Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ten sam weekend co Austria i Węgry odbyła się CACIBowa wystawa w Kalinku ;), na którą wraz ze swoją miotową siostrzyczką TORRIDĄ KASKARINDĄ Staff-Ka FCI oraz babcią staff-ką pojawił się TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka FCI

obydwoje spisali się znakomicie:laola:

Toriśka- CAC, CACIB :thumbs:
Torpedus- CAC, CACIB, BOB :thumbs:

i tym samym otrzymali tytuły CHAMPIONA ROSJI i CHAMPIONA RKF:bigcool: :bigcool: :bigcool:

Bardzo serdecznie chciałam podziękować mojej najcudowniejszej na świecie starszej siostrze oraz mojej drugiej połowie, że podjeli się tego "wyzwania" pomimo stosu nerwów i że przetrwali tą wyprawe- jeszcze raz bardzo Wam dziękuje:thumbs: :thumbs: :calus:
No i oczywiście Kasia wielkie dzięki również za zaprazentowanie i opiekę nad Fafikowskim:happy1:

Chciałam również serdecznnie pogratulować Agnieszce i Jej amstaffce BUATY in RED z Samotni Christa za kolejnego CACIBa oraz uzyskane tytuły CHAMPIONA ROSJI I RKF- bravo dziewczyny:klacz: :klacz: :klacz:

Pozdrawiam:)

Posted

BRAWA :klacz::klacz::klacz::klacz: i OGROMNIASTE gratulacje :thumbs::thumbs::thumbs:.
Dziewczyny jesteście wielkie :modla::modla:(Wasze połówki również :lol:)
Tatusiek jak widze szaleje ostro :multi:. Buziaki w nochal od córeczki. Toriśke również prosimy wymiziać.

Posted

Dzięki za graty fakt Polskiej ekipie udało się jestem bardzo heappy :laugh2_2: Choc ja miałam małą scysje podczas oceny :mad: ale udało się i to jest najważniejsze :lol:

Kilka zdjęć AS-cików................
z wystawy - niestety nie moge ich podpisac bo katalog został u "chłopczyków" ...............

Wiem,że ten pies był w klasie otwartej wygrał CAC i CACIB oraz wygrał porównanie z moją BIU o Zw.Rasy.

Tego Pana nie musze przedstawiać.............:)

Champion RUS........

Kl.posrednia.............

Kl.Otwarta.................

Kl.Championów........

"Walka" o CACIB.............

Pozdrawiam.

PS.wstawiła bym też przemiłe staffiory co wystawiała Kasia - ale nie wiem czy nie dostane od niej "bury" za to :evil_lol:

Posted

[SIZE=3]Bardzo serdecznie chciałam podziękować mojej najcudowniejszej na świecie starszej siostrze oraz mojej drugiej połowie, że podjeli się tego "wyzwania" pomimo stosu nerwów i że przetrwali tą wyprawe- jeszcze raz bardzo Wam dziękuje

[SIZE=2]- spoko siostra ... wkręciłas mnie w Raskij Narod..ale czort ..przezyłam ,nie streliali k mnie :evil_lol: :evil_lol: ...

Przeprawa uffff .... wyprawa ach .... ale przynajmniej odwiedziłam ukochane MAZURY ,na których byłam ostatni raz 22 lata temu .. :crazyeye:

Fafikowski grzeczny ..takze bez problemów ,Tiska toze :razz: :razz:

Diamant - nio to tu tez PRZYJMIJ "netowe gratki" :multi: :multi: :multi:

i ze swojej strony bardzo dziekuje ,ze SZALENIE MIŁO SPEDZONY CZAS :lol: :lol: :lol:
a także POMOC w ringu .. jestes the best ;) ;)

Bongobongo - było 9 sztuk ... wpisane sa po rosyjsku,a nie każdy Ci to przeczyta .. jak bedzie mi się chciało poczytac hihihi :eviltong: ..to podam nazwy :razz:

Bardzo upalnie dziekujemy za GRATULKI :loveu: :loveu:

Pozdrawiam :p