Arktyka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Kupie szczeniaka calego kopiowanego sunie , masci czarno-podpalanej ,lub mlodziaka po uzytkach...zalezy mi przede wszystkim na charakterze psiaka. Wolala bym szczeniaka , gdyz prowadze dom tymczasowy dla psiakow z dogo i nowy lakator musi akceptowac psiaki za rowno sunie jak i psy, a u starszych psiakow z tym roznie.... Zalezy mi by kupic psiaka na raty, nie zalezy mi na wystawach czy suce hodowlanej....ani po zagranicznych kryciach , bo wiadomo ze psiaki z wyzszej polki sa zdecydowanie drozsze..... Bardzo prosze o pomoc lub info o takim psiaku do sprzedazy , lub moze ktos chce oddac, bede bardzo wdzieczna za kazda pomoc Pozdrawiam Serdecznie arktyka-44@wp.pl 883 763 977 Quote
ara Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Arktyka']ani po zagranicznych kryciach , bo wiadomo ze psiaki z wyzszej polki sa zdecydowanie drozsze..... [/QUOTE] to by było trudne, bo nie ma w PL żadnego dorosłego użytka ;) Quote
Arktyka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 ano wlasnie juz jest:) i sa juz nawet szczeniaki:) Quote
ara Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 hahahahah, nie mów, że to wnioski po zobaczeniu fotki z Będzina hahahah, to drugie wielkie i ogoniaste, to użytka Hesowej, chociaż przy mojej faktycznie jak samiec wygląda ;) Quote
Arktyka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 hahaha Olu wnioski nie po zdjeciach a po dokladnym i potwierdzonym wywiadzie:eviltong::evil_lol: Quote
ara Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 i to wg owego wywiadu tak wygląda kopiowany szczeniak? :diabloti: [img]http://armifer.pl/f_litter/Furst_1.png[/img] to ja bym Aniu nie twierdziła publicznie, że on dokładny i potwierdzony:evil_lol: Quote
Arktyka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='ara']i to wg owego wywiadu tak wygląda kopiowany szczeniak? :diabloti: [url]http://armifer.pl/f_litter/Furst_1.png[/url] to ja bym Aniu nie twierdziła publicznie, że on dokładny i potwierdzony:evil_lol:[/QUOTE] Olu przypatrz sie dobrze...uszka krotkie sa? sa....jak by staly wygladaly by jak kopiowane...:evil_lol:czyli mozna powiedziec no.... ze prawie kopiowany :roll: po za tym dlugasnym ogonkiem no, ale nie badzmy szczegolowi:razz:;) prawie wszystko sie zgadza.... -po rodzicach uzytkowych -czarny podpalany -doberman:eviltong::lol: no i moj:loveu: Quote
ara Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Jest też chłopcem... ze zdecydowanie zagranicznego krycia... ale to kolejne drobiazgi...:eviltong::evil_lol: za to jak będziesz miała szczęście, to odziedziczy uszy po mamusi:diabloti: [img]http://armifer.pl/imagesi/CSC_0153.png[/img] gdzieś mam jeszcze "fotkę życia" z Silesi, muszę poszukać:oops:;) Quote
Arktyka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 to ja poprosze uszy i charakterek po mamusi:diabloti: reszte moze miec po tatusiu:eviltong:;) Quote
Recommended Posts