Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, od dłuższego czasu przeglądam to forum aż w końcu sama postanowiłam się na nim udzielać. Chciałabym Wam przedstawić mój mały kochany aczkolwiek wredny skarbek - pinczerkę Fibe.

Szczęśliwa posiadaczką Fiby stałam się 9 stycznia 2010 r. Wraz ze swoją małą siostrzyczką - Fioną zawitały do naszego domu. Od razu zauroczyła wszystkich dookoła. Nie było mowy o tym, by powędrowała dalej :). I tak oto Fiona poszła do wujka, a Fiba została z nami. Jest niestety suczką bez papierów jak do nas trafiła miała 6 tygodni, ale nie zamieniłabym jej na żadnego innego psa. :) :loveu:

http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/4099907.html

http://www.aukcjoner.pl/gallery/004099907-.html#I2

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Urocza :-)

Nio to w takim razie wszystkiego najlepszego dla ślicznej Dziewczynki;)
Będziemy zaglądać na zdjęcia:D

Dziękujęmy ślicznie i zapraszamy :)

Posted

ale kontrast 2 fota jak była maciupcia , eh pamietam jak mnie gryzła i wogóle a teraz taka duża heh i nadal mnie gryzie :) ale czas leci zobacz to już prawie rok u Ciebie

Posted

nio o kurtce to w najśmielszych snach nie marzę... sweterki musiałam sama zrobić(nie ma na Maluchy rozm.:() ale Panienki noszą je jak się uprę i nie mają wyjścia;) czyli przy dużym mrozie, bo zdrówko ma się jedno;)

W takim razie powodzenia na zakupach i czekamy na fotki:)

Posted

nio o kurtce to w najśmielszych snach nie marzę... sweterki musiałam sama zrobić(nie ma na Maluchy rozm.:() ale Panienki noszą je jak się uprę i nie mają wyjścia;) czyli przy dużym mrozie, bo zdrówko ma się jedno;)

W takim razie powodzenia na zakupach i czekamy na fotki:)

och ta upartość to skaź znam :) heheh Fiba nie chce w sweterku chodzić dzis np. jak włożyłam jej sweterek do fotek, a potem na podwórko to szanowna pani nie chciała się ruszyć w nim nigdzie hehe położyła się i leżała i dopiero chrupki poskutkowały :) a co do kurteczki to z nią jeszcze poczekam, bo zaraz znowu będzie powtórka z rozrywki,że wyrośnie z niej :p

Swoją drogą śliczne te Twoje Panny ;-)

Posted

Matyk napisał(a):
A tam jak ja jej kurteczke zakładałem to siedziała spokojnie no ale wiadomo. Wujek to wujek :):P

Oj tak wuuujku :eviltong: siedziała spokojnie bo była mniejsza, teraz już wyrosła i już nie siedzi spokojnie poza tym kurteczka za mała. Teraz może wujek się ze sweterkiem pomęczyć jak ma czas i ochotę :shiny: i sam zobaczy,że taka spokojna to ona nie będzie :evil_lol:

Posted

Dziękujemy:) ja jestem nieobiektywna, bo dla mnie są najpiękniejsze na świecie:loveu:
Niestety nie mamy galerii, więc nie możemy zaprosić, ale może się kiedyś dorobimy:razz:

Fiba ma roczek? To chyba już nie powinna rosnąć?
Kochana dziewczynka z niej, a lubi biegać po śniegu? Ja jak dziewczyny postawię na śniegu to stoją jak wbite w ziemię i patrzą na mnie wymownie pt. "Czy Ty się oby dobrze czujesz???" heheh tak więc nie wychodzimy na spacery wcale...

