Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszka: niestety w weekend nie mam dostępu do internetu.

A swoją drogą przsiadłem sie juz na rower górsko-błotno-snieżny i zaliczam okolice lotniska i Dębowca.

A Ty znalazłaś gdzieś dobry śnieg? Byłaś w Jaworzu?

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My wpadliśmy na chwilę na Młociny w niedzielę. Byliśmy ok. 11 i już wszystkie pieski grzecznie ( albo czasami niegrzecznie ) siedziały uwiązane więc przeszliśmy się po lasku młocińskim. Psiaki wracały trochę zdziwione że mało było biegania, ale może to i dobrze bo szczepiliśmy się w sobotę więc ...... ( oczywiście psy a nie ludzie :D ).

Sugerowałbym spotkanie w Żabieńcu. Fajny lasek, miejsca na ogniska są ( i do tego z ławeczkami ) no i oczywiście będzie można popróbować z wózkiem.

Pozdrawiamy

Wektorowie i Wegowiczowie

Posted

Wektorowie i Wegowie,

w najbliższy weekend planowaliśmy z Gregem wycieczkę na zawody w okolice Makowa Mazowieckiego, z racji jednak delikatnej pomyłki w terminie zawodów bardzo chętnie pojawimy się w Żabieńcu. Z tego co kojarzę to chyba w kierunku Piaseczna?

Może to miejsce okaże się równie przyjazne jak lasek młociński.

Poza tym, może z okazji nadejścia wiosny umożliwimy Wedze i Kaziowi rozpoczęte dwa tygodnie temu amory?

Posted

Myślę sobie, że jeżeli nawet tak jest, to "foromania" jest uzależnieniem niegroźnym dla życia i zdrowia. A że żadnych nałogów jak narazie u siebie nie zaobserwowałam, na ten jeden mogę sobie ewentualnie pozwolić (jeżeli oczywiście uzależnienie nastąpi).

Posted

Lasek młociński jest super tylko czasami trafiają się ludzie którzy na widok jakiegokolwiek psa dostają wielkich oczu i zmoczenia kroku. Bywa ..... mam nadzieję że to nie koniec spotkań na młocinach ...

Żabieniec oczywiście na piaseczno .... za piasecznem ( jakieś 2 km ) skręcamy w prawo ( będzie widoczna tablica z nazwą miejscowości ) i cały czas prosto aż do lasu, ok. 300 m. kolo lasu i skręcamy w lewo w główną drogę w las. Jakieś 1,5 km. i jesteśmy .....

Posted

Dol, ja bym takich czarnych wizji nie roztaczał... :D Jak to już zostało napisane Młociny są doskonałym miejscem na spotkania, które na pewno będą się odbywały. Z drugiej strony warto też odwiedzić inne miejsca. Wiemy już jak wygląda miejsce w Choszczówce, zobaczmy Żabieniec.

Poza tym wózek!!!! Ja już się cieszę! Aha i mam postulat. dzieci miały swoje pięć minut z sankami podczas zimy, teraz czas na dorosłych, ok?

Posted

Więc jest tak. Kolejne spotkanie zaplanowane zostało na niedzielę W ŻABIENCU. Nowe miejsce. Wektor i Wega napisali jak jechac. Poza tym będziemy w kontakcie na forum lub czacie u Payooka. Dogadamy szczegóły.

Proponuję godzinę 10.00. Wektor, Wega piszcie o dodatkowych szczegółach, ok? Kto żyw i z zaprzęgowcem, do Żabieńca!!!

Posted

Witajcie :Dog_run: My z Gretką też dołączymy do Was może szwagier z dziewczynkami też z nami pojedzie. Pogoda nam napewno dopisze, więc będzie super. Pozdrawiamy Greta i Spółka

PS Greg jak się czuje Darma? Czy szrama już się jej zagoiła? :P

Posted

No proszę, nie jestem już ostatnią osobą, która dołączyła do forumowiczów. Dziś pojawiła się Greta. Witaj!

Greg jest z piesmi na spacerze więc pozwolę sobie udzielić odpowiedzi na pytanie o zdrowie Darmy.

Odpowiedź brzmi:

Darma po bliskim kontakcie z Gretą dostała antybiotyk i już czuje się bardzo dobrze. Rana w zasadzie zagojona a Darma przygotowana do stoczenia następnej walki :wink:

Do zobaczenia w Żabieńcu.

Ps. Zabierajcie "śwagra" :D

Posted

My też chyba pojawimy się w Żabiencu, bo na Młocinach w ostatnią niedzielę nie było możliwości się wyszaleć, wszyscy byli za wolni i za poważni jak dla mnie :Dog_run: :oops:

Posted

Dolphine wielkie dzięki :laola:

Do zobaczenia w niedzielę.

Polowanie to już było , zdobycz to mały kret.

Zabawa ok- już się nie mogę doczekać

:Dog_run: :P

Posted

Pogoda dopisuje więc kiełbachy w dłonie ( bez świńskich skojazeń ) i spotykamy się w niedzielę ok 10.

Chcę tylko dodać że jadąc główną drogą przez las dojezdzą się do parkingu na którym można spokojnie zostawić samochód.

Jest jeszcze problem ( a może i nie ) pogody. Jeśli będzie za Ciepło to nie wiem czy jest sens zmuszać nasze psiaki do wypocin pomiędzy palcami :-D

Jeśli będzie chłodniej to poprostu podjedziemy po wózek.

... aaaa, jeszcze sprawa dojazdu. W Żabieńcu nie należy skręcać w lewo koło sklepu tylko jechać prosto wzdłuż lasu i dopiero przed zakrętem skręcić w lewo. Piszę dlatego że to częsta pomyłka :-D

3majcie się ramy to się nie pos .............. hmmmmm .......... narazie ...

Posted

Wektor i Wega - jesli to nie tajemnica to podajcie na priv jakis namiar telefoniczny do siebie. Jakby co to bedziemy sie zdzwaniac w razie zagubienia w terenie :lol: :angel:

Posted

Bo w niedzielę ma się zmienić na lepsze! A wózek brać! Psom się przyda trochę "zmęczenia". Wektor, Wega, jezeli to nie jest problemem, to brac ten wózek!!!

Posted

czesłaf !!

Wysłałem do Dolphine prywatną wiadomość z naszym numerem telefonu. Jakby coś to do niej ......

Co do wózka to problemu nie ma bo jest tam na miejscu .......

ja ostatnio biegam trochę z psiakami i powiem szczerze że średnio znoszą tak szybką zmianę temperatury w połączeniu z wysiłkiem.

Zresztą ja też nie najlepiej bo od biegania mam zakwachy na dup ....

Pozdawianko

Haszcze i wodorosty ...

PS. Prześlijcie nam wasze adresy emaljowe ...... wektor@husky.waw.pl