mike Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Agnieszka: niestety w weekend nie mam dostępu do internetu. A swoją drogą przsiadłem sie juz na rower górsko-błotno-snieżny i zaliczam okolice lotniska i Dębowca. A Ty znalazłaś gdzieś dobry śnieg? Byłaś w Jaworzu? Quote
Wektor i Wega Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 My wpadliśmy na chwilę na Młociny w niedzielę. Byliśmy ok. 11 i już wszystkie pieski grzecznie ( albo czasami niegrzecznie ) siedziały uwiązane więc przeszliśmy się po lasku młocińskim. Psiaki wracały trochę zdziwione że mało było biegania, ale może to i dobrze bo szczepiliśmy się w sobotę więc ...... ( oczywiście psy a nie ludzie :D ). Sugerowałbym spotkanie w Żabieńcu. Fajny lasek, miejsca na ogniska są ( i do tego z ławeczkami ) no i oczywiście będzie można popróbować z wózkiem. Pozdrawiamy Wektorowie i Wegowiczowie Quote
Dolphine Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 czy w najblizsza niedziele ktos sie wybiera na Mlociny czy to juz koniec naszych spotkan az do nastenej zimy? czy ktos bedzie? :cry: :roll: Quote
ewa Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Wektorowie i Wegowie, w najbliższy weekend planowaliśmy z Gregem wycieczkę na zawody w okolice Makowa Mazowieckiego, z racji jednak delikatnej pomyłki w terminie zawodów bardzo chętnie pojawimy się w Żabieńcu. Z tego co kojarzę to chyba w kierunku Piaseczna? Może to miejsce okaże się równie przyjazne jak lasek młociński. Poza tym, może z okazji nadejścia wiosny umożliwimy Wedze i Kaziowi rozpoczęte dwa tygodnie temu amory? Quote
Dolphine Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 :lol: ewa czy wiesz ze bywanie na forum uzaleznia? jestes na to przygotowana? :wink: Quote
ewa Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Myślę sobie, że jeżeli nawet tak jest, to "foromania" jest uzależnieniem niegroźnym dla życia i zdrowia. A że żadnych nałogów jak narazie u siebie nie zaobserwowałam, na ten jeden mogę sobie ewentualnie pozwolić (jeżeli oczywiście uzależnienie nastąpi). Quote
Wektor i Wega Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Lasek młociński jest super tylko czasami trafiają się ludzie którzy na widok jakiegokolwiek psa dostają wielkich oczu i zmoczenia kroku. Bywa ..... mam nadzieję że to nie koniec spotkań na młocinach ... Żabieniec oczywiście na piaseczno .... za piasecznem ( jakieś 2 km ) skręcamy w prawo ( będzie widoczna tablica z nazwą miejscowości ) i cały czas prosto aż do lasu, ok. 300 m. kolo lasu i skręcamy w lewo w główną drogę w las. Jakieś 1,5 km. i jesteśmy ..... Quote
Agnieszka_ Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Mike tydzień temu byłam nad zaporą na biegówkach, w ten weekend byłam za Żywcem, a za tydzień jadę na Kubalonkę. Tam jest jeszcze wystarczająco dużo śniegu. Quote
greg Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Dol, ja bym takich czarnych wizji nie roztaczał... :D Jak to już zostało napisane Młociny są doskonałym miejscem na spotkania, które na pewno będą się odbywały. Z drugiej strony warto też odwiedzić inne miejsca. Wiemy już jak wygląda miejsce w Choszczówce, zobaczmy Żabieniec. Poza tym wózek!!!! Ja już się cieszę! Aha i mam postulat. dzieci miały swoje pięć minut z sankami podczas zimy, teraz czas na dorosłych, ok? Quote
Dolphine Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 milej zabawy! opiszcie pozniej wrazenia. a ja nie roztaczam zadnych czarnych wizji Greg, zadalam tylko pytanie. Quote
greg Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Więc jest tak. Kolejne spotkanie zaplanowane zostało na niedzielę W ŻABIENCU. Nowe miejsce. Wektor i Wega napisali jak jechac. Poza tym będziemy w kontakcie na forum lub czacie u Payooka. Dogadamy szczegóły. Proponuję godzinę 10.00. Wektor, Wega piszcie o dodatkowych szczegółach, ok? Kto żyw i z zaprzęgowcem, do Żabieńca!!! Quote
