Awit Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Piękny, chyba bardzo go kochacie, prawda? Taki wypatrzony przez Ciebie bidulek, potrzebujący domku, trafił do Was i teraz taki szczęśliwy:-) Quote
Aleksa. Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Aż nie chce się wierzyć,że to on ! :O Piękny wyrósł ..:loveu: hmm. może bym Was z mamą kiedyś odwiedziła..:) jak mogę ?:) Quote
Milimoi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Czasem jak oglądam stare zdjęcia, to nie mogę uwierzyć, że on był taki malutki. Ale na dowód, że to on to mogę zrobić zdjęcie uszkodzonego pazurka :lol: hihihihihii Aleksandra95 napisał(a):może bym Was z mamą kiedyś odwiedziła..:) jak mogę ?:) Jasne, że tak :) Zapraszamy :) Im więcej "nowych osób", tym więcej możemy poćwiczyć "nieobskakiwania" gości :evil_lol: Quote
Atomowka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Matko boska to ten sam pies? Jak bym mało owszem wyglądał na ixa onka ale kuźwa to jest mega piękny onek Zazdroszczę :) Quote
Aleksa. Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Milimoi napisał(a):Czasem jak oglądam stare zdjęcia, to nie mogę uwierzyć, że on był taki malutki. Ale na dowód, że to on to mogę zrobić zdjęcie uszkodzonego pazurka :lol: hihihihihii Jasne, że tak :) Zapraszamy :) Im więcej "nowych osób", tym więcej możemy poćwiczyć "nieobskakiwania" gości :evil_lol: To może kiedyś wpadniemy..:) jak na nie zje. :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Jesooo...padłam normalnie, to na pewno on? :D :) Ale wyrósł! ;):) Quote
Milimoi Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Aleksandra95 napisał(a):To może kiedyś wpadniemy..:) jak na nie zje. :evil_lol: Nie zje, tylko zacałuje :P Borówka16 napisał(a):Jesooo...padłam normalnie, to na pewno on? :D :) Ale wyrósł! ;):) Tak, tak to w 100% ten mały kłębuszek :cool1::lol: Quote
Amber Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Ivan pozdrawia choszczówkowo-spacerowo :) Teraz dopiero przeczytałam całą historię Ivana i z jeden strony straszne jest to, jak ludzie postępują z psami, nie dbają o nie i się lekkomyślni w rozmnażaniu, a z drugiej Ivan miał ogromne szczęście, że trafił najpierw na Aleksarndrę95, a później na Milimoi. Teraz jest to piękny owczarek. Ivan ma bardzo dobry charakter, ładnie się bawi, zero w nim agresji, potrafi się dostosować do psiej grupy. Razem z Milimoi tworzą zgraną parę :) Quote
Aleksa. Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Udany spacer był to widać . :loveu: dzięki za fotki.:) Quote
Kamila Proc Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 ale profesjonalne zdjecia. dawno takich nie widzialam Quote
Amber Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jakie tam profesjonalne, moje, zwykłe, ale dzięki, że się podobają ;). Quote
łamAga Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Hejka :multi: My tutaj pierwszy raz ;) zobaczyłam Twojego Onka na zdjęciach u Amber i Ewy&Duffel i od razu sie zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu: Na pieknego Onka wyrósł :loveu: miał wielkie szczescie że na Ciebie trafił :loveu: Quote
Milimoi Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Amber, zdjęcia są C U D O W N E !!! Senk ju kochana :loveu: dOgLoV, dziękujemy :) Ivi jak na razie rośnie i mam nadzieję, że będzie normalnych rozmiarów ONkiem. Z nowości treningowych: Ivan jako jedyny w grupie umie wykonać komendy na odległość!!!! :multi::multi: :multi:Jestem z niego mega dumna :) Quote
Aleksa. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='Milimoi']Amber, zdjęcia są C U D O W N E !!! Senk ju kochana :loveu: dOgLoV, dziękujemy :) Ivi jak na razie rośnie i mam nadzieję, że będzie normalnych rozmiarów ONkiem. Z nowości treningowych: Ivan jako jedyny w grupie umie wykonać komendy na odległość!!!! :multi::multi: :multi:Jestem z niego mega dumna :) Brawo !!! :) Gratuluję !! :) Quote
łamAga Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Milimoi'] [B]dOgLoV, dziękujemy :) Ivi jak na razie rośnie i mam nadzieję, że będzie normalnych rozmiarów ONkiem. Ja tez miałam nadzieje że Neron będzie normalnych rozmiarów a w koncowej fazie wzrostu osiągnął 72 cm w kłębie więc jest sporo wiekszy niż we wzorcu no ale jest psem z pseudo wiec nie mogłam się spodziewac cudów ;) Quote
Aleksa. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 A gdzie psiak ma adresatkę ?:siara::siara: :eviltong: Quote
Milimoi Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Aleksandra95 napisał(a):A gdzie psiak ma adresatkę ?:siara::siara: :eviltong: Wszystkie popękały i wyrabiam nowe... Szukam jakiś pancernych, bo te które miał (takie ładne kostki) to z jakiegoś badziewnego, cienkiego plastiku były :S Quote
Aleksa. Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Milimoi napisał(a):Wszystkie popękały i wyrabiam nowe... Szukam jakiś pancernych, bo te które miał (takie ładne kostki) to z jakiegoś badziewnego, cienkiego plastiku były :S Aha.. :eviltong: Ja to teraz Dorze chce zamówić taką grawerowaną kostkę.. metalową chyba :roll::razz: Quote
Amber Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Co do adresówek to polecam po prostu nieśmiertelnik http://allegro.pl/niesmiertelniki-100-oryginal-niesmiertelnik-i1631802812.html Jari ma taki i jest naprawdę do nie zdarcia, a dzięki gumowym nakładkom nie obija się o obrożę. Quote
Milimoi Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Amber, dzięki za linka. Właśnie na "choszczówkowym" spacerze widziałam u Jariego ten nieśmiertelnik i zapomniałam się zapytać gdzie można taki wyrobić. Skoro się sprawdza, to chyba się skuszę :) Quote
Recommended Posts