Justuss Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 W ten sam weekend co Austria i Węgry odbyła się CACIBowa wystawa w Kalinku ;), na którą wraz ze swoją miotową siostrzyczką TORRIDĄ KASKARINDĄ Staff-Ka FCI oraz babcią staff-ką pojawił się TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka FCI obydwoje spisali się znakomicie:laola: Toriśka- CAC, CACIB :thumbs: Torpedus- CAC, CACIB, BOB :thumbs: i tym samym otrzymali tytuły CHAMPIONA ROSJI i CHAMPIONA RKF:bigcool: :bigcool: :bigcool: Bardzo serdecznie chciałam podziękować mojej najcudowniejszej na świecie starszej siostrze oraz mojej drugiej połowie, że podjeli się tego "wyzwania" pomimo stosu nerwów i że przetrwali tą wyprawe- jeszcze raz bardzo Wam dziękuje:thumbs: :thumbs: :calus: No i oczywiście Kasia wielkie dzięki również za zaprazentowanie i opiekę nad Fafikowskim:happy1: Chciałam również serdecznnie pogratulować Agnieszce i Jej amstaffce BUATY in RED z Samotni Christa za kolejnego CACIBa oraz uzyskane tytuły CHAMPIONA ROSJI I RKF- bravo dziewczyny:klacz: :klacz: :klacz: Pozdrawiam:) Quote
Alojzyna Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Osobiście już gratulowałam, niemniej brawo :klacz: , brawo :klacz: , brawo :klacz: :laola: :terazpol: Quote
tomo Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Z mojej strony [SIZE="4"]WIELKIE GRATULACJE WSPANIAŁYCH WYNIKÓW !!!:terazpol: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
MAMBA Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 BRAWA :klacz::klacz::klacz::klacz: i OGROMNIASTE gratulacje :thumbs::thumbs::thumbs:. Dziewczyny jesteście wielkie :modla::modla:(Wasze połówki również :lol:) Tatusiek jak widze szaleje ostro :multi:. Buziaki w nochal od córeczki. Toriśke również prosimy wymiziać. Quote
Marta Chmielewska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Gratulacje również od nas :multi::cool2::BIG: Quote
Diamant Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dzięki za graty fakt Polskiej ekipie udało się jestem bardzo heappy :laugh2_2: Choc ja miałam małą scysje podczas oceny :mad: ale udało się i to jest najważniejsze :lol: Kilka zdjęć AS-cików................ z wystawy - niestety nie moge ich podpisac bo katalog został u "chłopczyków" ............... Wiem,że ten pies był w klasie otwartej wygrał CAC i CACIB oraz wygrał porównanie z moją BIU o Zw.Rasy. Tego Pana nie musze przedstawiać.............:) Champion RUS........ Kl.posrednia............. Kl.Otwarta................. Kl.Championów........ "Walka" o CACIB............. Pozdrawiam. PS.wstawiła bym też przemiłe staffiory co wystawiała Kasia - ale nie wiem czy nie dostane od niej "bury" za to :evil_lol: Quote
bongobongo Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 A czy mógłby ktoś podać stawkę staffiorków? Dość często bywam w tamtych okolicach i ciekawa jestem, jakie przyjechały. Quote
Asztir Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ja również dołączam do gratulacji :multi: Brawa dla Torisi i Torpedusa :cool3: zdjęcia amstaffów barzo fajne i czekamy na staffików :D Quote
staff-ka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [SIZE=3]Bardzo serdecznie chciałam podziękować mojej najcudowniejszej na świecie starszej siostrze oraz mojej drugiej połowie, że podjeli się tego "wyzwania" pomimo stosu nerwów i że przetrwali tą wyprawe- jeszcze raz bardzo Wam dziękuje [SIZE=2]- spoko siostra ... wkręciłas mnie w Raskij Narod..ale czort ..przezyłam ,nie streliali k mnie :evil_lol: :evil_lol: ... Przeprawa uffff .... wyprawa ach .... ale przynajmniej odwiedziłam ukochane MAZURY ,na których byłam ostatni raz 22 lata temu .. :crazyeye: Fafikowski grzeczny ..takze bez problemów ,Tiska toze :razz: :razz: Diamant - nio to tu tez PRZYJMIJ "netowe gratki" :multi: :multi: :multi: i ze swojej strony bardzo dziekuje ,ze SZALENIE MIŁO SPEDZONY CZAS :lol: :lol: :lol: a także POMOC w ringu .. jestes the best ;) ;) Bongobongo - było 9 sztuk ... wpisane sa po rosyjsku,a nie każdy Ci to przeczyta .. jak bedzie mi się chciało poczytac hihihi :eviltong: ..to podam nazwy :razz: Bardzo upalnie dziekujemy za GRATULKI :loveu: :loveu: Pozdrawiam :p Quote
Asztir Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ja się uczyłam rosyjskiego ;) pytanie tylko jak to wpisać z polskiej klawiatury :cool3: Quote
Recommended Posts