Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie, (nawet nie zauwazylem ze mnie nie ma). Pada sniezek, wprawdzie drobny i sie roztapia, ale poczekajmy do jutra z decyzja. Ma sie pozadnie ochlodzic

Posted

Velox - na Saskiej Kepie tez pada, ale co to za snieg :(, mysle, ze najrozsadniej bedzie jak sie jutro wieczorkiem zdzwonimy, oki? moze do soboty sie jakos ta pogoda wyklaruje? ahhhh....miejmy nadzieje :)

Posted

hurrrraaaaaaaaaaaaa!! sypnelo i lezy! i mrozek jest wiec pewnie tak zostanie :) ale fajnie..... czyli spotykamy sie jutro!!!

szkoda tylko ze szelki dla Conora nie dotarly, beda dopiero po niedzieli :(

Posted

Dzień dobry w niedzielny poranek. Jest pieknie! Lekki mróz, słońce, śnieg... Tak miało być, prawda?

Niestety nie mogę towarzyszyć wam podczas dzisiejszego spotkania :cry: , ponieważ od kilku dni leczę, intensywnie, przeziebienie.

Czekam więc na fotki i wrażenia z kolejnego huskiego spotkania. Aha i na datę następnego!

Tak przy okazji. Może warto się zastanowić nad propozycją Szybszego Od Dyliżansu. Lasek Młociński to, jak powiadają, pełen wypas. Dla psów i ludzi. A jeżeli chodzi o transport, myślę, że jakoś można to załatwić. Jak, jeszcze nie wiem, ale warto o tym porozmawiać. Tymczasem pozdrawiam :wink: .

Posted

ojojo, niedobrze, GREG kuruj sie szybko! nowy termin wymyslimy z Veloxem i damy znac. Zdjecia beda :) wiec wszystko zobaczysz.

Propozycja Szybszego jest super, ale my nie mamy samochodu, a wyprawa autobusami, to mysle porazka, tym bardzej ze jeszcze dzieciaki musze wtedy zabrac. Ale jak cos wymyslisz to daj znac, bo my to bardzo chetnie na taka wyprawe sie wybierzemy,

tymczasem kuruj sie szybko.

Posted

Ha. Drugie spotkanie haszczakowe odbylo sie! Pogoda dopisala, byl mroz i slonce i snieg, a co najwazniejsze dopisali uczestnicy. A stawili sie licznie:

Szybszy z rodzina i psami - Rajca i Dzena

Welox z Vikim

Ja z chlopcami i Conorem

Bogus ze swoja Pania oraz Kazanem i Tasza.

Zeby atrakcji bylo wiecej, Szybszy przywiozl sanki :)

Wszystko zostalo udokumentowane na zdjeciach, wiec najdalej za dwa dni bedzie mozna to zobaczyc.

Na sankach swietnie sie prezentuje Sandra - corka Szybszego - i moj 6 letni synek, ktory razem z Sandra i dzieki jej pomocy sprobowal jazdy z zaprzegiem. Ale bylo przezycie. Moze wyrosnie z niego kolejny maszer? kto wie?

Posted

ooooo. widze ze ofiar jest wiecej! Conor rowniez padl i sie nie rusza :) a jeden zawodnik to nawet padl na polu bitwy - Tasza wiek 9 tygodni, najwiekszy zawadiaka na dzisiejszym spotkaniu.

PS. zapomnialam o najwaznieszym :

BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE WSZYSTKIM UCZESTNIKOM ZA WSPANIALA ZABAWE I CUDOWNE NIEDZIELNE POPOLUDNIE. Mam nadzieje , ze niebawem skrzykniemy sie znowu, moze w innym miejscu?

Posted

:( A ja się nadal kuruję. Jest lepiej niż dwa dni temu. Na następnym na pewno z Darmą i Kazakiem się pojawię!

Działo się, jak czytam... Ech... Ale spotkamy się znowu niedługo, mam nadzieję, że w tak licznym gronie. A może jeszcze ktoś ma ochotę? Myślę, że mogę napisać: ZAPRASZAMY!!!!

Posted

Aleeeee!!!!!! Ja zapytam tak. Kiedy spotykamy się następnym razem? Ja już zakończyłem kurację, jestem zdrowy (?) :wink: , a na pewno zdrowszy i czekam na datę następnego warszawskiego...

Aha, jescze w kwestii miejsca. Np. Lasek Młociński, jak sugerował Szybszy Od Dyliżansu (tam się spotkaliśmy- przypadkiem!!!). Mam samochód, więc mogę trochę pomóc. Tak myślę, że na dobrą sprawę, oprócz moich dwóch, jeszcze dwa psy mógłbym zmiescić. Chyba...

Piszcie kiedy!

Velox, jakbś chciał, musisz brać Viki na kolana. Pamiętasz pierwsze spotkanie? :-? . Ania, Conor śmiało na pakę, za kratkę :D .

Na pewno się dogadamy.

Posted

Niedziela... Doskonale!!!

Ania, kovaggio@hotmail.com, ślij telefon - będę dzwonił, ok? Szybszy Od Dyliżansu, herbatkę bierzmy w termosy, pobiegamy z psami, potem popalimy ognisko :lol: .

Kto może dojechać do Lasku Młocińskiego? Trzeba zrobić rozeznanie.