Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
My chetnie, Conor by pobrykal, bo po ostatnich deszczach nie bardzo bylo gdzie, to blocko.....gdyby ktos byl chetny i mogl nas zabrac :) :roll: :P

Trzeba będzie ustalić jakieś miejsce spotkania. Może Pola Mokotowskie :-)

Skąd was zabrać ........ trzy Husky'ie w kombiaku. To może być ciekawe :-)

Posted

Witajcie!

Pola Mokotowskie? Hmmm... Można spróbować. Mieszkałem kiedyś bardzo blisko. Tam zresztą resocjalizowałem Kazaka po tym, jak do mnie z lasu i od innych ludzi trafił.

Pamiętam, że wiele osób przychodziło na Pola z psami. Tak jest pewnie do tej pory, ale chyba można znależć sobie jakąś polankę 8) .

A tak przy okazji, myślę, że warto zrobić listę dobrych miejsc w Warszawie i okolicach, w których moglibyśmy się spotykać. Im więcej, tym lepiej. Większy wybór...

Posted

Jestem jak najbardziej ZA fajnymi miejscami. NIestety bardzo często istnieje problem "smycz i kaganiec". Ja nie zrobię tego moim "cwaniaczkom" więc trzeba będzie łapać coś bez "Specjalnego nadzoru". W zabieńcu ostatnio była zadyma. Spłoszyliśmy zaprzęgiem jednego psa który niestety już się nie znalazł. Przykre ale co zrobić. Ludzie wezwali policję i wogóle więc teraz trzeba tam uważać. Przywołanie psa może zapobiec mandatowi ale ............. my mamy Husky'ie więc ..... :-)

..... prawdopodobnie najgroźniejsze psy na świecie :evil:

:-)

Posted

Chyba trzeba jednak odpuscic. Viki po porannych 'spacerach'

troche zszarzal, musial zazyc prysznica. Taka sama 'szarosc' w

samochodzie to juz bedzie zle widziana. Ale ida mrozy!

Posted

Zgodnie z przepowiednią Veloxa spadł śnieg i przyszły mrozy. Więc może tak w niedzielę?

Kto ma ochotę i czas? Trzeba korzystać ze śniegu póki jest!

Dolphine, a może czas na kolejny trening Darmy i Conora w "klasie dziecięcej"?

Piszcie, czekam na sygnały.

Posted

Witajcie!

Śniegu po kolana, zima wróciła, a więc może tak spotkamy się w niedzielę? Proponuję Lasek Młociński. Tam, gdzie poprzednio się spotkaliśmy. Można pobiegać, psy sanki (Dolphine, "klasa dziecięca", co ty na to?) pociągają. Piszcie. Kto chce, może, kto ma wolne?

Posted

VELOX, WEKTOR, BOGUS - jesli nie jestescie na zimowych wczasach, to zbiorka w Lasku Mlocinskim, czyli tam gdzie ostatnio, okolo 10:00 w najblizsza niedziele, czyli 9 LUTEGO.

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHETNYCH!!!!!!!!!!!!!

Dla chetnych ale nowych - dokladny adres miejsca zbiorki pare postow wczesniej.

Posted

PEWNIE ZE TAK!!!!! im nas wiecej tym fajniej :) zabawa lepsza :angel: :BIG: :laola: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:

Posted

Ale bylo fajnie, a ile biegania bylo. Na spotkaniu stawili sie wlasciciele i czworonogi: Darma, Kazak, Conor, Tasza, Kazan. Udalo nam sie podczepic nasze psiaki do zaprzegu samojedow, ale byla jazda! :) Conor ulegl drobnemu wypadkowi - rozciety oposzek, ale obeszlo sie bez wizyty u weta. Tasza jak zwykle rozstawiala towarzystwo i wszedzie jej bylo pelno. Z niej to dopiero wyrosnie bestyjka. Nastepne spotkanie planowane jest nanastepna niedziele, o tej samej porze czyli 16 luty godz.10:00. Przybywajcie! Do zobaczenia! :BIG: :smilecol: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :laola:

PS. klasa dziecieca sie doskonale sprawdza, a chetnych do przejazdzki nie brakuje.

Posted

Hej. Witamy po powrocie. Ciesze sie, ze tradycja w narodzie nie ginie.

Z przyjemnoscia przylaczymy sie przy najblizszej okazji.

Beda jakies zdjecia?

Posted

Witaj Velox - gdzie sie podziewaliscie? dawno was nie bylo :(

zdjecia beda gotowe pewnie jeszcze w tym tygodniu, wiec pozwole sobie skorzystac z twojej goscinnosci i podrzuce je do ciebie, jesli pozwolisz :) :roll: :lol:

Posted

Czesłaf wszystkim !

Się tak jakoś złożyło że dopiero dzisiaj przeczytliśmy wiadomości. :oops:

W niedzielę oczywiście biegaliśmy w Żabieńcu ale było strasznie dużo śniegu. Bez sanek nie podchodź ....

W następną niedzielę będziemy na 100% z wami ...

Pozdrowionka wszystkim !!!!