego) kwasu hialuronowego Biocell. Taki preparat: http://www.aptekaekspresowa.pl/biocell-ka-0-006300g-60/?gclid=COartt_hzaUCFUUYzQodK0Gzjw To jest dla ludzi, ale kupiłam go (po konsultacjach) dla psa z problemami stawowymi. Niestety mój księciunio kapsułki nie połknie na żaden ze znanych mi sposobów i musiałam przerzucić się na preparat w proszku. Jeśli to Nelce mogłoby pomóc to chętnie prześlę pod wskazany adres (na swój koszt oczywiście). Quote
zadra Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Przepiekne zdjęcia!! Pati-c może zabrać Nelę,szczeniaka i czarną kudłatą do Malagos.Koszt transportu 400 pln po połowie dla nas i kudłaczy.Bardzo prosimy o wsparcie. Quote
Tola Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 [quote name='zadra']Przepiekne zdjęcia!! Pati-c może zabrać Nelę,szczeniaka i czarną kudłatą do Malagos.Koszt transportu 400 pln po połowie dla nas i kudłaczy.Bardzo prosimy o wsparcie. Nie będziemy zbierac na pobyt w klinice, natomiast bardezo potrzebna pomoc finansowa w transporcie... Tym samym transportem pojechałby ten maluszek ze schronu do beki Quote
Tola Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 sonia71 napisał(a):Nela dodana na FB. Dziękuje bardzo:lol:. W niedzielę Nela opuszcza klinikę. Zadra rozmawiała dzisiaj z wetem prowadzącym, pytała o prześwietlenie - wg niego nie ma takiej potrzeby... Dzisiaj zadzwoniła do mnie p. Małgosia, która opiekowała się suczkami i której dałam link do wątku - okazało się, ze dodałam suczkom miesiąc - urodziły się pod koniec lipca, a nie czerwca. Bardzo prosiłabym o zmianę w ogłoszeniach. Czekamy na zdjęcia Luny, które ma zrobic Piranha; jak spotkanie nie wyjdzie, to p. Małgosia będzie musiała zrobic sama zdjęcia. Quote
sacred PIRANHA Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 rozmawiałam dzis z zadrą, moje auto odmówiło posłuszeństwa i nie ma ochoty zapalić, to cos powazniejszego niz akumulator niestety...TZ wraca w poniedzialek wieczorem, ja sama nie bede ciagnac auta do mechanika wiec niestety ale ja jestem bez auta do wtorku... teraz pytanie czy p.Małgosia pracuje w soboty? jak tak to moglaby mi podrzucic sunie na caly dzien jutro a po pracy odebrac...jesli nie pracuje w sobote to ja nie wiem bo ja jestem sama z dzieckiem i bez auta wiec odpada mi podjechanie po Lune... Quote
Recommended Posts