Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania, a p ropos emblematu i galerii to już zajmuje się tym Ewa. Po najbliższym niedzielnym wyjeździe dokończy film, więc będą zdjęcia z naszych ostatnich spotkań.

Ps. Ewa przekazuje pozdrowienia

Posted

ooo! ktos tu po nocach klika, zamiast spac :)

bezsennosc to w wyniku przegranego meczu?

co do wypadu do lasu, to faktycznie zrobil sie klopot, wiec jakby co to my nie pojedziemy, niech nowy zobaczy jak to jest, my juz wiemy.

Posted

UFFFF bo wielkich trudach wszystko sie dobrze skonczylo :),

Greg - order za cierpliwosc, spotykamy sie na Mlocinach jak zwykle o 10:00.

A co z reszta zjazdowych haszczakow? Bogus? Wektor? Velox? ktos z Was bedzie?

beda kielbaski i ognisko, piknikujemy na maxa!

Fan Club tez bedzie :)

Posted

A co innego robie? Ale im wiecej :drinking: , to i wirusy bardziej rozanielone i chca jeszcze. :(

Greg, miales mi jakis adres podac, przypominam ...

Posted

pogoda byla w kratke, slonko probowalo, ale mu nie wyszlo, deszczyk pokapal ale nas nie wystraszyl, poza tym w lesie snieg lezy i sanki byly grane. Oddala dzis film do wywolania, postaram sie zeskanowac dzis zdjatka to pokaze Wam cale nasze stadko z pociechami, bylo zdjecie rodzinne :)

Posted

Świetnie że się daliśmy namówić. Było fantastycznie. Pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych. Nie spodziewałem się, że mój Fox da sobie radę. :lol:

Gusia, Marek, Łukasz i FOX.

Posted

Cześć. Darma bardzo pozdrawia Foxa! Ja też, tylko, żeby nie gryzł :evil:, jak się go wyplątuje z linek !

Następnym razem pokażę mu moją rękę...

Ale wspólnie z Ewą stwierdziliśmy, że razem, Fox i Darma tworzyli doskonały team! Potrenujmy więc wspólnie i na zawody... Mamy sporo czasu do rozpoczęcia następnego sezonu.

Azada, Conor i Darma. Taka drużyna też jest super.

A przy okazji, można startować z zaprzęgiem mieszanym? Malamuty i husky? Jeżeli tak, jak się taka klasa nazywa?

Posted

Agnieszko: I co , byłaś na Kubalonce? Tydzień temu nas wygonili. Interweniowaliśmy w Warszawie i powiedzieli nam, że to trasa dla narciarzy biegowych a mu (z saniami) psujemy trasę.... :(

Ćwiczyliśmy wtedy zaraz obok na trasie na Stecówkę, wczoraj też tam nasi mieli być (nam coś wyskoczyło).

Spotkałaś ich?

Posted

Greg - Darma ma wiec doskonalego partnera do biegania :)

ciekawe jak Conor sie popisze za tydzien kiedy Azada straci swa psia "atrakcyjnosc". Co do mieszanych zaprzegow to zdaje sie ze jest taka klasa, tylko moze PAYOOK nam podpowie jak to wyglada szczegolowo :)