greg Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Agappe, ja mam na myśli trening, jak to nazywaliśmy rok temu, w "klasie dziecięcej". Co oznacza tyle, że przede wszystkim liczy się zabawa, bo psy najczęściej nie znały się, a juz absolutnie nie biegały razem w zaprzęgu. Bywało tak, że malamuty zapierniczały z husky, a uciechy było po pachy!Zapytałem o towarzystwo, bo chcę zapiąć sukę z psami, które biegają, biegały albo inaczej, z którymi można stworzyć radosny zaprzeg. Mając "radosne" sanie... A jeżeli chodzi o zawody, to takie bieganie nie forsuje psów do tego stopnia, żeby nie mogły startowć. Chociaż z drugiej strony rozumiem tych, którzy wyczynowo biegają z psami. Pozdrawiam. Quote
Dolphine Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 GREG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy to oznacza, ze jesli snieg dopisze to mozemy sie spotkac 25.01. w niedziele??? my bysmy baaardzo chcieli :) a i Conor sie pewnie stesknil za Kaziem i Darma :lol: tylko, ze my podobnie jak w poprzednim sezonie jestesmy bez autka....wiec niesmialo sie usmiechamy o zabranie nas po drodze...... :roll: Quote
Dolphine Posted January 19, 2004 Posted January 19, 2004 chyba beda nici z naszego spotkania.... snieg zniknal kompletnie....i jakos sie nie zanosi zeby do niedzieli mialo popadac...szkoda :( Quote
Fox Posted January 19, 2004 Posted January 19, 2004 Pozdrowienia dla wszystkich, Fox też chętnie mógłby pobiegać... Marek, Aga, Łukasz i FoX Quote
Dolphine Posted January 19, 2004 Posted January 19, 2004 ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaka niespodzianka :) jeszcze przed poludniem nie bylo grama sniegu i wcale sie nie zanosilo na sypanie, a tu prosze...jaka niespodzianka, snieg na maxa, i zima znowu zaskoczyla drogowcow, ciekawe czy utrzyma sie do niedzieli..... :roll: Quote
ofca Posted January 19, 2004 Posted January 19, 2004 tak tak pada śnieg! wiec my też b.chetnie bedziemy! tylko niech ktos da znac w sobote wieczorem o ktorej i w miare dokladnie gdzie. a juz my was uslyszymy i znajdziemy! Quote
Noa Posted January 19, 2004 Posted January 19, 2004 Witamy i pozdrawiamy wszystkich :laola: Jeżeli pogoda się utrzyma to my też pojawimy się w niedzielę na młocinach :Dog_run: :scared: Quote
greg Posted January 19, 2004 Posted January 19, 2004 Już chciałem proponować rowerowe wycieczki z psami... A tu proszę! Właśnie wróciłem z wieczornego spaceru z psami. Śnieg nadal pada i jak tak dalej pójdzie, to, w niedzielę, może być go po pachy! Czyli, rozpoczynamy sezon? Jak już pisałem, w nocy, z soboty na niedzielę, pracuję do 3.00 rano, ale przyjadę na pewno! Nie deklaruję jedynie godziny. Zrobię tak, żeby dotrzeć przed południem. Sanki wezmę. Teraz tylko policzmy, ile nas będzie. Aha, palenie ogniska i, w moim przypadku, "przysłowiowe kiełbaski", w planie, prawda? Quote
Dolphine Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 Greg.... help....czy bedziesz mogl zabrac ze soba nasza zgraje???? ognisko i kielbaski oczywiscie ze tak!!!!!!! na maxa, a czy Jagody tez sie wybiora? Popytaj Greg, moze Bogna z dziewczynami da sie namowic???? Quote
Ingusia Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 No to może i my z Bogusiem wpadniemy jak za starych, dawnych czasów. Kazan i Tasza się ucieszą :))) Aby tylko ciągle padało....... Quote
