g_o_n_i_a Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 CZANG szuka domu ! Piesek ok. 3-4 lata znaleziony przez starszą panią w zimie przy -20 st. mrozu, szuka nowego, dobrego domu. Jest bardzo posłuszny, inteligentny. Bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Niestety starsza Pani nie moze zając się dłużej Czangiem, poniewaz psiak jest bardzo wesoły i aktywny. Czang jest psiakiem podobnym do pekińczyka. Czy ktoś go pokocha?? Piesek czeka na nowego opiekuna w Woli Małej 113 woj. podkarpackie, tel . (017) 226-24-22 Quote
Ulka18 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Goniu, jak go dacie na allegro, to w kilka dni znajdzie domek. Nasz Wampirek bez oczka mieszka w Zakopanem dzieki allegro wlasnie. Tylko dajcie koniecznie warunek kastracji, to odstraszy pseudohodoffcow. Quote
iwonamaj Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Podnoszę! Oczywiście, Allegro- kto może zamieścić chłopaka? Quote
supergoga Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Już się zabieram za psiaka - jaki podać kontakt w sprawie adopcji - do schroniska czy Do Ciebie Goniu. Napisz, a ja teraz szykuje tekst. Quote
g_o_n_i_a Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Gosia, wybacz, ze dopiero teraz odpisuję. Kontakt : Wola Mała 113 /k. Rzeszowa, woj. podkarpackie, tel . (017) 226-24-22 Mozesz tez podac namiary na mnie: g_o_n_i_a@interia.pl Podać telefon? Quote
supergoga Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 http://www.allegro.pl/item118352738_czang_pekinczykowaty_psiak_szuka_pilnie_domku_.html Wczoraj wstawiłam psiaka - namiar był w pierwszym poście. Dzis dodałam emaila do Ciebie Goniu. Psiak ma 105 wejść i 1 gapia, jesli to tylko zwykły gap lub ktos od nas to :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Gosia :o To ja trzymam kciuki :kciuki: Czang to prawie piekińczyk, a z tego, co mowila strarsza pani, to bardzo oddany przyjaciel. Musi znaleźc domeczek! Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Zamawiam u Was trzymanie łapek :kciuki: Przed chwilką dzwonilam do tej Pani. Okazuje się, ze faktycznie był już telefon. Dzwoniła 20 letnia kobieta z Przemysla, z duzym domkiem i ogrodkiem. Czang się jej spodobał, obiecała przyjechać w poniedziałek lub wtorek (jak zawsze problemy z transportem :shake:). Starsza Pani jest tą kobietą zachwycona, cieszy się, ze Czang będzie prawopodobnie mieszkal w kochającej rodzinie i w dużym ogrodku - bo przeciez on tak bardzo lubi biegac. ;-) Więcej wiadomosci w środę, a teraz, trzymać kciuki i być dobrej myśli :kciuki: Quote
iwonamaj Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Trzymam kciuki, a Mika i Lolka ściskają kosmate łapki za Czanga! Quote
g_o_n_i_a Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Podbijamy na wszelki wypadek :angel: Quote
oktawia6 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 przepiękny i urokliwy:loveu: ta pani go uratowała i dobrze że szuka mu domku na poważnie z pocą innych-jak można wywalić na mróz takie maleństwo jakiegokolwiek psa:shake: ech brak słów- Quote
oktawia6 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 najpiękniejszy przodozgryz z całego PWP na pierwszą stronę Quote
Recommended Posts