Aneczka&Sułtan Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 a może i nieszczęście, może by sobie przypomniał gdzie mieszka :D trzymajcie cholera mocno kciuki bo mam takiego stresa, że zrezygnowałam z powtarzania i włączyłam telewizor. Naprawdę wierzę, że dobro powraca ...:D no i wierzę w cuda :D szkoda, że to nie ustny... Quote
Kociabanda2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Aneczka&Sułtan napisał(a):Państwo przez trzy dni mieli otwartą bramę i liczyli, że wróci. a nadzieja to jednak matka głupich... :( jak mówi mądre porzekadło. Dobra dosyć, bo ja mam w ... roboty, a jakoś się skupić na niej nie mogę :/ Ty też byś się lepiej pouczyła, albo choć zdrzemnęła przed tym egzaminem :P PS. Kurna co za weekend! Najpierw kot, potem boksio, a dziś się dowiedziałam, że Lotusek (ten u mojej koleżanki z pracy) też w ten weekend znalazł dom :multi: To tak na marginesie :) Quote
andegawenka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Gdyby mnie Kara zniknęła (traciłyśmy się z oczu na góra 150 metrów i obie byłyśmy w panice) schodziłabym na piechotę wszystkie okoliczne bruki i wygony.... Quote
Nutusia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Aneczka&Sułtan napisał(a):Naprawdę wierzę, że dobro powraca ...:D no i wierzę w cuda :D szkoda, że to nie ustny... Aneczka, cuda to przecież Twoja specjalność! Fakt, szkoda, że nie ustny, bo byś egzaminatorowi historię boksia opowiedziała i byłoby po sprawie :) Tak, siedź w domu, ucz się, albo śpij, albo oglądaj TV, ale lepiej nie wychodź z domu, a w drodze na egzamin... nie rozglądaj się za bardzo :) Quote
Atomowka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Boże ale się cieszę,że tak się potoczyło. Wczoraj przez pół dni o nim myślałam, a że nie miałam dostępu do netu to wyobrażałam sobie jak chłopak w schronie siedzi. Sorry za tą pomyłkę na gumtree ale jakaś zakręcona byłam i w pośpiechu robiłam ogłoszenia. Ania numeru możesz mi wysłac na PW. Ciekawe czy boksio wrócił już do swojego starego domu ? Quote
Kapsel Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Aneczka&Sułtan napisał(a):a może i nieszczęście, może by sobie przypomniał gdzie mieszka :D trzymajcie cholera mocno kciuki bo mam takiego stresa, że zrezygnowałam z powtarzania i włączyłam telewizor. Naprawdę wierzę, że dobro powraca ...:D no i wierzę w cuda :D szkoda, że to nie ustny... Ściągi masz???:D Quote
Kociabanda2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 kurna skupić się jakoś na robocie za cholerę nie mogę :( No nic to potrzymam gorliwie kciuki za ten egzamin :) Quote
Kociabanda2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 ciekawe co się tam u boksia dzieje... już prawie 14ta. Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Boksio w domku, odtańczył taniec radości. Jutro spotykam się z właścicielami. Będzie chip, będzie adresatka. jak ja lubię takie zakończenia. Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Kapsel napisał(a):Ściągi masz???:D z całym kodeksem jadę :D Quote
Kapsel Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Aneczka&Sułtan napisał(a):Boksio w domku, odtańczył taniec radości. Jutro spotykam się z właścicielami. Będzie chip, będzie adresatka. jak ja lubię takie zakończenia. Super, czyli do tego będzie edukacja Państwa!!!! :multi::multi::multi: Ale im się wykładowca trafił, lepszego znaleźć nie mogli!!! :smile::smile::smile::smile: Powodzenia na egzaminie :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Kociabanda2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Aneczka&Sułtan napisał(a):Boksio w domku, odtańczył taniec radości. Jutro spotykam się z właścicielami. Będzie chip, będzie adresatka. jak ja lubię takie zakończenia. Super :) To teraz jeszcze tylko jakaś bokserbida dla nowego DS :) Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 tak, Pani chętna. będziemy się kontaktować :) ona też ma wielkie serducho dla psów :) Quote
