Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie dzięki :lol: Ja też pozdrawiam Wszystkich :beerchug: :B-fly:

Spotkamy się chyba dopiero jak się trochę ochłodzi. :Dog_run: :laola:

• 2 weeks later...
  • Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chcesz sie umowic o 5-tej rano? :lol:

Viki ma chwilowy szlaban na wszystko. Zapalenie gardla.

Lody jadl to i zachorowal, lobuz jeden. :lol:

Posted

Velox litosci jaka 5 rano. Zwariowales chlopie :)?

Rozumiem ze sie wszyscy spotkamy z pierwszym sniegiem? czyli kolo grudnia....... no coz smutna prawda :( :roll: :bigcry: :Dog_run: :niewiem: :santagri: :x-mas:

Posted

Jak się miewają haskacze i malamutowce ??

My szaleliśmy po borach Tucholskich, wega załatwiła kilka kur za które musieliśmy zapłacić.

Rewelacyjne miejsce na wypoczynek i wybieganie się do utraty sił. Wektor miał jezioro kilka metrów od wejścia więc pływał przy każdej okazji ....

Posted
Velox litosci jaka 5 rano. Zwariowales chlopie :)?

Moja zona mowi to samo, jak sie o 5-tej zrywam i psa spiacego budze. :lol:

Weganie. To juz na jesieni bedziemy mieli nowa maszerke.

I to z wlasnym wozkiem. :lol:

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

:beerchug: Już nie możemy się doczekać z Gretką na małą gonitwę za kiełbaskę.Co słychować u was?Kiedy jakieś ognisko i oczywiście kiełbaska?

• 1 month later...
Posted

Witajcie!!!

Jutro, w niedzielę 11 stycznia, wybieram sie z psami do Lasku Młocińskiego. Jeżeli ktos ma czas i ochotę na spotkanie, zapraszam!

Węzmę moje sanie.

Swoją drogą, napiszcie, gdzie i kiedy trenujecie z psami. Może są miejsca, które warto odwiedzić i nowi znajomi, których jest okazja poznać.

Aha, na Młociny jadę ok 10 rano. Wczesniej sprawdzę forum.

Pozdrawiam goraco!

Posted

Greta, Velox, Greg, Wektor i Viki......Szybszy,Azada, ...jak kogos pominelam to sorki...

moze faktycznie by sie tak zebrac na kielbaske, ognisko i pobrykanie po sniegu.

co niektore psiurki urosly, zmienily sie....

i z wlascicielami tez byloby milo sie zobaczyc :)

moze sie zmowimy? co wy na to?

Posted

Dawno się nie odzywaliśmy, bo niestety straciliśmy naszą Azunię, wbiegła pod jadący samochód podczas gonitwy za kuropatwą i nie byliśmy nic w stanie zrobić i wet też już nic nie był w stanie pomóc. Długo nie mogliśmy dojść do siebie i jeszcze czasem :cry: .

Ale chyba uzależniliśmy się od malamutek i podjęliśmy decyzję i mamy teraz 4 miesięczną sunię Tantrę z hodowli Sausimayok pełną energii i temperamentu. Oczywiście pojawimy się na Młocinach z naszym nowym nabytkiem, ale nie w ten weekend, bo mamy wyjazd w Suwalskie, ale za dwa tygodnie z chęcią :P.

Łobuziara nasza oczywiście nie będzie jeszcze ciągać sanek, ale pobryka sobie z całym towarzystwem.

Tantra&Ela&Krzyś

Posted

Elu...

to bardzo smutna wiadomosc :cry:

jesli chodzi o Mlociny to my tez bardzo bardzo chetnie za dwa tygodnie, czyli 24 lub 25.01. (chyba nawet bardziej niedziela :) )

a co z reszta towarzystwa?

ktos ma jeszcze chec na wspolne spotkanie?

Posted

pewnie ze mozna z kazdym psem :)

tu o zabawe chodzi....

a miejsce to lasek mlocinski, przy ul. Papirusow za mc Donaldem...

bardzo mile miejsce z wielm ogrodzonym terenem i daleko od ulic i samochodow, z miejscem do palenia ogniska, placem zabaw dl;a dzieci itd, itp.

dokladny opis jak tam dotrzec jst na samym poczatku tematu na pierwszej stronie :)

Posted

Ja mam zamiar wybrać się w tę niedzielę. Jeżeli ktoś jest chętny, zapraszam. Chcę, żeby psy trochę popracowały, więc potrzeba towarzystwa do zaprzęgu. Kto może, niech się odezwie.

Jeżeli chodzi o 25 stycznia, to zobaczę, bo w sobotę w nocy pracuję, więc jeszcze nie wiem, jak będzie. Zmierzę siły na zamiary i dam znać.

Posted

hmm w sumie jeśli będą zaprzęgi, to może uda mi się sprowadzić jeszcze pare piesków, które biegają.. może zrezygnują z 1 treningu, chociaż w sumie w next weekendzie po spotkaniu są podobno jakieś zawody..