VELOX Posted January 13, 2003 Author Posted January 13, 2003 Pewnie tak. Ale chwilowo pogoda ma sie zlamac. Quote
VELOX Posted January 13, 2003 Author Posted January 13, 2003 Moze o 14 jakies inne 'zgrupowanie' trenowało? Nie widzieliscie nikogo ? Quote
Wektor i Wega Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 Cześć Ludziska ..... i psiska ...!!! Co powiecie na spotakie w "łikend" ?? ....... Quote
Dolphine Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 My chetnie, Conor by pobrykal, bo po ostatnich deszczach nie bardzo bylo gdzie, to blocko.....gdyby ktos byl chetny i mogl nas zabrac :) :roll: :P Quote
Wektor i Wega Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 My chetnie, Conor by pobrykal, bo po ostatnich deszczach nie bardzo bylo gdzie, to blocko.....gdyby ktos byl chetny i mogl nas zabrac :) :roll: :P Trzeba będzie ustalić jakieś miejsce spotkania. Może Pola Mokotowskie :-) Skąd was zabrać ........ trzy Husky'ie w kombiaku. To może być ciekawe :-) Quote
greg Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 Witajcie! Pola Mokotowskie? Hmmm... Można spróbować. Mieszkałem kiedyś bardzo blisko. Tam zresztą resocjalizowałem Kazaka po tym, jak do mnie z lasu i od innych ludzi trafił. Pamiętam, że wiele osób przychodziło na Pola z psami. Tak jest pewnie do tej pory, ale chyba można znależć sobie jakąś polankę 8) . A tak przy okazji, myślę, że warto zrobić listę dobrych miejsc w Warszawie i okolicach, w których moglibyśmy się spotykać. Im więcej, tym lepiej. Większy wybór... Quote
Dolphine Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 mieszkam obok Parku Skaryszewskiego, ale gdyby Greg sie skusil, to moze z nim bysmy sie zabrali :) :roll: Quote
Wektor i Wega Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 Jestem jak najbardziej ZA fajnymi miejscami. NIestety bardzo często istnieje problem "smycz i kaganiec". Ja nie zrobię tego moim "cwaniaczkom" więc trzeba będzie łapać coś bez "Specjalnego nadzoru". W zabieńcu ostatnio była zadyma. Spłoszyliśmy zaprzęgiem jednego psa który niestety już się nie znalazł. Przykre ale co zrobić. Ludzie wezwali policję i wogóle więc teraz trzeba tam uważać. Przywołanie psa może zapobiec mandatowi ale ............. my mamy Husky'ie więc ..... :-) ..... prawdopodobnie najgroźniejsze psy na świecie :evil: :-) Quote
VELOX Posted January 24, 2003 Author Posted January 24, 2003 To bedzie (gdzie,kiedy i o ktorej) to blotne spotkanie? Quote
Dolphine Posted January 24, 2003 Posted January 24, 2003 blotne kapiele sa zdrowe :) poprawiaja jakosc siersci :) my chetnie, tylko kiedy i gdzie? Quote
VELOX Posted January 25, 2003 Author Posted January 25, 2003 Chyba trzeba jednak odpuscic. Viki po porannych 'spacerach' troche zszarzal, musial zazyc prysznica. Taka sama 'szarosc' w samochodzie to juz bedzie zle widziana. Ale ida mrozy! Quote
greg Posted January 31, 2003 Posted January 31, 2003 Zgodnie z przepowiednią Veloxa spadł śnieg i przyszły mrozy. Więc może tak w niedzielę? Kto ma ochotę i czas? Trzeba korzystać ze śniegu póki jest! Dolphine, a może czas na kolejny trening Darmy i Conora w "klasie dziecięcej"? Piszcie, czekam na sygnały. Quote
Dolphine Posted January 31, 2003 Posted January 31, 2003 my chetnie, tylko chwilowo szelek nie mamy :( pozyczylismy i nam nie oddano poki co :P jakby co to Greg dzwon! Quote
