Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a może i nieszczęście, może by sobie przypomniał gdzie mieszka :D
trzymajcie cholera mocno kciuki bo mam takiego stresa, że zrezygnowałam z powtarzania i włączyłam telewizor. Naprawdę wierzę, że dobro powraca ...:D no i wierzę w cuda :D szkoda, że to nie ustny...

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aneczka&Sułtan napisał(a):
Państwo przez trzy dni mieli otwartą bramę i liczyli, że wróci.

a nadzieja to jednak matka głupich... :( jak mówi mądre porzekadło.
Dobra dosyć, bo ja mam w ... roboty, a jakoś się skupić na niej nie mogę :/ Ty też byś się lepiej pouczyła, albo choć zdrzemnęła przed tym egzaminem :P

PS. Kurna co za weekend! Najpierw kot, potem boksio, a dziś się dowiedziałam, że Lotusek (ten u mojej koleżanki z pracy) też w ten weekend znalazł dom :multi: To tak na marginesie :)

Posted

Naprawdę wierzę, że dobro powraca ...:D no i wierzę w cuda :D szkoda, że to nie ustny...

Aneczka, cuda to przecież Twoja specjalność! Fakt, szkoda, że nie ustny, bo byś egzaminatorowi historię boksia opowiedziała i byłoby po sprawie :)
Tak, siedź w domu, ucz się, albo śpij, albo oglądaj TV, ale lepiej nie wychodź z domu, a w drodze na egzamin... nie rozglądaj się za bardzo :)

Posted

Boże ale się cieszę,że tak się potoczyło. Wczoraj przez pół dni o nim myślałam, a że nie miałam dostępu do netu to wyobrażałam sobie jak chłopak w schronie siedzi. Sorry za tą pomyłkę na gumtree ale jakaś zakręcona byłam i w pośpiechu robiłam ogłoszenia. Ania numeru możesz mi wysłac na PW. Ciekawe czy boksio wrócił już do swojego starego domu ?

Posted

a może i nieszczęście, może by sobie przypomniał gdzie mieszka :D
trzymajcie cholera mocno kciuki bo mam takiego stresa, że zrezygnowałam z powtarzania i włączyłam telewizor. Naprawdę wierzę, że dobro powraca ...:D no i wierzę w cuda :D szkoda, że to nie ustny...

Ściągi masz???:D

Posted

Boksio w domku, odtańczył taniec radości. Jutro spotykam się z właścicielami. Będzie chip, będzie adresatka. jak ja lubię takie zakończenia.

Super, czyli do tego będzie edukacja Państwa!!!! :multi::multi::multi:
Ale im się wykładowca trafił, lepszego znaleźć nie mogli!!! :smile::smile::smile::smile:

Powodzenia na egzaminie :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Boksio w domku, odtańczył taniec radości. Jutro spotykam się z właścicielami. Będzie chip, będzie adresatka. jak ja lubię takie zakończenia.

Super :) To teraz jeszcze tylko jakaś bokserbida dla nowego DS :)

Posted

tak, Pani chętna. będziemy się kontaktować :) ona też ma wielkie serducho dla psów :)

A kota nie chce??? Pytaj.....Ja tam kazdego porządnego człowieka pytam, czy kota nie chce:-). Bo jak porządny to moim zdaniem kota mieć po prostu POWINIEN.

I kończąc dyskusje na temat sposobów szukania: jak sie ma psa, który zwiewa, wystrasza sie - to psim obowiązkiem właściciela jest przewidzieć milion sto sytuacji. A na wypadek jakby milion sto pierwszej nie przewidział pies powinien być podpisany. I cześć pieśni.
Na całym cywilizowanym świecie za brak obrozy z numerkiem są bardzo wysokie kary. 99 % zagubionych psów trafia do właściciela. A u nas ciagle kurde III świat. I to mnie nieodmiennie wpienia.

A teksty ludzi "spsiałych" pod tytułem, ze ":czesto ucieka", "ta rasa tak ma" i inne podobne bzdety uważam za niegodne słow psiarza.

Ta rasa tak ma? To się cholera przejdzie do przeciętnego schronu - w każdym jest pies w typie husky i amstaffa. W KAŻDYM. To się nazywa brak odpowiedzialności po prostu.

Posted

ZAPRASZAMY DO KUPNA KALENDARZA NA 2011 ROK!
Fundacja wydała w tym roku specjalny naścienny kalendarz. Jest on o seniorach i dla seniorów. Karty poszczególnych miesięcy, z nielicznymi wyjątkami, zdobią portety starszych bokserów. W rzeczywistości najwięcej właśnie ich trafia pod naszą opiekę - schorowanych, bezradnych, kompletnie zdezorientowanych. Tylko nieliczni spośród nich znajdują potem domy, bo przygarnięcie psa, który będzie z nami krótko, za to wymaga szczególnej troski, często kosztownego leczenia i specjalnej diety, jest dużym wyzwaniem.
Dlatego zapraszamy do kupna kalendarza - dzięki dochodom z jego sprzedaży będziemy mogli utrzymać staruszki, które są pod naszą opieką i pomóc kolejnym !!!
Fundacja przyjmuje zamówienia na kalendarze pod adresem
mailowym: michal.sosbokserom@gmail.com Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Koszt kalendarza: 25 zł + koszty wysyłki
Wysyłkę rozpoczniemu po 10 grudnia 2010