szybszy_od_dylizansu Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Proponuję godziny 9-10 kiedy jest jeszcze wmiarę mało ludzi. Quote
VELOX Posted January 9, 2003 Author Posted January 9, 2003 Ja moge cos powiedziec dopiero w sobote. Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 a ja moge jeszcze sprobowac sciagnac ekipe z dziennikarzem i kamera, nich pokarza ludkom jak mozna spedzac czas w niedziele, a co. Co wy na to? Quote
szybszy_od_dylizansu Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Ściągaj . (oczywiście ekipę ) Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ustalmy tylko godzine :)jest szansa zebysmy jutro do popolunia sie zmowili? ale juz tak na bank? i w jakim miejscu - dokladnie, zebym mogla ewentualnie przekazac komu trzeba. Jesli to wyjdzie to pokarza nas w POLSACIE, mam nadzieje ze nikomu to nie przeszkadza? Quote
szybszy_od_dylizansu Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Ja jutro jadę na zdjęcia w teren (kręcimy film). Zgadzam się na wszystko co ustalicie . Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Szybszy - oki, ale ja zupelnie nie znam lasku mlocinskiego, nawet nie wiem gdzie to jest. jakis punkt zbiorki moze chociaz podaj, bywasz tam czasami to pewnie wiesz jak tam dotrzec :) Wow a jaki to film? o zaprzegowcach? Quote
szybszy_od_dylizansu Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Spotkanie na parkingu przy Parku Młocińskim wjazd przy McDonald na ul.Pułkowej w ul.Papirusów i do końca aż do szlabanu. Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Greg odezwij sie :) BOGUS!!!! pilnie poszukiwany! odezwij sie z namiarami na siebie, na priva najlepiej :) PILNE!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 UWAGA UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!! ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHETNYCH na kolejne spotkanie zaprzegowcow w NAJBLIZSZA NIEDZIELE 12 STYCZNIA o godzinie 10:00 zbiorka na parkingu przy Parku Młocińskim wjazd przy McDonald na ul.Pułkowej w ul.Papirusów i do końca aż do szlabanu. Beda sanie, psy, zamowiona pogoda, zabierzcie swietne humory , termos z herbata :) i widzimy sie na miejscu zbiorki :) ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHETNYCH!!!!! PS . a jak wszystko pojdzie dobrze to pokarza nas w INFORMACJACH w Polsacie. Juz rozmawialam z dziennikarzem :) Wiec zabierajcie futra i widzimy sie :) Quote
Wektor i Wega Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 Jeśli psia brać pozwoli to my też dołączymy. Do zobaczenia w niedzielę .... Quote
Dolphine Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 WEKTOR i WEGA zapraszamy, im nas wiecej tym bedzie fajniej. Zabierzcie kogos jeszcze :) Quote
Fair_Play Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 Ilo to juz psi zaprzeg stworzycie? :wink: Ja chce to zobaczyc...ostatnio widzialam fote z niemieckich zawodow, a na niej zaprzeg 30 psi.....ze tak powiem...troszke mi jeszcze do nich brakuje :P Quote
Dolphine Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 policzmy: Wega i Wektor, Dzana i Rajca + 2 husky Eulalii, Kazan, Darma, i Conor. mi wychodzi na dzien dzisiejszy ze 9 psow, ale moze jeszcze Viki dojedzie? byloby 10 sztuk, no chyba ze jeszcze ktos niezapowiedziany :) Quote
PaYooK Posted January 11, 2003 Posted January 11, 2003 ELO!!! my dzisiaj z FP zrobilismy trening w Bukowcu(tam gdzie sie przeprowadzam) no to niektorzy mieszkancy robili takie oczy :o hehe a byly 3 zaprzegi ;) Quote
Fair_Play Posted January 11, 2003 Posted January 11, 2003 Niom...jeden wozek i dwoje san :)....pay trzeba dokupic san, bo nam nie starcza :) Quote
PaYooK Posted January 11, 2003 Posted January 11, 2003 ELO!!!! FP dokladnie.... :) teraz zaczynam szukac sponsora na DANLERY ;) Quote
VELOX Posted January 13, 2003 Author Posted January 13, 2003 Hej. Co tam słychac. Żadnych relacji? Jak wróciłem do domu, wyszedlem z Vikim na wały ok. 14. Słychac było jakies 'stadne życie' z drugiej strony Wisły. Czyzby zjazd sie wydłużył?. Quote
Dolphine Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Velox - wszyscy dopisali, bylo 10 psow, wszyscy chetni czworonozni mogli sprobowac swoich sil w zaprzegu. Nie wszystkim jednak to wychodzilo. Conor stanal i ani kroku dalej, Darma tez nie bardzo. Wektor (jak sie okazalo piesek z tej samej hodowli co Viki, nawet bardzo do niego podobny) radzil sobie najlepiej. Darma z Conorem swietnie radzili sobie w klasie dzieciecej ciagnac male sanki z Karolem, szlo im calkiem dobrze, nawet mnie i Gregowi udalo sie kawalek przejechac na sankach. Z dodatkowych atrakcji to byl powazny zgrzyt pomiedzy Rajca a jednym psem, Rajca zostal ranny- przecieta poduszka, wiec cale spotkanie przesiedzial w samochodzie. Poza tym bylo bardzo fajnie, humory dopisaly, pogoda troszke mniej. Mala Tasza znowu rozstawiala psie towarzystwo :) bedzie z niej pies bojowy. Quote
VELOX Posted January 13, 2003 Author Posted January 13, 2003 Dzieki. A do ktorej byliscie?. Tak, jak pisalem, o 14-ej slychac bylo jakies liczne psie glosy z lewej strony, od Młocin. Myslalem, ze to Wy. PS. Jak zwyklem czekam na pare fotek do 'albumu'. Quote
Wektor i Wega Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Witanko !! Jak po spotkaniu ?? .... Żałowaliśmy trochę że tak szybko musieliśmy się zmyć. Następnym razem zabieramy podwójne kurtki i wogóle ... Pozdrawiamy ... PS. Szkoda że nie było Vikiego ...... Ciekawe czy naprawdę jest tak podobny do Wektora, ...... albo Wektor do Vikiego :D Quote
VELOX Posted January 13, 2003 Author Posted January 13, 2003 Troche sa podobni z umaszczenia (wyjatkowa piekna biala peliska). :D Nawet jak zauwazylem plamka na nosie jest w podobnym miejscu. :lol: :lol: Quote
Dolphine Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 bylismy mniej wiecej do 13. tak wiec te glosy to nie my :( Velox mam nadzieje ze nastepnym razem dopiszecie. Quote
Recommended Posts