Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Może Pani jeszcze nie "odreagowała" po zabraniu jej tego boksia. Może się jeszcze odezwie?... Bądźmy dobrej myśli! :)

Bądźmy! za jakis czas zapytam się jej o samopoczucie.... może to za szybko było....

Posted

dziewczyny nie zdejmuję ogłoszeń o boksiu bo dzwoni do mnie sporo ludzi:) dzwonił Pan ze Starej Miłosnej (?) kurde zawsze zapominam nazwy - jemu zafginął bokser żółty z ogonem ma jakąś narośl na podbrzuszu. Kapselku - ten którego mi podesłałaś na pw gdzie został znaleziony? tak pomyślałam, że może to o niego chodzi.

dzwoniły jeszcze dwie rodziny - odsyłam ich do fundacji sos, choć jeden PAn stwierdził, że ta fundacja dziwna i on od nich psa nie chce. Powiedziałam mu tylko, że i ode mnie by psa nie dostał :D

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']dziewczyny nie zdejmuję ogłoszeń o boksiu bo dzwoni do mnie sporo ludzi:) dzwonił Pan ze Starej Miłosnej (?) kurde zawsze zapominam nazwy - jemu zafginął bokser żółty z ogonem ma jakąś narośl na podbrzuszu. Kapselku - ten którego mi podesłałaś na pw gdzie został znaleziony? tak pomyślałam, że może to o niego chodzi.

dzwoniły jeszcze dwie rodziny - odsyłam ich do fundacji sos, choć jeden PAn stwierdził, że ta fundacja dziwna i on od nich psa nie chce. Powiedziałam mu tylko, że i ode mnie by psa nie dostał :D[/QUOTE]

O! a kto mu taką opinię o fundacji wyrobił? Niech sam znajdzie tylko dla jednego boksia domek....zobaczy jakie to proste:shake:

Posted

ja sądzę, że on dzwonił i fundacja mu nie chciała wydać psa. sądzę, że on z tych co łaskę robią, że psa wezmą a fundacja to z pocałowaniem ręki oddać powinna :D

dziewczyny czy kontaktował się ktoś z tą pani od ogłoszenia o dużym psie szwajcarskim?

Posted

Aneczka ja się kontaktowałam, tamten psiak odnalazł swojego właściciela, napisałam tej Pani, że nieaktualne ale mogę pomóc jej szukać innego dużego psiaka bo takich pełno. To mi odpisała, że nie chce bo ona chce tylko takiego rasowego szwajcara a inne jej nie interesują

Posted

dziękuję za informację, bo Pani mczyła mnie jeszcze smsami. Czyżby szukała rasowego, za darmo najlepiej zdrowego, dobrze wychowanego i nie za starego?

o ludzie. jak chce rasowca to niech kasę zbiera i do hodowli jedzie a nie okazji szuka!

Posted

Aneczko ja juz nie pamiętam o którym boksiu Ci pisałam, tyle jest tych bied, że juz nie pamiętam. Wiem, że zginął Astor z DT [url]http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=585[/url] ale odnalazł się i jeszcze sunia boksia zginęła w Warszawie to wiem...

Posted

myślałam o Brutusie, ten którego wstawiłaś jest bez ogonka.

[URL="http://www.sosbokserom.com.pl/index....az&pies_id=618"][COLOR=#4444ff]http://www.sosbokserom.com.pl/index....az&pies_id=618[/COLOR][/URL]

podałam facetowi namiar na fundację. Może któryś z fundacyjnych to jego uciekinier? oby...

Posted

Kapsel, jeśli chodzi o sunię, o której ja pisałam, że znalazłam - już się odnalazł właściciel, dałam info w odpowiednim wątku. psina już w domu, dzisiaj nawet poszliśmy razem na spacer, bo my z naszą mieszanką mieszkamy tuż obok, jak się okazało :)

Posted

[quote name='aska_pop']Kapsel, jeśli chodzi o sunię, o której ja pisałam, że znalazłam - już się odnalazł właściciel, dałam info w odpowiednim wątku. psina już w domu, dzisiaj nawet poszliśmy razem na spacer, bo my z naszą mieszanką mieszkamy tuż obok, jak się okazało :)[/QUOTE]
Widziałam dzisiaj, bardzo się cieszę, jesli możesz odbierz maila ;)

Posted

Cioteczki, zapraszamy na bazarek piernikowy dla boksi [url]http://www.dogomania.pl/threads/197857-Bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-Pabla-oraz-innych-podopiecznych-SOS-Bokserom!!!?p=15889408#post15889408[/url]