musia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Przejrzałam 6 stron wstecz , podobnego tematu nie znalazłam , więc już zakładam. Czy ktoś sie planuje na polska klubówkę ?? - jaką?? My za obowiazek wręcz uznajemy pojawienie sie tam - Klubowa gończych i ogarów polskich. Quote
asia_i_bora Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 My planujemy pojechać:) Tylko nie wiem, czy będziemy się wystawiać, bo Bora nie będzie miała pół roku:( A nie wiem, czy klasa baby bedzie... A do kiedy są zgłoszenia(tak jakby jednak ta klasa baby byłaby)?:) Quote
musia Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Przyjmowanie zgłoszeń do 31.08. W zeszłym roku na gp i op - klubowej we Wrocławiu klasa baby była. Quote
asia_i_bora Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 dzięki:) a jak to wygląda z tymi zgłoszeniami? Muszę zadzwonić do oddziału związku w Bytomiu i zapytać się, czy będzie? Czy jak? bo ja się kompletnie na tym nie znam...:roll: Quote
kingula Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Jezeli wystawa odbedzie sie w tym samym miejscu co kiedys krajówka zaprzęgowych i owczarkow- to zazdroszcze Wam jej z calego serca, to byla najfajniejsza wystawa na jakiej kiedykolwiek bylam- pod kazdym wzgledem :loveu: Quote
$andwich Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kingula, zgadzam się w całej rozciągłości! Wystawa w Świerklańcu była fantastyczna i nawet moja rodzina (która za wystawami nie przepada) żałuje, że nie ma tam już krajowej owczarków;). Quote
musia Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Asia :) Poniżej masz link do uniwersalnego zgłoszenia na wystawę. Wypełnić wysłać na adres psy@l.pl http://www.gonczypolski.com/strona/reg/zgloszenie.pdf szczenięta płacą 20 zł. podejrzewam , że Baby też. Klubówki zaczynają się od 11.00 Quote
zpr Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 "Kłusująca Sfora" na pewno stawi się w ringu, to pewne jak w banku!!! :painting: :terazpol: Quote
asia_i_bora Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='musia']Asia :) Poniżej masz link do uniwersalnego zgłoszenia na wystawę. Wypełnić wysłać na adres psy@l.pl http://www.gonczypolski.com/strona/reg/zgloszenie.pdf szczenięta płacą 20 zł. podejrzewam , że Baby też. Klubówki zaczynają się od 11.00 dzięki wielkie :) Quote
JinnyAl Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Klasa Baby? od ilu miesięcy? :cool3: :diabloti: Quote
JinnyAl Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 To strasznie fajnie :megagrin::megagrin::megagrin: Rosie stukną wtedy 3 miesiące i 2 dni :loveu: Jeśli by była klasa baby, to bym się może wybrała :cool3: Quote
KUMPELka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 JinnyAl napisał(a):Jeśli by była klasa baby, to bym się może wybrała :cool3: Dziewczyny, koniecznie bo muszę te Wasze malutkie na żywca zobaczyć :cool3: Bora i Rosa :loveu: Quote
JinnyAl Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 [quote=] asia:) a jak to wygląda z tymi zgłoszeniami? Muszę zadzwonić do oddziału związku w Bytomiu i zapytać się, czy będzie? Czy jak? bo ja się kompletnie na tym nie znam... Napisałam maila do ZKwP Bytom i odpisali, że można zgłaszac do klasy baby 3-6 m-cy! No to wszystko na najlepszej drodze :multi: Quote
amberek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 JinnyAl napisał(a):Napisałam maila do ZKwP Bytom i odpisali, że można zgłaszac do klasy baby 3-6 m-cy! No to wszystko na najlepszej drodze :multi: A czy podali Ci opłaty za klasę baby?? To ROSA będzie z DRAKĄ w jednej klasie :) Będziemy razem na ringu!!!!! Bosko!!! Pozdrawiam Quote
JinnyAl Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 amberek napisał(a):A czy podali Ci opłaty za klasę baby?? To ROSA będzie z DRAKĄ w jednej klasie :) Będziemy razem na ringu!!!!! Bosko!!! Pozdrawiam Taaa... :cool1: Chyba z tego przejęcia nie zapytałam nawet... Może tyle, co szczeniaki... To już 3 suczki by były! Suuuper! DRAKA, BORA i ROSA :loveu::loveu::loveu: Quote
musia Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 O , konkurencja rośnie. Młode pokolenie w natarciu. A pan OPUS w środę 9 sierpnia kończy 2 lata Quote
zpr Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 musia napisał(a):O , konkurencja rośnie. Młode pokolenie w natarciu. A pan OPUS w środę 9 sierpnia kończy 2 lata To sto lat dla Opusika!!! :new-bday: To tak na wszelki wypadek gdybym w środę zapomniała :loveu: Quote
puli Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 kingula napisał(a):Jezeli wystawa odbedzie sie w tym samym miejscu co kiedys krajówka zaprzęgowych i owczarkow- to zazdroszcze Wam jej z calego serca, to byla najfajniejsza wystawa na jakiej kiedykolwiek bylam- pod kazdym wzgledem :loveu: Tak! Super teren,warunki dla psów wymarzone.Każdy sie mógł wybiegać do woli,co na innych wystawach jest niemożliwe.Doskonała wystawa dla debiutantów,niesmiałych i mało towarzyskich.Zero tłoku i stresu,same psie usmiechy! Quote
asia_i_bora Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 JinnyAl napisał(a): To już 3 suczki by były! Suuuper! DRAKA, BORA i ROSA :loveu::loveu::loveu: Cudownie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agasia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Kto się wybiera? Termin przyjmowania zgłoszeń: 31.08.2006r. pierwszy pies z katalogiem 60 zł. w klasie szczeniąt 20 zł. następne psy tego samego właściciela bez katalogu 40 zł. w klasie szczeniąt 10 zł. opłata po 31.08.2006 (decyduje data stempla pocztowego) oraz w dniu wystawy za każdego psa - 100 zł. Obsada : Barbara Larska Charty Polskie Dorota Witkowska Gończe Polskie Jan Ryk Ogary Polskie Mirosław Redlicki Owczarki Podhalańskie Zygmunt Jakubowski Polskie Owczarki Nizinne Moim zdaniem obsadą nie zablysneli, w szczegolnosci co do lodzkich klubowek PONow, gdzie sędzia byl zawsze zagraniczny... ale i tak chyba będziemy - bo blisko ;) Quote
JustynaJK Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28549 Quote
Recommended Posts