Dolphine Posted February 28, 2003 Posted February 28, 2003 chyba tak, a i fan club by sie wtedy podlaczyl. Greg dzwon do Bogny ze nowe atrakcje na niedziele. :) A ognisko mozna tam rozpalic? Jest gdzie? Bo te kielbaski tydzien temu to byla piekna sprawa, mniam mniam..... Quote
greg Posted February 28, 2003 Posted February 28, 2003 Ja się na nowe miejsce piszę! Tym bardziej, że koło południa w Lasku Młocińskim jest już dużo ludzi, innych psów i mniejszy komfort biegania. Ale myśląc o tych, którzy nie wiedzą, np. właścicielach Grety, warto może spotkac się najpierw tam, gdzie zawsze. Potem zwinąć brygadę i przenieść się do Choszczówki? No, chyba, że dojazd jest bardzo prosty. Quote
Dolphine Posted February 28, 2003 Posted February 28, 2003 Greg umiesc fotke Darmy i Kazaka jako emblemat :) jak nie masz skanu to wez w niedziele zdjecie, cos pomozemy :) Quote
greg Posted February 28, 2003 Posted February 28, 2003 Wezmę kilka zdjęć. Fanklub, czyli Bogna, Krysia i dzieciaki dostali informację o niedzieli. Będą dzwonić. Quote
VELOX Posted March 1, 2003 Author Posted March 1, 2003 Czyli zbiorka o 10.00 na starym miejscu. Pol godzinki dla psiakow na 'pobieganie' i zrobimy przerzut na druga strone. na miejscu jest piwo, ognisko tez mozna itp. wlacznie z park. strzezonym jak ktos chce. Zreszta wszystko opowiem i droge objasnie na miejscu. Quote
PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!! czemu wiara z poznania nie moze sie jush tak spotykac??? Quote
Dolphine Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 Pay a kto wam broni? musicie sie tylko zorganizowac i juz! :) Quote
Fair_Play Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 Pay, tak to juz jest, fajnie bylo, ale sie skonczylo...przeciez wiesz, ze z niektorymi po prostu nie sposob sie spotykac, chyba ze wezmiesz sobie na nich mooocna poprawke.... Quote
Dolphine Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 he he, dokladnie tak trzeba, FP masz racje :), u nas tez tak jest. Quote
PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!! FP wlsnie szkoda ze Ci niektórzy sie zrobili tacy jacy sa :evil: bo te nasze treningi kiedys z grillem siatkami reedsa ;) Quote
Fair_Play Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 Ojj, to byly czasy...watpie zeby kiedys wrocily:(( Fajnie to bylo z tym naszym pospolitym ruszeniem, nie wazne, ze kazdy pies w zaprzegu biegl w inna strone, a trening bez conajmniej 3 splatan po drodze nigdy sie chyba nie zdazyl :P Quote
PaYooK Posted March 3, 2003 Posted March 3, 2003 ELO!!! gdzie sie podzialy tamte treningi.... :bigcool: to byly czasy 45 rok itd.... Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Gdzie sie spotykamy w najblizsza niedziele? Greg - fan club dopisze? Quote
greg Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Ja się wybieram na tzw. "stare miejsce", tzn. do lasku Młocińskiego. Jeżeli chodzi o fan club husky, dziewczyny są przeziębione, więc zobaczymy w niedzielę. Aha, prawdopodobnie wezmę nowego uczestnika. Młodego Nexa i jego pana Przemka, tez młodego. :D . Jutro zakładam bagaznik! Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 no to pieknie :) ale bedzie wesoly autobus :) zgaduje ze ten padajacy snieg to twoja zasluga :) zeby sie dalo sankami posmigac po lesie. Pozdrowka dla klubowiczek, niech sie kuruja. Gratuluje nowego zakupu, a jesli o nas chodzi to my jak zwykle tam gdzie ty :lol: hi hi hi. Chyba ze nas nie zabierzesz.... Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 aaa i jeszcze jedno, ognisko robimy? bo mlodziez byla ostatnio mocno rozczarowana i rozgoryczona i musialam te kielbaski piec w domu na obiad! Quote
greg Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Mam nadzieje, że jakoś damy radę, choć w moim aucie jest miejsce dla pięciu osób, a z moich wyliczeń wynika, że chce jechać sześć. Do tego cztery psy... Z nimi, to najmniejszy problem. Mają swoje miejsce za kratką. W sobotę będę wiedział, czy nowy husky jedzie, czy nie, ale plan B nalezy wziąć pod uwagę. Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 spoko, mnie tam warunki nie straszne, po ostatnich wojazach :) GREG STAWIASZ PIWO! zostales STARSZYM DOGOMANIAKIEM!!!!! BRAWO!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
greg Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Oooooooo!!!!!????? :o A jeszcze przed chwilą miałem jedną łapkę? No ładnie! Ale się rozpasałem z tym pisaniem! Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Greg jako STARSZAK to powinienes juz miec emblemat, wez zdjecia w niedziele to cos zeskanujemy! Quote
greg Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Ja juz mam wszystko załatwione! Może nawet uda się galerię wstawić. Albo link do niej. Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 no pieknie pieknie, robicie postepy kolego, ten starszak to w takim razie zasluzenie :). a kiedy sie mozna spodziewac tych wspanialosci? Quote
Recommended Posts