Atomowka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 O jejuniu jaka piękna bestia z niego wyrosła Normalnie ONek 100 % Quote
Milimoi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Uprzejmie donoszę, iż właśnie rozpoczęliśmy kurs PT1 :) Do tej pory byliśmy na 2 zajęciach. Jak na razie jesteśmy...najgorsi w grupie :bigcry:Fakt faktem, że Ivan jest najmłodszy i to dopiero jego DRUGA!! lekcja. Nie poddajemy się i będziemy walczyć dalej :) A teraz historia, która mnie rozłożyła na łopatki. Jak pewnie każdy, mam uczulenie na stare, głupie zapijaczone baby, z Pikusiami, Fafisiami i innymi kudłaczami. Ostatnio będąc na spacerze z Ivim, podbiegło do nas takowe coś (kudłate, jazgoczące) i heja na Ivana. Młody chciał się bawić także łapami i pyskiem przycisnął bobika do ziemi. Za kudłaczem szły jakieś 2 staruchy i z pretensją do mnie, jak pies może się tak zachowywać. Odpowiedziałam, że nie wiem co to za pies, pewnie bezpański, skoro jest bez obroży, smyczy i kagańca,a mój jest młody i chce się bawić. Jakież było oburzenie ze strony owych miłośniczek zwierząt. A teraz najlepsze, na moje pytanie dlaczego pies jest puszczony w samopas i nie jest na smyczy usłyszałam :PIES JEST PO TO, ABY GO SPUŚCIĆ ZE SMYCZY I ŻEBY BIEGAŁ!!! Jak to pięknie można wszystko przeinaczyć na swoją modłę... Ciekawe czy ta zasada też by się tyczyła mnie i Ivana :evil_lol: Quote
Awit Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 No cóż, pies sobie człowieka nie wybiera....I za jego mądrość nie odpowiada:-) Nasze psy miały szczęście, że trafiły akurat na nas:-) Powodzenia na szkoleniu!!! Quote
Daga&Maks Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 jeszcze kilka lekcji i na pewno będzie lepiej. Te paniusie z pieseczkami biegającymi wiecznie bez smyczy bywają naprawdę uciążliwe, wiem coś o tym. Zawsze staram się omijać takich szerokim łukiem, no ale nie zawsze jest to możliwe, jak ich psy luzem biegają, więc wszędzie mogą pójść Quote
Aleksa. Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Ivanek to mądry psiak ! jeszcze ich przegoni umiejętnościami.:D a może jakieś foteczki ?:D Quote
Milimoi Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Śmiało mogę zakomunikować, iż robimy postępy. Nadal największym problemem jest koncentracja, ale jak tylko skupimy się na ćwiczeniach, to śmigamy wszystko jak leci :) Do tego stopnia, iż pomimo OGROMNEJ nadpobudliwości Ivana, Pan trener bierze Iviego na "model pokazowy". Jestem umówiona ze znajomą na sesję zdjęciową z Ivim w roli głównej. Niestety muszę znajomą ściągnąć z Otwocka :lol: Quote
Milimoi Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Zdjęcia są :) Jesteśmy padnięci po dzisiejszym dniu, także tylko 2 fotosy :D Quote
Awit Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Piękny:-) I jak się zmienił przez ten czas, dojrzał:-) Quote
Daga&Maks Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 jaki już duży jest, na pięknego psa wyrósł :loveu: Quote
Atomowka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 O kurde jaki on już wielki Prawdziwy ON-ek z niego :) Quote
Aleksa. Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Kamila Proc']jakie kolejne?[/QUOTE] takie same.. przecież sąsiedzi nie pilnują swoich piesków..:( Quote
Recommended Posts