Greta Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Witajcie :Dog_run: My z Gretką też dołączymy do Was może szwagier z dziewczynkami też z nami pojedzie. Pogoda nam napewno dopisze, więc będzie super. Pozdrawiamy Greta i Spółka PS Greg jak się czuje Darma? Czy szrama już się jej zagoiła? :P Quote
ewa Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 No proszę, nie jestem już ostatnią osobą, która dołączyła do forumowiczów. Dziś pojawiła się Greta. Witaj! Greg jest z piesmi na spacerze więc pozwolę sobie udzielić odpowiedzi na pytanie o zdrowie Darmy. Odpowiedź brzmi: Darma po bliskim kontakcie z Gretą dostała antybiotyk i już czuje się bardzo dobrze. Rana w zasadzie zagojona a Darma przygotowana do stoczenia następnej walki :wink: Do zobaczenia w Żabieńcu. Ps. Zabierajcie "śwagra" :D Quote
Dolphine Posted March 25, 2003 Posted March 25, 2003 WITAJ GRETA :lol: ale fajnie .wszyscy razem. no to z tej okazji.... :drinking: :drinking: :drinking: :B-fly: :BIG: :popcorn: :laola: Quote
Noa Posted March 25, 2003 Posted March 25, 2003 My też chyba pojawimy się w Żabiencu, bo na Młocinach w ostatnią niedzielę nie było możliwości się wyszaleć, wszyscy byli za wolni i za poważni jak dla mnie :Dog_run: :oops: Quote
Dolphine Posted March 26, 2003 Posted March 26, 2003 to zbiorka w Zabiencu :) bedziemy polowac na zaby :) PS. NOA - karma czeka! Quote
Noa Posted March 26, 2003 Posted March 26, 2003 Dolphine wielkie dzięki :laola: Do zobaczenia w niedzielę. Polowanie to już było , zdobycz to mały kret. Zabawa ok- już się nie mogę doczekać :Dog_run: :P Quote
Wektor i Wega Posted March 27, 2003 Posted March 27, 2003 Pogoda dopisuje więc kiełbachy w dłonie ( bez świńskich skojazeń ) i spotykamy się w niedzielę ok 10. Chcę tylko dodać że jadąc główną drogą przez las dojezdzą się do parkingu na którym można spokojnie zostawić samochód. Jest jeszcze problem ( a może i nie ) pogody. Jeśli będzie za Ciepło to nie wiem czy jest sens zmuszać nasze psiaki do wypocin pomiędzy palcami :-D Jeśli będzie chłodniej to poprostu podjedziemy po wózek. ... aaaa, jeszcze sprawa dojazdu. W Żabieńcu nie należy skręcać w lewo koło sklepu tylko jechać prosto wzdłuż lasu i dopiero przed zakrętem skręcić w lewo. Piszę dlatego że to częsta pomyłka :-D 3majcie się ramy to się nie pos .............. hmmmmm .......... narazie ... Quote
Dolphine Posted March 27, 2003 Posted March 27, 2003 Wektor i Wega - jesli to nie tajemnica to podajcie na priv jakis namiar telefoniczny do siebie. Jakby co to bedziemy sie zdzwaniac w razie zagubienia w terenie :lol: :angel: Quote
greg Posted March 27, 2003 Posted March 27, 2003 Ja a propos pogody. Ma być pogodnie i ciepło. Czyli słońce i 17 stopni C. Tak więc przegłosujmy wózek... Brać nie brać? Quote
Dolphine Posted March 27, 2003 Posted March 27, 2003 Greg - a w radio mowiles ze od jutra pochmurno bedzie az do niedzieli! oj!!!! pogodynek popraw sie w zeznaniach :) a co do wozka to BRAC! Quote
greg Posted March 27, 2003 Posted March 27, 2003 Bo w niedzielę ma się zmienić na lepsze! A wózek brać! Psom się przyda trochę "zmęczenia". Wektor, Wega, jezeli to nie jest problemem, to brac ten wózek!!! Quote
Agnieszka_ Posted March 27, 2003 Posted March 27, 2003 Basiu, nie wiesz może czy na Kubalonce na trasach biegowych jest jeszcze śnieg ? Quote
Wektor i Wega Posted March 28, 2003 Posted March 28, 2003 czesłaf !! Wysłałem do Dolphine prywatną wiadomość z naszym numerem telefonu. Jakby coś to do niej ...... Co do wózka to problemu nie ma bo jest tam na miejscu ....... ja ostatnio biegam trochę z psiakami i powiem szczerze że średnio znoszą tak szybką zmianę temperatury w połączeniu z wysiłkiem. Zresztą ja też nie najlepiej bo od biegania mam zakwachy na dup .... Pozdawianko Haszcze i wodorosty ... PS. Prześlijcie nam wasze adresy emaljowe ...... wektor@husky.waw.pl Quote
Dolphine Posted March 29, 2003 Posted March 29, 2003 moi drodzy czy spotykamy sie bez wzgledu na to jaka pogoda jutro bedzie? czy taki deszczyk jak dzis nie jest nam straszny? Quote
Recommended Posts