Aneczka&Sułtan Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dziś na spacerze z Buletem znalazłam psa rasy bokser. Pies jest maści żółtej z czarną maską, i białym krawatem. Został znaleziony w łańcuszkowej obroży. Pies jest wysoki i mocnej budowy, bardzo przyjazny do ludzi. Wiek około 5-6 lat. Pies prawdopodobnie zaginął niedawno bo jest zadbany i czysty. Na pewno jest psem domowym. Ładnie chodzi na smyczy. W domu bardzo grzeczny. Zachowuje czystość. Bulet go nie toleruje więc mam problem. Na dwór nie mam serca go wypuścić. Mogę go przetrzymać max do niedzieli. Proszę pomóżcie. Zdjęcia: KONTAKT - ANIA 695622144 Quote
Kociabanda2 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 o masz... :( No to potrzeba na gwałt DT dla niego! Quote
Kociabanda2 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 kurcze... ja muszę już wychodzić, ale przydałoby się porozsyłać wątek żeby jak najwięcej osób zwołać. Może wspólnymi siłami coś mu znajdziemy... Quote
Atomowka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Wrzuciłam go na stronę Palucha i na zaginionepsy.pl ogłoszenie pojawi się po akceptacji moda. Napisałam też na bokerzych wątkach, może ciotki wejdą i wrzucą go na stronę fundacji Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 dziewczyny, potrzebuję szybko jakiegoś dt. inaczej będę musiała go odwieźć do schroniska :( nie wyobrażam sobie tego. boksio ma problemy z łapami wygląda jak reumatyzm. patrzę na niego i ryczę! Quote
Neigh Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Zadzwoń KONIECZNIE do Kory - to taka dogomaniacka wizjonerka - jeśli gdzieś było ogłoszenie, że po poszukują to NA pewno Kora wie - wrzucę Ci numer na pw.To raz. Dwa - przejechać się po lecznicach w okolicach gdzie go znalazłaś ze zdjeciem psa - ale nie na zasadzie wywieszenia ogłoszenia tylko z konkretynym pytaniem do weta "czy zna pan tego psa?" - Czasem rozpoznają swoich pacjentów.........raz mi się tak udało. Kurcze nooo ja nie wezmę......za dużo mam kotów cholera..... CZEKAJ WIEM!!!!!!!!!! mam pomysł juz dzwonię! Quote
Kapsel Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Trzeba czipa sprawdzić, może ma i znajdzie się właściciel w ten sposób! Możesz podejśc z nim do weta? Pani wczoraj sunia zaginęła boksia, może go ktoś szuka? Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 tak po 18 pojedziemy sprawdzić czip. Gościu jest przesłodki. Właśnie uwalił się koło mnie na kanapie i chrapie w niebogłosy! w duecie z buletem, który piłuje pysk w drugim pokoju. Quote
Kapsel Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Postaramy się dać ogłoszenie na stronie Fundacji SOS Bokserom, ze znaleziono boksera. Na stronie Fundacji jest mail, więc wyślij krótką informację, gdzie go znalazłaś takie krótkie info, kontakt do siebie i zdjęcie.http://www.sosbokserom.com.pl/ Quote
andegawenka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 A ja wciąż mam nadzieję, że komuś uciekł.... Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 szczególnie, że ma obrożę. Najadł się dzieciak i śpi - wie do czego służy sofa. Ogłoszenia rozwiesiłam nie wiem już co mam robić. Obdzwoniłam pół dogo i na razie żadnych widoków co z bidą dalej. wiedział gnojek do kogo się przyplątać.... całe życie miałam boksie... Quote
andegawenka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 jeśli go szukają, to zaczną od schronisk...Oczywiście że wiedział gdzie..... Quote
Atomowka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Boks ma u Ciebie czas do nd ta? Miejmy nadzieję,że do tego czasu ktoś się zgłosi. Robie mu gumtree Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 do Magdy dzwoniłam, niestety na razie dupa. Boks może zostać tylko do niedzieli, bo późnej my idziemy do pracy a ja nie mogę zostawić dwóch samców niekastrowanych w domu, nawet rozseparowanych na dwa pokoje. Quote
Atomowka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Zrobilam gumtree może ktoś będzie szukał http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Znaleziono-doroslego-rudego-boksera-Czeka-na-wlasciciela-W0QQAdIdZ244803848 Quote
Kora Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Aneczka, dzwonilam do Chrupka (mam telefon do Bozeny R z Jozefowa, ale lepiej zeby Ewa sie dowiedziala czy nie ma zgloszenia)jutro sprawdzi. Dzwonilas do Ewy Gontarek, moze warto tez do SM czy ktos nie szuka. Quote
elmira Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jeżeli bokser był znaleziony w okolicach Jabłonny/Legionowa, to ja widziałam go dzisiaj przed południem na ul. Zegrzyńskiej w Jabłonnie. Pies utyka wyraźnie na przednią łapę. Zgadza sie kolor i łańcuszkowa obroża. Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 ja mam wrażenie, że pies utyka na wszystkie łapy :( mam też wrażenie, że to reumatyczne. do weta nie pojechaliśmy. Psa nie da się wsadzić do samochodu :/ może ktoś się go pozbył w ten sposób. Pies bardzo się boi samotności. Buli teraz lata po mieszkaniu a ja siedzę z boksem w sypialni. śpi na moich nogach i chrapie jak traktor. dzwoniłam do Ewy mam zadzwonić jeszcze za jakąś godzinę. Co do Bożeny też mam gdzieś numer ale nie chcę go oddać do Józefowa. Quote
Agnezia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Gdzie dokładnie on został znaleziony? Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 w Jabłonnie, za Obi, koło obwodnicy między ekranami a osiedlem rajska jabłoń. Quote
elmira Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 czyli to ten, co ja go widziałam. Szedł od strony Legionowa. Może warto rozwiesić ogłoszenia na tym osiedlu na Wilanowskiej/Granicznej. Quote
Kapsel Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Na dogo sa na pewno dziewczyny z Legionowa, może tez je trzeba poinformować? Quote
elmira Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Pewnie, że tak. Tylko ja nie znam nikogo z tamtych okolic. Kojarzę jedynie Neigh i Kociabanda2, ale dziewczyny są już na wątku. Quote
Recommended Posts