Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny, chyba bardzo go kochacie, prawda?
Taki wypatrzony przez Ciebie bidulek, potrzebujący domku, trafił do Was i teraz taki szczęśliwy:-)

Posted

Czasem jak oglądam stare zdjęcia, to nie mogę uwierzyć, że on był taki malutki. Ale na dowód, że to on to mogę zrobić zdjęcie uszkodzonego pazurka :lol: hihihihihii

Aleksandra95 napisał(a):
może bym Was z mamą kiedyś odwiedziła..:) jak mogę ?:)

Jasne, że tak :) Zapraszamy :) Im więcej "nowych osób", tym więcej możemy poćwiczyć "nieobskakiwania" gości :evil_lol:

Posted

Milimoi napisał(a):
Czasem jak oglądam stare zdjęcia, to nie mogę uwierzyć, że on był taki malutki. Ale na dowód, że to on to mogę zrobić zdjęcie uszkodzonego pazurka :lol: hihihihihii

Jasne, że tak :) Zapraszamy :) Im więcej "nowych osób", tym więcej możemy poćwiczyć "nieobskakiwania" gości :evil_lol:

To może kiedyś wpadniemy..:) jak na nie zje. :evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
To może kiedyś wpadniemy..:) jak na nie zje. :evil_lol:

Nie zje, tylko zacałuje :P

Borówka16 napisał(a):
Jesooo...padłam normalnie, to na pewno on? :D :) Ale wyrósł! ;):)

Tak, tak to w 100% ten mały kłębuszek :cool1::lol:

Posted

Ivan pozdrawia choszczówkowo-spacerowo :) Teraz dopiero przeczytałam całą historię Ivana i z jeden strony straszne jest to, jak ludzie postępują z psami, nie dbają o nie i się lekkomyślni w rozmnażaniu, a z drugiej Ivan miał ogromne szczęście, że trafił najpierw na Aleksarndrę95, a później na Milimoi. Teraz jest to piękny owczarek. Ivan ma bardzo dobry charakter, ładnie się bawi, zero w nim agresji, potrafi się dostosować do psiej grupy. Razem z Milimoi tworzą zgraną parę :)

Posted

Hejka :multi:
My tutaj pierwszy raz ;) zobaczyłam Twojego Onka na zdjęciach u Amber i Ewy&Duffel i od razu sie zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu:
Na pieknego Onka wyrósł :loveu: miał wielkie szczescie że na Ciebie trafił :loveu:

Posted

Amber, zdjęcia są C U D O W N E !!! Senk ju kochana :loveu:

dOgLoV, dziękujemy :) Ivi jak na razie rośnie i mam nadzieję, że będzie normalnych rozmiarów ONkiem.

Z nowości treningowych: Ivan jako jedyny w grupie umie wykonać komendy na odległość!!!! :multi::multi: :multi:Jestem z niego mega dumna :)

Posted

[quote name='Milimoi']Amber, zdjęcia są C U D O W N E !!! Senk ju kochana :loveu:

dOgLoV, dziękujemy :) Ivi jak na razie rośnie i mam nadzieję, że będzie normalnych rozmiarów ONkiem.

Z nowości treningowych: Ivan jako jedyny w grupie umie wykonać komendy na odległość!!!! :multi::multi: :multi:Jestem z niego mega dumna :)

Brawo !!! :) Gratuluję !! :)

Posted

[quote name='Milimoi']

[B]dOgLoV
, dziękujemy :) Ivi jak na razie rośnie i mam nadzieję, że będzie normalnych rozmiarów ONkiem.

Ja tez miałam nadzieje że Neron będzie normalnych rozmiarów a w koncowej fazie wzrostu osiągnął 72 cm w kłębie więc jest sporo wiekszy niż we wzorcu no ale jest psem z pseudo wiec nie mogłam się spodziewac cudów ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
A gdzie psiak ma adresatkę ?:siara::siara: :eviltong:

Wszystkie popękały i wyrabiam nowe... Szukam jakiś pancernych, bo te które miał (takie ładne kostki) to z jakiegoś badziewnego, cienkiego plastiku były :S

Posted

Milimoi napisał(a):
Wszystkie popękały i wyrabiam nowe... Szukam jakiś pancernych, bo te które miał (takie ładne kostki) to z jakiegoś badziewnego, cienkiego plastiku były :S

Aha.. :eviltong: Ja to teraz Dorze chce zamówić taką grawerowaną kostkę.. metalową chyba :roll::razz:

Posted

Amber, dzięki za linka. Właśnie na "choszczówkowym" spacerze widziałam u Jariego ten nieśmiertelnik i zapomniałam się zapytać gdzie można taki wyrobić. Skoro się sprawdza, to chyba się skuszę :)