PaYooK Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 ELO!!! Dolphine Tobie do piatej łapki brakuje Tobie 121 postów.... Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 o smutku! kiedy ja to naklikam? to strasznie duuuuzo jest, tobie Pajaczku mniej brakuje, i co ty wtedy bedziesz? master dogo? Quote
PaYooK Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 ELO!!! chyba taakk sie zobaczy jak nadejdzie czas.... Quote
greg Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 Ania, a p ropos emblematu i galerii to już zajmuje się tym Ewa. Po najbliższym niedzielnym wyjeździe dokończy film, więc będą zdjęcia z naszych ostatnich spotkań. Ps. Ewa przekazuje pozdrowienia Quote
Dolphine Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 ooo! ktos tu po nocach klika, zamiast spac :) bezsennosc to w wyniku przegranego meczu? co do wypadu do lasu, to faktycznie zrobil sie klopot, wiec jakby co to my nie pojedziemy, niech nowy zobaczy jak to jest, my juz wiemy. Quote
Dolphine Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 na spotkaniu w niedziele pojawi sie nowy forumowicz AZADA z malamutka i z zaprzyjaznionym husky :) Quote
greg Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 Zapraszamy, zapraszamy :lol: !!! Zakatarzony fan klub może się także pojawić w niedziele. Quote
Dolphine Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 UFFFF bo wielkich trudach wszystko sie dobrze skonczylo :), Greg - order za cierpliwosc, spotykamy sie na Mlocinach jak zwykle o 10:00. A co z reszta zjazdowych haszczakow? Bogus? Wektor? Velox? ktos z Was bedzie? beda kielbaski i ognisko, piknikujemy na maxa! Fan Club tez bedzie :) Quote
Agnieszka_ Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 Ja wybieram się w niedzielę na Kubalonkę. Czy ktoś może też jedzie ? Quote
Dolphine Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 Pytaj Basie i Meika to ich rejony, zdaje sie ze w niedziele tam biegaja. Quote
VELOX Posted March 7, 2003 Author Posted March 7, 2003 Ja, jak sie dogadam z wirusem, w niedziele tylko na Choszczowke, na krotka przebiezke. Ale chwilowo wirus mnie meczy. Quote
VELOX Posted March 7, 2003 Author Posted March 7, 2003 A co innego robie? Ale im wiecej :drinking: , to i wirusy bardziej rozanielone i chca jeszcze. :( Greg, miales mi jakis adres podac, przypominam ... Quote
Dolphine Posted March 7, 2003 Posted March 7, 2003 zdaje sie ze do PANA TALIBA ;) ? dobrze pamietam? Quote
PaYooK Posted March 10, 2003 Posted March 10, 2003 ELO!!! i jaka mieliscie pogode na spotkanku??? ;) Quote
Dolphine Posted March 10, 2003 Posted March 10, 2003 pogoda byla w kratke, slonko probowalo, ale mu nie wyszlo, deszczyk pokapal ale nas nie wystraszyl, poza tym w lesie snieg lezy i sanki byly grane. Oddala dzis film do wywolania, postaram sie zeskanowac dzis zdjatka to pokaze Wam cale nasze stadko z pociechami, bylo zdjecie rodzinne :) Quote
Fox Posted March 10, 2003 Posted March 10, 2003 Świetnie że się daliśmy namówić. Było fantastycznie. Pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych. Nie spodziewałem się, że mój Fox da sobie radę. :lol: Gusia, Marek, Łukasz i FOX. Quote
greg Posted March 10, 2003 Posted March 10, 2003 Cześć. Darma bardzo pozdrawia Foxa! Ja też, tylko, żeby nie gryzł :evil:, jak się go wyplątuje z linek ! Następnym razem pokażę mu moją rękę... Ale wspólnie z Ewą stwierdziliśmy, że razem, Fox i Darma tworzyli doskonały team! Potrenujmy więc wspólnie i na zawody... Mamy sporo czasu do rozpoczęcia następnego sezonu. Azada, Conor i Darma. Taka drużyna też jest super. A przy okazji, można startować z zaprzęgiem mieszanym? Malamuty i husky? Jeżeli tak, jak się taka klasa nazywa? Quote
Dolphine Posted March 10, 2003 Posted March 10, 2003 Fox witam, ciesze sie ze Wam sie podobalo :) za tydzien tez dacie sie namowic? Witam nowych forumowiczow!!!!!!! :lol: Quote
mike Posted March 10, 2003 Posted March 10, 2003 Agnieszko: I co , byłaś na Kubalonce? Tydzień temu nas wygonili. Interweniowaliśmy w Warszawie i powiedzieli nam, że to trasa dla narciarzy biegowych a mu (z saniami) psujemy trasę.... :( Ćwiczyliśmy wtedy zaraz obok na trasie na Stecówkę, wczoraj też tam nasi mieli być (nam coś wyskoczyło). Spotkałaś ich? Quote
Agnieszka_ Posted March 10, 2003 Posted March 10, 2003 Byłam na Kubalonce i biegałam z dwoma moimi suczkami i nikt nas nie wygonił. Później przyjechali też z klubu Extreme na saniach i też trenowali. Quote
Dolphine Posted March 10, 2003 Posted March 10, 2003 Greg - Darma ma wiec doskonalego partnera do biegania :) ciekawe jak Conor sie popisze za tydzien kiedy Azada straci swa psia "atrakcyjnosc". Co do mieszanych zaprzegow to zdaje sie ze jest taka klasa, tylko moze PAYOOK nam podpowie jak to wyglada szczegolowo :) Quote
Dolphine Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 sorki, cos sie stalo z serwerem! Moze teraz tak: http://strony.wp.pl/wp/moje.studio/main.html Quote
Fox Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 Jakoś mało widać na tych zdjciach. Aniu, chyba coś źle Ci przeszły. Quote
Dolphine Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 teraz jest dobrze, ta piekna malamutka obok Conora to jego bratanica AZADA. oj chlopczyk sie zakochal, nie je trzeci dzien! Straszna sprawa, jak mu pomoc? Quote
Recommended Posts