VELOX Posted December 16, 2002 Posted December 16, 2002 PIERWSZY NIEFORMALNY WARSZAWSKI ZAJAZD HASZCZAKOW ODBYL SIE! Miejsce zajazdu: Park Skaryszewski (wejscie od ulicy KINOWEJ) Termin zajazdu: Niedziela, 15XII, w godzinach 12-14. Sprawozdanie: Bylo fantastycznie (Niektorzy uczestnicy oraz goscie) inne zdjecia: http://www.diagsoft.com.pl/VIKI/ZJAZD2.jpg http://www.diagsoft.com.pl/VIKI/ZJAZD3.jpg http://www.diagsoft.com.pl/VIKI/ZJAZD4.jpg http://www.diagsoft.com.pl/VIKI/ZJAZD5.jpg http://www.diagsoft.com.pl/VIKI/ZJAZD6.jpg http://www.diagsoft.com.pl/VIKI/ZJAZD7.jpg Planowany termin nastepnego zajazdu 5.I.2003 lub 19.I.2003r Quote
Dolphine Posted December 16, 2002 Posted December 16, 2002 nooooo bylo fajnie :) na zdjeciach jest VIKI, DARMA, KAZAN i CONOR. jestem za! jesli chodzi o kolejne spotkanie,, aha, byly jeszcze ciagniete sanki i kupa radosci :) i Conor spal do samego wieczora! Quote
Dolphine Posted December 16, 2002 Posted December 16, 2002 Krzysieki a z ktorej strony parku dotarles? Bylismy do 14, wszyscy zmarzli i zrobili sie glodni, ale co psiaki poganialy to ich. Na zdjeciach Veloxa widac dokladnie w ktorej czesci parku urzedowalismy. Tak jak napisal VELOX od strony ul. Kinowej, tak jak Kamionek, to odcinek parku pomiedzy ul. Miedzynarodowa a ul. Kinowa, charakterystyczne 11 pietrowe , dlugie bloki, wszystko po lewej stronie ul.Waszyngtona jadac z Centrum! nastepnym razem, musimy sie zebrac w jednym miejscu i o konkretnej godzinie! Quote
greg Posted December 16, 2002 Posted December 16, 2002 Ale ładne zdjęcia!!! Dolphine, Velox, ucho Kazaka jest w porządku. :) Psy były szczęśliwe, a w domu jeszcze kończyły skaryszewskie zabawy. Już się cieszymy z kolejnego spotkania! kazakowi powiedziałem, że nastepnym razem powinien być bardziej wyrozumiały i grzeczniejszy, bo jest najstarszy i będzie mógł swobodnie biegać. Zapraszam wszystkich chętnych. Tak jak napisał Velox 5 stycznia 2003. To także niedziela. Quote
Dolphine Posted December 16, 2002 Posted December 16, 2002 Greg - dobrze ze z uchem Kazaka jest ok. Conor po przyjsciu wtrzachnal miche i spal do wieczora :) bardzo nam sie podobalo spotkanie, dzieciom przejazdzka sankami rowniez. 5.01.2003 nam odpowiada, jaka godzina? ale mysle ze to jeszcze dogadamy. Quote
VELOX Posted December 16, 2002 Author Posted December 16, 2002 VIKI bardzo przeprasza i tez sie cieszy. A 'skaryszewskie zabawy' w domu to bylo to, co mysle? :lol: Quote
VELOX Posted December 16, 2002 Author Posted December 16, 2002 Krzys. Mogles nas nie widziec, od strony Waszyngtona to bylismy zaslonieci troche wzgorkiem i fosa nas odgradzala. Kilka zdjec nie wyszlo-towarzystwo zostawialo w kadrze same ogony. Quote
Dolphine Posted December 17, 2002 Posted December 17, 2002 ha ha . czyzby Darma dostala w skore za zle zachowanie w parku? oczywiscie Kazak ja karal? Quote
greg Posted December 17, 2002 Posted December 17, 2002 Dzień dobry. Kazimierz (tzn. Kazak 8) ) odbił sobie, a jakże! Poza tym spotkanie zostawiło pietno na psychice Darmy, bo teraz stwierdziła, że ona Kazakiem porządzi :wink: . Śmiechu z tego cała masa, ale i interwencji moich kilka razy sytuacja wymagała. :x Quote
VELOX Posted December 17, 2002 Author Posted December 17, 2002 Viki oczywiscie przespal po powrocie caly wieczór, ale dla odmiany w nocy zaczął poszczekiwać przez sen. Cosik mu się pewnie śniło. Łapy też mu jakoś dziwnie podrygiwały :lol: Quote
Dolphine Posted December 26, 2002 Posted December 26, 2002 Witam serdecznie! i od razu pytam: czy 5 stycznia, niedziela, nadal aktualna? i kto zamierza sie pojawic? Quote
Nataka Posted December 26, 2002 Posted December 26, 2002 Siemanko!Deklaruje,ze sie pojawie,jesli zjazd bedzie aktualny :D .Moje psiaki juz kompletnie potracily lebki z nudow :wink: .Na razie beda mialy mala przymiarke,bo wyjezdzamy na Sylwestra na Slowacje.Sciskam wszyskich ,wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i do zobaczeia. Quote
