Azada Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 Witam wszystkich a szczególnie Dolphine, cały czas kombinuje z transportem na niedzielę, zobaczę co z tego wyjdzie, nic nie mogę obiecać, a tak na marginesie, to masz prawo jazdy ? KAeS i Azada Quote
PaYooK Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 ELO!!! podzial na klasy na zawodach jest taki A1 A2 A3 - 6-8 psów B1 B2 B3 - 4-6 psów C1 C2 C3 - 2-4 psy SK SM - bieg z psem Velo - rower z psem D Junior- 2 psy mlodziez do lat 14 (powyzej 14 jush w C powinno sie startowac) 1- to sa syberiany 2- malamuty grenlandy samozjady 3- psy ktore nie posiadaja rodowodu lub inne rasy psow ;) Quote
Dolphine Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 Payoo pieknie :) ale czy jest kombinacja np. dwa husky i dwa malamuty w jednym zaprzegu? biegnace razem , przypiete do jednych san...no wiesz o co chodzi. Quote
Fair_Play Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 To moze ja na to odpowiem :) Mozna startowac z zaprzegiem mieszanym, ale jezeli chociaz jeden pies z tego zaprzegu to husky trzeba startowac w klasia C1- czyli przeznaczonej dla husiorow:) Quote
Dolphine Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 dzieki Kasiu! wielkie dzieki , o to nam chodzilo. Czyli mozna, no prosze :) Quote
PaYooK Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 ELO!! a o to chodzilo hehe... juz kiedys ktos tak startowal w C1 Quote
Fair_Play Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 No tylko ze jest to troszke niesprawiedliwe, bo wiadomo ze 3 malamuty i husky beda wolniejsze od 4 husiorow:) tkaze czasami lepiej wystartowac z 3 mamutkami w C2, zreszta jak kto woli:) Quote
PaYooK Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 ELO!!! niom racja ;) Jarek T. startowal w C1 z malamutami w 3 edycji wrocek Quote
Dolphine Posted March 13, 2003 Posted March 13, 2003 uczestnicy zjazdow!!! jak wam sie podoba pogoda za oknem? nie wiem jak w innych miastach ale u nas czyli w Wawie sypie snieg od kilku godzin. ZIMA WROCILA!!!!!!!!!!!! GREG - w niedziele sanki? Quote
greg Posted March 13, 2003 Posted March 13, 2003 Obawiam się, że śniegu może do niedzieli być za mało albo w ogóle nie będzie. Ale gdyby spadło jeszcze trochę, np. drugie tyle, to na pewno sanki wezmę. :D Quote
Wektor i Wega Posted March 14, 2003 Posted March 14, 2003 Nie było nas jakiś czas ale wreszcie mam trochę luzu w pracy więc odetchnę. Wpadniemy w niedzielę .... mam nadzieję że bez zmian na Młocinach o 10.00 - Jeśli coś nie tak to Kazan ma nasz telefon. Dajcie znać .... Pozdrowienia Wektoriuszowie i wegowie .... :drinking: Jeśli ogniaska nadal aktualne to się musimy zaopatrzyć :drinking: Quote
Dolphine Posted March 14, 2003 Posted March 14, 2003 Weganie wszystko bez zmian,(niedziela 10:00) no moze tyle ze sniegu brak wiec towarzystwo luzem pogania no i jeszcze to ze nowi zjazdowicze nam przybyli. AZADA i FOX. Wezcie walowke na ognisko.Bedziemy znowu piknikowac. Quote
Agnieszka_ Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 Mike jedziesz gdzieś jutro z psami? Ja jadę nad Zaporę na biegówki, a jeśli tam nie będzie wystarczająco śniegu to jadę do Jaworza Nałęża. Quote
greg Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 To u was jest jeszcze śnieg? My, w Warszawie, śniegu już nie mamy, ale i tak się spotykamy! Kto ma wózek? Wiktor? Wega? Jeżeli będziecie, bierzcie wózek ze sobą. Do zobaczenia w niedzielę. Quote
