Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:-( Niestety Zamir jest z powrotem u mnie , dziś go zwrócono , powód - alergia włściciela mieszkania , szkoda komentować .
Dziewczyny znów proszę o ogłoszenie i wszelką pomoc w szukaniu domu

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie szusuję dziś po dogo i czytam o pięknych i mniej pięknych owczarach (bo je kocham najbardziej) i już się ucieszyłam, że kolejny ONek znalazł fajny dom.....a tu niespodzianka, bierzemy - oddajemy k..wa ludzie naprawdę są beznadziejni...

Posted

milka74 napisał(a):
Tak sobie szusuję dziś po dogo i czytam o pięknych i mniej pięknych owczarach (bo je kocham najbardziej) i już się ucieszyłam, że kolejny ONek znalazł fajny dom.....a tu niespodzianka, bierzemy - oddajemy k..wa ludzie naprawdę są beznadziejni...

masz rację - jak rozklejone buty , nie będe pisać jaki był z tego powodu ogłupiały, macie wyobraznię , jest już dobrze szaleje z moimi dziewczynami , jutro jadę do weterynarza bo stracił apetyt , boję się że się przeziębił poniewaz "państwo " go wykąpało :-(

Posted

Gorki martwisz się widzę, ta kąpiel też była potrzebna na starcie jak babci wąsy, ale ludzie naprawdę nie mają wyobraźnie. Dobrze, że już szaleje z dziewczynami, to psiak wróci na dobre tory.

Posted

Pewnie że tak , dziękuję , a ty kochana to nie masz kiedy chorować - wolne a ty poległaś :)
zdrowiej szybciutko
zgłosiłam małego ze schroniska do fundacji , już sprawdzają domek dla niego więc wszystko jest na dobrej drodze