Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Metro - nie mam amnezji, tylko Pay pytal o sobotnie spotkanie, a my sie spotykamy w niedziele.

A dzis bylo suuuuper. Pogoda jak marzenie, snieg, maxymalne slonce i lekki mrozik.

Na zjezdzie stwili sie

Viki

Darma i Kazak

Conor

Tasza i Kazan

Rajca i Dzena

Wektor i Wega

i nowa malamutka Greta :)

dzis psy startowaly wylacznie w klasie dzieciecej, smiechu bylo co niemiara, radosci kupa :) i w ogole extra.

Nastepne spotkanie za TYDZIEN 23 luty o godz.10:00, planowane dodatkowe atrakcje - ognisko i kielbaski , mniam mniam.....

Posted

Dophine. Jak Ty liczylas? Mnie sie wydawalo, ze bylo wiecej psiakow.

A moze mi sie dwoilo, wszedzie ich bylo pelna. :lol:

Viki oczywiscie caly wieczor przespal.

Posted

Basiu, ja moge jechac, dzien wolny mam, staruszek tez mnie pusci :), teraz wszystko zalezy od kolegi G. jego namawiam, wiem ze jest chetny, ale musi z praca zalatwic, jesli mu sie uda, to meldujemy sie 28 wieczorem :)....mam nadzieje, ze wszystko sie uda zalatwic ....i dojedziemy!

Posted

Siemata Haszczaki !

Po powrocie do domu psy padły, wieczorem dobiliśmy je długim spacerem więc przynajmniej rano nie mieliśmy "przedspacernej" pobudki.

Nie wiemy czy stawimy się za tydzień ale oczywiście będziemy się bardzo starać ......... za dwa tygodnie na 100 % :-)

Pozdrowienia dla fanklubu Husky'ch :-) Dziewczynki były bardzo dzielne ...... godne podziwu jest to że spadały z sanek ale wstawały i chciały jeszcze jeździć .......

Musimy wykombinować bagażnik na dach i będzimy wozić wózek ....

....... do tego linki dla 10 psów i .......... bijemy rekordy szybkości :-)

Miłego ( i szybkiego ) tygodnia !!!

Posted

no pieknie, pieknie. Conor tez padl, byly wiec po wczorajszym ofiary :)

A z wozkiem to swietny pomysl, ale by byla jazda.....na maxa!

Co do spotakania za dwa tygodnie, to nie wiem jak bedzie z nami, ale jak wszystko dopisze to bedziemy u Meika i Basi od Ceika.

Ale jakby nie wypalilo to sie zameldujemy :)

Posted

Spotykamy się w Lasku Młocińskim. Kilka albo naście postów wcześniej są dokładne namiary.

Niedziela już jutro. Kto się wybiera? Ja z Darmą i Kazakiem jadę na pewno. Dolphine, jedziesz? Daj znać.

Poza tym przypomnę, że w poprzednią niedzielę podejmowane były plany ogniskowo-kiełbaskowe :D . Dziś, w sobotę, pogoda jak marzenie, więc może i jutro będzie słońce, lekki mróz.

Pisać, kto będzie!!! :lol:

Posted

Welox zaluj, bylo super. Pogoda jak marzenie, dopisali:

Greg z Darma i Kazakiem,

Dorota i Pawel z Greta,

ja z Conorem i mlodzieza.

oprocz tegio nasz wierny :) fan club :) czyli Jagody z mamami i kolega.

Bylo naprawde swietnie i piknikowo. Rozpalilismy ognisko, byly kielbaski i wszystko co z tym zwiazane.

Poza tym GREG KUPIL SANKI po bardzo okazyjnej cenie ...

Darma ma teraz swoj sprzet do ciagania :).

W najblizsza niedziele nas nie bedzie (Grega i mnie), jedziemy w gory, wiec do zobaczenia za dwa tygodnie. Jedziemy poganiac z psami Mika i Basi.

Posted

Moze dla odmiany Choszczowka, Kto chetny.?

Tam sie spotyka grupa ludzi tez z sankami, ok.kilkunastu pieskow. Warunki nie gorsze jak na Mlocinach, dodatkowo sa konskie kuliki. A i snieg moze bedzie glebszy?

Posted

Aha... nawet nie zwróciłem uwagi! No to :drinking: na to konto. Kolejka dla każdego!!!!

A pomysł Veloxa wart przemyślenia. Zenek, pisz co dalej!