Agnieszka_ Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 Jest u nas jeszcze śnieg. W piątek spadło ok. 20 cm. Quote
Dolphine Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 U nas bylo dzis blotniscie. Panowie trenowali pilke blotna, psy kapiele i tarzanie w blocie, a Panie rozpalaly ognisko i piekly kielbaski :) . Psy chyba jeszcze nigdy nie byly takie brudne jak dzis, nie obeszlo sie bez kapieli. Poza tym mamy nowa pare zakochanych: Kazak i Wega, spedzali razem upojne chwile, byly buziaczki i takie tam, wspolne spacery i tarzanie w blocie. Kolejny kandydat do schudniecia.... Conor od tygodnia nie je, juz schudl, tak sie zakochal tydzien temu w AZADZIE. Zobaczymy kto nastepny :) Ach ta wiosna.... :angel: Quote
Noa Posted March 22, 2003 Posted March 22, 2003 Witam. Czy w niedzielę będzie zjazd na Młocinach ? :Dog_run: Quote
Dolphine Posted March 22, 2003 Posted March 22, 2003 Noa - witaj, mnie z Conorem nie bedzie, nie wiem jak reszta, trudno mi powiedziec. Quote
Noa Posted March 23, 2003 Posted March 23, 2003 Witam Dolphine dzięki za wiadomość. Mimo to to i tak będę W -wie i podjadę. Odnośnie karmy to przesłałem wiadoość na priv. Pozdr.. :Dog_run: :P Quote
Dolphine Posted March 23, 2003 Posted March 23, 2003 ha! a my dzis mielismy miedzy miastowe spotkanie. Nie chcial mahomet do gory, gora przyjechala do niego czyli: GOSCILISMY DZIS BASIE Z CEIKIEM!!!!! Bylo super, psiaki sie pokochaly, ganialy razem po blocie, zazywaly kapieli w kanalku, a potem jadly z jednej michy :) Bylo naprawde fajnie :) PS. Co slychac na Mlocinach? Podobno ktos straz miejska wezwal, ze psy luzem biegaja? Quote
PATIszon Posted March 23, 2003 Posted March 23, 2003 O rany, jak Wam fajnie, tak się razem spotykacie, aż żałuję, że nie mam haszczaka! Ps. A czy jak nauczę moją ciągnąć ( na pewno to zrobię) to możemy kiedyś wpaść?? :modla: Quote
Dolphine Posted March 23, 2003 Posted March 23, 2003 Patiszon - pewnie ze tak i to bez nauki trenowania :) wszyscy sa mile widziani. Jesli tylko masz ochote to przyjezdzaj. Albo jak chcesz to mozemy nasze psiaki zintegrowac w Parku Skaryszewskim, zdaje sie ze masz blisko :) Jakby co to daj znac. Quote
PATIszon Posted March 23, 2003 Posted March 23, 2003 O rany no jasne byłoby super! Ja jestem mobilna to mogę dojechać i na Młociny, żaden problem, chętnie Was poznam(bardziej). Co do ciągnięcia to muszę jeszcze poczekać, bo mała ma 5 mieś. i mały problem z łapką, który mam nadzieję wspólnie z wetem pomyślnie rozwiązać! :P Ps. Moja śp. Suczka też ciągnęła, robilyśmy zaprzęg z koleżankami w parku na Bródnie. To było jakieś 12 lat temu, zaprzęg składał się z dwóch mix-ów ON-ów, kundla podobnego do Berdzia i mix-a Doga niem z ON-em ( niezły cyrk, co nie?) Dzieciaki miały frajdę, bo je ciągnęły na sankach, aż się kolejka tworzyła, który następny! Potem tylko durni ludzie zaczeli nas naśladować i zaprzęgali swoje Rottki i inne tyle, że na kolczatkach!!! Debile! Myśmy sobie poszyły szorki z prawdziwego zdarzenia, bo w sklepach jeszcze nie było, zresztą sport zaprzęgowy zaczynał dopiero w Polsce....byłam nawet raz na zawodach w Pomiechówku chyba, to były jedne z pierwszych o ile się nie mylę? :P Quote
Dolphine Posted March 23, 2003 Posted March 23, 2003 Pati - do zobaczyska w niedziele, a swoja droga jaki ten swiat maly (mam na mysli FAME) Quote
PATIszon Posted March 23, 2003 Posted March 23, 2003 A no mały jak cholera! Ja tu o mały włos nie pożarłam się w temacie - polowanie z... moją koleżanką ze stajni! :drinking: Quote
Recommended Posts