Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś na spacerze z Buletem znalazłam psa rasy bokser. Pies jest maści żółtej z czarną maską, i białym krawatem. Został znaleziony w łańcuszkowej obroży. Pies jest wysoki i mocnej budowy, bardzo przyjazny do ludzi. Wiek około 5-6 lat.

Pies prawdopodobnie zaginął niedawno bo jest zadbany i czysty. Na pewno jest psem domowym. Ładnie chodzi na smyczy. W domu bardzo grzeczny. Zachowuje czystość.

Bulet go nie toleruje więc mam problem. Na dwór nie mam serca go wypuścić. Mogę go przetrzymać max do niedzieli. Proszę pomóżcie.

Zdjęcia:

KONTAKT - ANIA 695622144

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrzuciłam go na stronę Palucha i na zaginionepsy.pl ogłoszenie pojawi się po akceptacji moda.
Napisałam też na bokerzych wątkach, może ciotki wejdą i wrzucą go na stronę fundacji

Posted

Zadzwoń KONIECZNIE do Kory - to taka dogomaniacka wizjonerka - jeśli gdzieś było ogłoszenie, że po poszukują to NA pewno Kora wie - wrzucę Ci numer na pw.To raz.

Dwa - przejechać się po lecznicach w okolicach gdzie go znalazłaś ze zdjeciem psa - ale nie na zasadzie wywieszenia ogłoszenia tylko z konkretynym pytaniem do weta "czy zna pan tego psa?" - Czasem rozpoznają swoich pacjentów.........raz mi się tak udało.

Kurcze nooo ja nie wezmę......za dużo mam kotów cholera.....

CZEKAJ WIEM!!!!!!!!!! mam pomysł juz dzwonię!

Posted

Trzeba czipa sprawdzić, może ma i znajdzie się właściciel w ten sposób! Możesz podejśc z nim do weta? Pani wczoraj sunia zaginęła boksia, może go ktoś szuka?

Posted

szczególnie, że ma obrożę. Najadł się dzieciak i śpi - wie do czego służy sofa. Ogłoszenia rozwiesiłam nie wiem już co mam robić. Obdzwoniłam pół dogo i na razie żadnych widoków co z bidą dalej.
wiedział gnojek do kogo się przyplątać.... całe życie miałam boksie...

Posted

Aneczka, dzwonilam do Chrupka (mam telefon do Bozeny R z Jozefowa, ale lepiej zeby Ewa sie dowiedziala czy nie ma zgloszenia)jutro sprawdzi. Dzwonilas do Ewy Gontarek, moze warto tez do SM czy ktos nie szuka.

Posted

Jeżeli bokser był znaleziony w okolicach Jabłonny/Legionowa, to ja widziałam go dzisiaj przed południem na ul. Zegrzyńskiej w Jabłonnie. Pies utyka wyraźnie na przednią łapę. Zgadza sie kolor i łańcuszkowa obroża.

Posted

ja mam wrażenie, że pies utyka na wszystkie łapy :( mam też wrażenie, że to reumatyczne.
do weta nie pojechaliśmy. Psa nie da się wsadzić do samochodu :/ może ktoś się go pozbył w ten sposób. Pies bardzo się boi samotności. Buli teraz lata po mieszkaniu a ja siedzę z boksem w sypialni. śpi na moich nogach i chrapie jak traktor.

dzwoniłam do Ewy mam zadzwonić jeszcze za jakąś godzinę.

Co do Bożeny też mam gdzieś numer ale nie chcę go oddać do Józefowa.