Dolphine Posted December 28, 2002 Posted December 28, 2002 Greg, Velox, Krzys, co z Wami? wszyscy na zimowych wypadach? dajcie znac co z 5 stycznia, bo my jestesmy na TAK i juz nie mozemy sie doczekac :) Proponuje w samo poludnie 12:00 na rogu Kinowej i Waszyngtona przed sklepem MARCPOL, co wy na to? trudno nie zauwazyc tego sklepu, wiiiiiiieeeeeeeeelki neon nad wejsciem :) Quote
VELOX Posted December 31, 2002 Author Posted December 31, 2002 Jestesmy i bedziemy. Oby tylko troche sniegu jeszcze. Noworoczne Zyczenia Quote
szybszy_od_dylizansu Posted December 31, 2002 Posted December 31, 2002 Mam propozycję abyśmy spotkali się nie przy ul. Waszyngtona a w parku na Młocinach przy ul.Papirusów . Tam jest dużo miejsca , psy będą miały się gdzie wyszaleć . Mogę przywieżć sanki i wózek . Tam jest miejsce do swobodnego biegania i jazdy .Pomyślcie. Czy jest sens spotykać się w środku miasta? Quote
Dolphine Posted December 31, 2002 Posted December 31, 2002 no to decyzje pozostawiam innym, ja niestety nie moge w Mlocinach nie mamy srodka transportu :(, sorki. Jesli ktos chetny, to bedziemy z Conorem na wczesniej proponowanym miejscu. Szalonej zabawy! do niedzieli, moze sypnie sniegiem ? Quote
VELOX Posted December 31, 2002 Author Posted December 31, 2002 Jest maly problem. Lokomocyjny. Dolphine, jak Ty to widzisz? Quote
Dolphine Posted December 31, 2002 Posted December 31, 2002 dla nas problem lokomocyjny jest glownym i powaznym problemem, my na Mlociny nie dotrzemy, przykro mi. moze jednak ktos zdecyduje sie na Park Skaryszewski :) bedziemy czekac! choc nie ukrywam, ze sanki i wozek, mhhh brzmi kuszaco! Quote
VELOX Posted December 31, 2002 Author Posted December 31, 2002 No to spotykamy sie na starym miejscu, najwyzej pozniej przemiescimy sie w poszukiwaniu dzikich pol. Szybki, zapraszamy. W Skaryszewskim jest kawiarnia dla pieskow, a bieganie luzem przelozymy na pozniej, jak sie pieski ze soba oswajaja. Quote
Dolphine Posted December 31, 2002 Posted December 31, 2002 a wiec zbiorka przd MARCPOLEM o 12:00. my bedziemy na 1000%, bawcie sie dobrze i czekamy w niedziele. Quote
VELOX Posted January 2, 2003 Author Posted January 2, 2003 Aniu, litosci. Tylko nie przed MARCPOLEM, bo nam psy zwariuja. Moze byc ciasno. Proponuje na wejsciu do parku. Tam sie jakos znajdziemy, a psiaki beda sobie mogly spokojnie wachac, sikac itp. Quote
Dolphine Posted January 2, 2003 Posted January 2, 2003 to powyzej to moje :) a i jeszcze jedno, kto jeszcze przyjedzie? i zebysmy sie nie pogubili. Greg, Nataka, Krzys - bedziecie? Quote
VELOX Posted January 2, 2003 Author Posted January 2, 2003 Wyposazenie obowiazkowe : Płetwy i maska do nurkowania (patrzac na to, co w tej chwili słychac za oknami). Kiepsciutko, ale podobno zapowiadaja mrozik i nawet szczypte sniegu. Quote
Dolphine Posted January 2, 2003 Posted January 2, 2003 ha, mysle ze parasol i kalosze :). ze wzgledu na pogode moze dogadamy spotkanie w sobote wieczorem, przynajmniej bedzie wiadomo co z pogoda w nidziele i czy spotkanie ma sens? <śnieg> Quote
greg Posted January 3, 2003 Posted January 3, 2003 Witam w Nowym Roku! Wszystkiego dobrego dla Was i psów!!! Dolphine, Velox, mam mały problem z komputerem, jestem w trakcie zmiany pracy, właśnie wróciłem z psami z Mazur. Ależ warunki!!!! Śniegu po pas, psy szczęśliwe, ja także :lol: !!! Mam prośbę. Velox, mam twój numer, więc będę kontaktował się sms-em lub po prostu zadzwonię, ok? Szybszy Od Dyliżansu. Dziękuję za pierwsze doświadczenia z saniami, w lasku młocińskim. Darma jest tak pojętną bestią, że na mazurskim, sylwestrowym, wypoczynku sanki z dzieckiem ciągnęła bez najmniejszych oporów i bardzo jej się to podobało :D . Do zobaczenia niebawem. Mam nadzieję jutro lub w niedzielę mieć komputer sprawny, więc się odezwę. Quote
Recommended Posts