Posted

Dziękujemy:) ja jestem nieobiektywna, bo dla mnie są najpiękniejsze na świecie:loveu:
Niestety nie mamy galerii, więc nie możemy zaprosić, ale może się kiedyś dorobimy:razz:

Fiba ma roczek? To chyba już nie powinna rosnąć?
Kochana dziewczynka z niej, a lubi biegać po śniegu? Ja jak dziewczyny postawię na śniegu to stoją jak wbite w ziemię i patrzą na mnie wymownie pt. "Czy Ty się oby dobrze czujesz???" heheh tak więc nie wychodzimy na spacery wcale...

tak tak ma roczek ale ostatnio jeszcze coś jej tam doszło w cm ciutkę heh, więc na razie z kurteczką się wstrzymujemy... kochana dziewczynka hehe to bez dwóch zdań ale też potrafi pokazać na co ją stać :evil_lol: a co do śniegu to hmm w sumie dopiero pierwszy raz go tak na prawdę widziała bo jak ją wziełam z mamą do domu to miała 6 tyg i nie wychodziło się na spacerki żeby maluch czegoś nie dostał ale ostatio jak była na sniegu to wymowne spojrzenie pt.:"co ty ze mna robisz ? ja chce do domu, no wezz nie wydurniaj się " a jak tylko się samochód otworzyło to już siedziała w środku pomimo, że na co dzień omija go szerokim łukiem i namówić ja wleźć do środka jest bardzo ciężko :)

a co do Twoich dziewczynek to nie zaprzeczanie są śliczne heh :) pomimo, że fanką takich małych ras jak Twoje Panny i moja Fiba nie jestem to tak ujęły mnie heh :)

Posted

nooo;) śliczne fotki, chociaż widać, że mała Fiba ma w oczkach coś łobuzerskiego:D taka iskierkę jak moje Panny, małe to takie, ale umie pokazać, że jest:)

Nie jesteś fanką maluszków? To co Ci się marzy?:) i skąd jednak maluszek?

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']nooo;) śliczne fotki, chociaż widać, że mała Fiba ma w oczkach coś łobuzerskiego:D taka iskierkę jak moje Panny, małe to takie, ale umie pokazać, że jest:)

Nie jesteś fanką maluszków? To co Ci się marzy?:) i skąd jednak maluszek?[/QUOTE]

ohh dziękujemy :) a iskierkę tak owszem ma hehe i psoci jak się patrzy wystarczy ją tylko zostawić na chwilę samą :) Nie fanką maluszków nie jestem :) generalnie kocham psy dużych ras Cane Corso,Bernardyny, Dogi Niemieckie itd. tak samo jak uwielbiam Staffiki, ale moje serce podbiła V grupa Alaskany, Huskie ale szczególnie i absolunie nie podważalnie Samoyedy i nie ukrywam, że takiego Samoyedka a nawet moze i kilka chciałabym mieć i tak Samoyedy to zdecydowanie moja ulubiona rasa :)

Hmmm a maluszek w domu dlatego, że niestety nie możemy sobie pozwolić na dużą rasę gdyż mieszkanie nam na to nie pozwala :) no i mama.... hehe ona chciała małego psiaka w domu w sumie nie ważna była rasa ważne, żeby był mały, co nie zmienia faktu, że Fiba od pierwszej chwili ujęła mnie za serce :loveu: taka mała kochana kruszynka była jak ją dostałam... heh teraz też jest jak najbardziej kochana, ale już nie taka maleńka heh :) poza tym ten jej pyszczek mnie rozkłada na łopatki, nie sposób się na nią gniewać nawet jak coś zbroi. :)

Posted

Tak, Samoyedy są piękne, ale wymagające i duże. Mój znajomy ma takiego pupilka w domku i trochę o nim opowiadał:) i tak naprawdę to mało popularna rasa, bo w życiu tylko raz widziałam takie cudeńko na żywo! Tak, więc życzę, aby Twoje marzenie się spełniło:)

Ja zawsze chciałam Asta, i małe rasy nie przyciągały mojej uwagi, ale trafił nam się maluszek Chi i powiem szczerze, że tak się zakochałam w tym maleństwie, że już nie marzę o innym:) a później wyciągnęłam z syfu 2 dziewczynkę Chi i tak oto mam dwa Diabełki;)

A Tobie się kompletnie nie dziwię, Fiba jest piękną dziewczynką i na pewno umie wykorzystać swój urok:D

P.S. Plus maluszków jest taki, że 3 razy przebiegną 45-metrowe mieszkanie i już zmęczone;) hehehe