Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ustalmy tylko godzine :)jest szansa zebysmy jutro do popolunia sie zmowili? ale juz tak na bank? i w jakim miejscu - dokladnie, zebym mogla ewentualnie przekazac komu trzeba. Jesli to wyjdzie to pokarza nas w POLSACIE, mam nadzieje ze nikomu to nie przeszkadza?

Posted

Szybszy - oki, ale ja zupelnie nie znam lasku mlocinskiego, nawet nie wiem gdzie to jest. jakis punkt zbiorki moze chociaz podaj, bywasz tam czasami to pewnie wiesz jak tam dotrzec :)

Wow a jaki to film? o zaprzegowcach?

Posted

UWAGA UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHETNYCH na kolejne spotkanie zaprzegowcow w NAJBLIZSZA NIEDZIELE 12 STYCZNIA o godzinie 10:00 zbiorka na parkingu przy Parku Młocińskim wjazd przy McDonald na ul.Pułkowej w ul.Papirusów i do końca aż do szlabanu. Beda sanie, psy, zamowiona pogoda, zabierzcie swietne humory , termos z herbata :) i widzimy sie na miejscu zbiorki :)

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHETNYCH!!!!!

PS . a jak wszystko pojdzie dobrze to pokarza nas w INFORMACJACH w Polsacie. Juz rozmawialam z dziennikarzem :) Wiec zabierajcie futra i widzimy sie :)

Posted

Ilo to juz psi zaprzeg stworzycie? :wink: Ja chce to zobaczyc...ostatnio widzialam fote z niemieckich zawodow, a na niej zaprzeg 30 psi.....ze tak powiem...troszke mi jeszcze do nich brakuje :P

Posted

policzmy:

Wega i Wektor, Dzana i Rajca + 2 husky Eulalii, Kazan, Darma, i Conor.

mi wychodzi na dzien dzisiejszy ze 9 psow, ale moze jeszcze Viki dojedzie?

byloby 10 sztuk, no chyba ze jeszcze ktos niezapowiedziany :)

Posted

Hej. Co tam słychac. Żadnych relacji?

Jak wróciłem do domu, wyszedlem z Vikim na wały ok. 14. Słychac

było jakies 'stadne życie' z drugiej strony Wisły. Czyzby zjazd sie wydłużył?.

Posted

Velox - wszyscy dopisali, bylo 10 psow, wszyscy chetni czworonozni mogli sprobowac swoich sil w zaprzegu. Nie wszystkim jednak to wychodzilo. Conor stanal i ani kroku dalej, Darma tez nie bardzo. Wektor (jak sie okazalo piesek z tej samej hodowli co Viki, nawet bardzo do niego podobny) radzil sobie najlepiej. Darma z Conorem swietnie radzili sobie w klasie dzieciecej ciagnac male sanki z Karolem, szlo im calkiem dobrze, nawet mnie i Gregowi udalo sie kawalek przejechac na sankach. Z dodatkowych atrakcji to byl powazny zgrzyt pomiedzy Rajca a jednym psem, Rajca zostal ranny- przecieta poduszka, wiec cale spotkanie przesiedzial w samochodzie. Poza tym bylo bardzo fajnie, humory dopisaly, pogoda troszke mniej. Mala Tasza znowu rozstawiala psie towarzystwo :) bedzie z niej pies bojowy.

Posted

Dzieki. A do ktorej byliscie?. Tak, jak pisalem, o 14-ej slychac bylo jakies

liczne psie glosy z lewej strony, od Młocin. Myslalem, ze to Wy.

PS. Jak zwyklem czekam na pare fotek do 'albumu'.

Posted

Witanko !!

Jak po spotkaniu ?? .... Żałowaliśmy trochę że tak szybko musieliśmy się zmyć. Następnym razem zabieramy podwójne kurtki i wogóle ...

Pozdrawiamy ...

PS. Szkoda że nie było Vikiego ...... Ciekawe czy naprawdę jest tak podobny do Wektora, ...... albo Wektor do Vikiego :D