Kociabanda2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Aneczka&Sułtan napisał(a):tak, Pani chętna. będziemy się kontaktować :) ona też ma wielkie serducho dla psów :) świetnie :) Quote
tatankas Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Czyli uszczęśliwiłaś dwa domki i dwa boksie,jak na jeden weekend to bardzo dużo,życzę samych takich owocnych weekendów. Quote
Neigh Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Aneczka&Sułtan napisał(a):tak, Pani chętna. będziemy się kontaktować :) ona też ma wielkie serducho dla psów :) A kota nie chce??? Pytaj.....Ja tam kazdego porządnego człowieka pytam, czy kota nie chce:-). Bo jak porządny to moim zdaniem kota mieć po prostu POWINIEN. I kończąc dyskusje na temat sposobów szukania: jak sie ma psa, który zwiewa, wystrasza sie - to psim obowiązkiem właściciela jest przewidzieć milion sto sytuacji. A na wypadek jakby milion sto pierwszej nie przewidział pies powinien być podpisany. I cześć pieśni. Na całym cywilizowanym świecie za brak obrozy z numerkiem są bardzo wysokie kary. 99 % zagubionych psów trafia do właściciela. A u nas ciagle kurde III świat. I to mnie nieodmiennie wpienia. A teksty ludzi "spsiałych" pod tytułem, ze ":czesto ucieka", "ta rasa tak ma" i inne podobne bzdety uważam za niegodne słow psiarza. Ta rasa tak ma? To się cholera przejdzie do przeciętnego schronu - w każdym jest pies w typie husky i amstaffa. W KAŻDYM. To się nazywa brak odpowiedzialności po prostu. Quote
Nutusia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Halo, halo... jak egzamin poszedł? Miałam nosa? :) Quote
Kora Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Aneczka&Sultan, a Ty moze uswiadomilas wlascicieli ze psy krotkowlose nie powinny w zimie nosic metalowej obrozy (lancucha). Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Nutusia napisał(a):Halo, halo... jak egzamin poszedł? Miałam nosa? :) okaże się za 2 tygodnie, nie chcę zapeszać. Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Kora napisał(a):Aneczka&Sultan, a Ty moze uswiadomilas wlascicieli ze psy krotkowlose nie powinny w zimie nosic metalowej obrozy (lancucha). tja, ale przed nimi jeszcze długi wykład z zasad;) Quote
Kapsel Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ZAPRASZAMY DO KUPNA KALENDARZA NA 2011 ROK! Fundacja wydała w tym roku specjalny naścienny kalendarz. Jest on o seniorach i dla seniorów. Karty poszczególnych miesięcy, z nielicznymi wyjątkami, zdobią portety starszych bokserów. W rzeczywistości najwięcej właśnie ich trafia pod naszą opiekę - schorowanych, bezradnych, kompletnie zdezorientowanych. Tylko nieliczni spośród nich znajdują potem domy, bo przygarnięcie psa, który będzie z nami krótko, za to wymaga szczególnej troski, często kosztownego leczenia i specjalnej diety, jest dużym wyzwaniem. Dlatego zapraszamy do kupna kalendarza - dzięki dochodom z jego sprzedaży będziemy mogli utrzymać staruszki, które są pod naszą opieką i pomóc kolejnym !!! Fundacja przyjmuje zamówienia na kalendarze pod adresem mailowym: michal.sosbokserom@gmail.com Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Koszt kalendarza: 25 zł + koszty wysyłki Wysyłkę rozpoczniemu po 10 grudnia 2010 Quote
andegawenka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Kapselku, przekręcałam stronke na grudzień i o tym samym pomyślałam... Quote
Kapsel Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='andegawenka']Kapselku, przekręcałam stronke na grudzień i o tym samym pomyślałam... Ja też Ninuś :buzi: Pani miała dzwonic do mnie o 16.00 w sprawie Koki http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=576 i cisza. :roll: W związku z tym, że Koka czekać tak długo nie mogła, jutro jedzie z Gadńska do okolic Wrocławia. Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 to ja zrobię tu reklamę mojej tymczasowiczce. Salsa będzie u mnie od przyszłego tygodnia: http://www.dogomania.pl/threads/196797-SALSA-malutka-amstaffka-prosimy-o-grosik-na-leczenie-i-operacj%C4%99-%C5%82apek/page3?p=15815843#post15815843 Kurcze Kapsel, chyba jednak się nie pomyliłam :( Quote
Recommended Posts