Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

normalnie nie wiem co napisać , dziś zadzwoniła rodzina z Wołomina i odwołała adopcję , siedzę i odpisuję do ludzi którym zawracałam głowę mailami o sprawdzaniu domu , mogę tylko przeprosić i szukać dalej .
Agata zmień tytuł wątku plizzzz :oops:

Posted

caromina na wątku swarzędzkich psiaków napisała:

caromina napisał(a):
Mam dom dla owczarka niemieckiego, najlepiej długowłosy. Dziewczyny, pomyślcie, który byłby dobry?

podesłałam jej na pw link do wątku Zamira...

Posted

Wreszcie mogę napisać cos pozytywnego , dzięki uprzejmości ilon_n wczoraj był sprawdzany dom w Toruniu , Pan chętny do adopcji kontaktował się ze mną przed świętami ale w wyniku wielu zdarzeń do spotkania nie doszło , opiszę szczegóły jak wszystko zakończy się pozytywnie , wiadomości na dziś to w sobotę wiozę Zamira do Torunia.
Bardzo po cichutku liczę że się udało :multi:

Posted

No i kochani Zamir grzeje dupsko w Toruniu , dzis go zawiozłam , wiem że plany były na sobotę ale niestety jutro nie mogłabym tam jechać, Pan Zamira to młody rozsądy i świadomy człowiek , szukał psa przyjaciela z którym może spędzać dużo czasu , jest tam mała dziewczynka dla której Zamir jest bardzo delikatny .
Oczywiście już dzwoniłam i wiem że są po długim spacerku , Zamir jest grzeczny chodzi za nim krok w krok , jest zauroczony małym człowiekiem ,dziewczynka go karmi przysmakami a on delikatnie je z rączki.
Strasznie się cieszę bo ta psina zasługiwała przede wszystkim na człowieka który poświęci mu czas i będzie go traktować ja partnera w swoim życiu, wydobędzie z tego psa wszystkie jego zalety , Zamir bardzo się zmienił podczas pobytu u mnie stał się spokojny i zrównoważony ,nie biegał jak szałony na początku potrafił się zrelaksowac i poprostu poczuł się bezpiecznie , spacer , jedzenie na czas to tak nie wiele ale to wystarczło aby poczuł że jest ktoś kto o nim pamięta.
Obiecałam że napiszę dlaczego nie doszło do naszego pierwszego spotkania przed świętami , jadąc do mnie aby poznać Zamira Pan miał wypadek i po wyjściu ze szpitala zaraz zadzwonił z pytaniem czy Zamir jeszcze jest u mnie.
Bardzo dziękuję wszystkim osobom które kibicowały , ogłaszały i były myślami z Zamirem.
Teraz mam nadzieje będą tylko dobre wiadomości z nowego życia ZAMIRA.:loveu:

Posted

Bardzo się cieszę, oby wszystko ułożyło się jak najlepiej, to piękne psisko zasługuje na swojego człowieka i szczęśliwe psie życie,
powodzenia Zamirku:kciuki:
PS. zajrzyjcie do mojego podpisu plisssss.......

• 4 weeks later...
Posted

U Zamira wszystko w porządku , grzeje dupkę w domku , był na konsultacji u weterynarza - zdrowy jak dąb , nawet ten jego wygięty w pałąk kręgosłup jakby się troszke wyprostował , zadomowiony na maxa , apety dopisuję , pokochał swoją rodzinkę baaardzo .
Mam nadzieje że się udało i spokojnie sobie dożyje emeryturki - powodzenia kochany piesku

Posted

gorki330 napisał(a):
U Zamira wszystko w porządku , grzeje dupkę w domku , był na konsultacji u weterynarza - zdrowy jak dąb , nawet ten jego wygięty w pałąk kręgosłup jakby się troszke wyprostował , zadomowiony na maxa , apety dopisuję , pokochał swoją rodzinkę baaardzo .
Mam nadzieje że się udało i spokojnie sobie dożyje emeryturki - powodzenia kochany piesku

No super fajnie!

• 3 months later...