Kora Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ja tak na wszelki wypadek:roll: moze to on, na drugim zdjeciu jest bardzo podobny, tylko nic nie wiem o przodozgryzie! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12354 Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Nie, to na pewno nie on. W ogole całkiem inny odcien umaszczenia, poza tym Czang to prawie pekińczyk o nieco dłuższych nóżkach. A dodatkowo powiem, ze Pańcia ma go juz rok - zdjęcie dostalam zwyklą pocztą, a na zdjęciu 2005 rok. Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Czy jutro nastapi wielki dzien Czangusia?? Quote
supergoga Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 To super że jkroi sie domek, bo ja dzis padłam, dostałam w jego sprawie oferte która mnie z nóg zwaliła. Odpisałam, chyba średnio miło, ale Wam wstawię, tylko siądźcie. gdzie jest ten piesek koło jakiej większej miejscowości mam sunie tej samej rasy i szukam dla niej partnera mieszkam na dolnym śląsku mailto:tomek690@vp.pl I co Wy na to? Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 supergoga napisał(a):To super że jkroi sie domek, bo ja dzis padłam, dostałam w jego sprawie oferte która mnie z nóg zwaliła. Odpisałam, chyba średnio miło, ale Wam wstawię, tylko siądźcie. gdzie jest ten piesek koło jakiej większej miejscowości mam sunie tej samej rasy i szukam dla niej partnera mieszkam na dolnym śląsku mailto:tomek690@vp.pl I co Wy na to? To trzeba miec tupet... :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: I tak taki itiota znadzie pieska, ktorego rzekomo bedzie kochal, a wiadomo do jakich celow używał. Nie komentuje... :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
brazowa1 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 I jak idzie do nowego domu?kiedy cos bedzie wiadomo? Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 brazowa1 napisał(a):I jak idzie do nowego domu?kiedy cos bedzie wiadomo? Zadzwonie we wtorek wieczorem i będę wiedzieć co i jak. Pańcia z Przemysla ma przyjechac albo w poniedzialek albo we wtorek. Quote
oktawia6 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 czyli na dwoje babka wróżyła-nic pewnego póki już nie przyjedzie po niego-a jest naprawdę wyjątkowo piękny:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Jutro rano bede dzwonic - juz w planie dwa telefony w sprawie pieskow. :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Czang wczoraj pojechał do nowego domku za Przemyśl! :multi: :multi: Quote
Ulka18 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Goniu, domek dobry? Jak sie Czang zachowywal jak zobaczyl nowa Pancie? masz jakies wiesci? Quote
g_o_n_i_a Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Z tego co mowila starsza Pani, to Czanguś zachowywał sie bardzo kulturalnie, podchodził do pańci, głaskać się chciał. Starsza Pani była z niego dumna i zarazem bardzo wdzięczna za pomoc w znalezeniu domku (a ja w tym wypadku dziękuje Gosi - Supergoga). Pani ma domek z ogrodkiem. Czang, z tego co mowila, będzie bardzo szczesliwy. Pożegnal się ze swoją wybawycielką i pojechali. Quote
supergoga Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Super, super wieści, zdejmowanie szczęsiarzy z ogłoszeń to moje ulubione zajęcie. Czang - dużo szczęścia i rposzę nie przynieść wstydu swojej wybawicielce i nam wszystkim. Quote
supergoga Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Czy mamy jakieś wieści jak sprawuje się Czanguś? Quote
oktawia6 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 no właśnie i jakieś fotki Czanga na kanapie by się zdały:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Zaraz zadzwonię do starszej Pani czy ma jakiś kontakt z obecną pańcią Czanga. Quote
g_o_n_i_a Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Dzwoniłam ;-) Dostałam numer, zadzwoniłam. Jakoś nie udało mi się wiele dowiedzieć, bo rozmawiałam z młodą dziewczyną, która była zabiegana. No, ale w każdym razie Czanguś się zadomowił, jest grzeczny, jak stwierdziła dziewczyna "czuje sie jak pan domu" :evil_lol: Dostałam adres mailowy i będę maglować o fotki. :mad: No a starsza Pańcia szczęśliwa, ze sie Czangusiowi domek udało załatwić. To jest jakaś wieś, niealeko granicy Ukraińskiej. Jak będę wiedzieć coś więcej, to oczywiscie napiszę tu, bo maila już posałałam. A ja dostane jakiś tajemniczy list od starszej Pani, dzisiaj wysłała :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Czanguś pozdrawia (taki dostałam prezent od Pani, ktora oddawała Czanga). :-) Quote
oktawia6 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 tego pięknotę pamiętam-jakieś nowe wieści? Quote
Recommended Posts