greg Posted February 6, 2003 Posted February 6, 2003 Witajcie! Śniegu po kolana, zima wróciła, a więc może tak spotkamy się w niedzielę? Proponuję Lasek Młociński. Tam, gdzie poprzednio się spotkaliśmy. Można pobiegać, psy sanki (Dolphine, "klasa dziecięca", co ty na to?) pociągają. Piszcie. Kto chce, może, kto ma wolne? Quote
Dolphine Posted February 6, 2003 Posted February 6, 2003 Greg my chetnie, mamy wolne! szelki juz tez wrocily, jestesmy zwarci i gotowi.Sanki tez sa sprawne. :) Quote
Dolphine Posted February 6, 2003 Posted February 6, 2003 VELOX, WEKTOR, BOGUS - jesli nie jestescie na zimowych wczasach, to zbiorka w Lasku Mlocinskim, czyli tam gdzie ostatnio, okolo 10:00 w najblizsza niedziele, czyli 9 LUTEGO. ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHETNYCH!!!!!!!!!!!!! Dla chetnych ale nowych - dokladny adres miejsca zbiorki pare postow wczesniej. Quote
agacia Posted February 6, 2003 Posted February 6, 2003 Czy my texz mozemy przyjechac? Troche daleko,ale mamy ferie. Quote
Dolphine Posted February 6, 2003 Posted February 6, 2003 PEWNIE ZE TAK!!!!! im nas wiecej tym fajniej :) zabawa lepsza :angel: :BIG: :laola: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
agacia Posted February 6, 2003 Posted February 6, 2003 A ile czasu trwa takie spotkanie? Jak krotko to nie wiem czy mi sie oplacaloby jechac az z wroclawia Chociaz Azja uwielbia podroz pociagiem Quote
Dolphine Posted February 7, 2003 Posted February 7, 2003 Naprawde nikt oprocz Grega i mnie sie nie pojawi? Gdzie sie podziali wszyscy haszczakowcy ze swoimi pupilami? Wywialo was z miasta czy zasypalo? Quote
Dolphine Posted February 9, 2003 Posted February 9, 2003 Ale bylo fajnie, a ile biegania bylo. Na spotkaniu stawili sie wlasciciele i czworonogi: Darma, Kazak, Conor, Tasza, Kazan. Udalo nam sie podczepic nasze psiaki do zaprzegu samojedow, ale byla jazda! :) Conor ulegl drobnemu wypadkowi - rozciety oposzek, ale obeszlo sie bez wizyty u weta. Tasza jak zwykle rozstawiala towarzystwo i wszedzie jej bylo pelno. Z niej to dopiero wyrosnie bestyjka. Nastepne spotkanie planowane jest nanastepna niedziele, o tej samej porze czyli 16 luty godz.10:00. Przybywajcie! Do zobaczenia! :BIG: :smilecol: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :laola: PS. klasa dziecieca sie doskonale sprawdza, a chetnych do przejazdzki nie brakuje. Quote
VELOX Posted February 9, 2003 Author Posted February 9, 2003 Hej. Witamy po powrocie. Ciesze sie, ze tradycja w narodzie nie ginie. Z przyjemnoscia przylaczymy sie przy najblizszej okazji. Beda jakies zdjecia? Quote
Dolphine Posted February 10, 2003 Posted February 10, 2003 Witaj Velox - gdzie sie podziewaliscie? dawno was nie bylo :( zdjecia beda gotowe pewnie jeszcze w tym tygodniu, wiec pozwole sobie skorzystac z twojej goscinnosci i podrzuce je do ciebie, jesli pozwolisz :) :roll: :lol: Quote
VELOX Posted February 10, 2003 Author Posted February 10, 2003 Oczywiscie, zaden problem. Bylismy...no, raczej daleko. Na lonie rodziny i przyrody. Quote
Wektor i Wega Posted February 10, 2003 Posted February 10, 2003 Czesłaf wszystkim ! Się tak jakoś złożyło że dopiero dzisiaj przeczytliśmy wiadomości. :oops: W niedzielę oczywiście biegaliśmy w Żabieńcu ale było strasznie dużo śniegu. Bez sanek nie podchodź .... W następną niedzielę będziemy na 100% z wami ... Pozdrowionka wszystkim !!!! Quote
Recommended Posts