Dolphine Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 dla przypomnienia dla zapominalskich i dla wiadomosci dla nowych podaje jak dotrzec na miejsce zbiorki: jedziemy ul. Marymoncka lub Wybrzezem Gdynskim az do momentu kiedy ulice sie lacza i przechodza w ulice Pulkowa. ulica Pulkowa jedziemy kawalek, przy Mc Donaldzie skrecamy w prawo w ulice Papirusow i jedziemy do samego konca, czyli do szlabanu. i to juz koniec podrozy, tam jest miejsce zbiorki. wysiadamy z autek, puszczamy psy luzem, i zaczyna sie zabawa, a jak juz wszyscy sie zmecza ganianiem to odpoczynek przy ognisku i kielbaskach :) Quote
greg Posted January 20, 2004 Posted January 20, 2004 Ja się, szczerze mówiąc, najbardziej obawiam "puszczamy psy luzem"... Dlaczego? Chociażby dlatego, że z wieloma, moje psy, nie widziały się od roku. Zwierzaki są starsze, przez co mogą zwyczajnie chcieć pokazać światu, kto tu rządzi, itd. Mam, jednak, nadzieję, że wszystko będzie ok. Dolphine, co do kwestii dojazdu. Nie chcę, przynajmniej teraz, deklarować pomocy, bo zwyczajnie nie wiem, o której przyjadę. To może być 10.00 ale także 12.00. Na pewno to rozumiesz, prawda? Dodatkowym problemem może być teraz pomieszczenie mnie, psów, ciebie, Conora i dzieci... Jestem pewien, że dasz radę i jakoś dotrzecie na miejsce. Quote
Dolphine Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 Greg... sie okaze...moze faktycznie damy rade. :roll: Quote
ofca Posted January 23, 2004 Posted January 23, 2004 nas w ta niedziele nie bedzie. mam egzaminy w poniedzialek i srode, no i sie uczeeee... ale za tydzien taaaaaaak jak najbardziej, my cztery chetnie, wiec niech ktos da znac jakby co! Quote
ofca Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 dobra dretwusy! kto bedzie 1.02? a moze ktos kto ma sanki? bylabym normalnie taaaaaaaka wdzieczna! Quote
Dolphine Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 halo halo!! czemu nie ma zadnej relacji ? nikogo nie bylo???? :o Quote
ofca Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 coż Dolphine na to wygląda! najpierw sie "zapalają", a potem im sie nie chce!hehe Quote
Cobra Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 Dolphine gdzie wy sie spotykacie, prawdopodobnie ferie spedze w Piasecznie, moze za pare miechow osiade tam Quote
Dolphine Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 Cobra.... miejsce zbiorki opisalam kilka postow wczesniej, zajrzyj... Quote
greg Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 Dobry wieczór! "Zapalanie się"... Hmmm... Tu pada wiele różnych słów, cenzuralnych i nie, o tym, że nie rozumiem takich żartów. Tak, przy okazji, kilka godzin spędzonych na świeżym powietrzu, tylko pomaga w przygotowaniach do egzaminów! Poza tym, jeżeli ktoś ma ochotę, przyjeżdża. Jeśli nie, tego nie robi. Proste, prawda? A jeżeli komuś wypadają nieoczekiwane przypadki rodzinno-losowe, to wybiera najpierw rzeczy najważniejsze, a potem "zapalanie się", tak? Dziękuję za uwagę i życzę "zapaleńcom" miłych spotkań. Jeżeli będę mógł przyjechać, to się do tego "zapalę" i przyjadę. Na razie targam sanki cześciowo na plecach i biegam z psami gdzie i kiedy tylko mogę. Czego i Państwu życzę! Quote
Dolphine Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 Greg... co sie tak burzysz?? spokojnie chlopie, luz! i milego dnia :) Quote
Noa Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 Witamy :) My byliśmy w niedzielę na młocinach. Była też Wega z Wikim. Trochę psy się pobawiły. Ale Noa wolała wolność i zwiedzała przez 0,5 h samodzielnie okolice. Jeżeli będzie w niedziele planowane spotkanie to my się piszemy :Dog_run: :scared: Quote
Noa Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Witamy :P To w niedzielę nikogo nie będzie na Młocinach? :roll: :Dog_run: :scared: Quote
Recommended Posts